Zobacz pełną wersję : Testosteron Sustanon
PREZES1991
10-01-09, 23:24
No właśnie jak ten sustanon on żeczywiście jest taki dobry? Czy to prawda że już po tygodniu widać efekty i są one żeczywiście duże tak jak to jest wszędzie opisane?
jak bedziesz mial dobra sustke to po tyg jej nawet nie odczujesz. moze w drugim bedzie lekki wzrost libido.
testo jak testo , podobnie jak oma mieszanka testosteronów , efekty po ok 3 tyg.
Witam. Ja brałem suste i po pierwszym tygodniu były bardzo buże efekty ponieważ było duże stężenie testy w organiżmie bo ja brałem 2 strzały w tyg :) akurat jak zaczynałem brać to kumpel z siłki był chory, więc jak po tygodniu mnie zobaczył to nie mógł uwierzyć xD
to sprecyzuj te bardzo duze efekty,
"bardzo duze efekty" to chodziło mi jak na pierwszy tydzien czyli jakis 1cm na lapie i ogolnie jakis taki napuchnięty :) w drugim przystopowało no i zas znow zaczelo sie wkrecac pod koniec 3 tyg. pozniej mialem dziwne zawachania raz szlo zajebiscie a raz marnie ;/
mi susia nie siadła niestety lipaaaaa była za to omka nawet nawet
kacap patrzac na twoje rekordy to chyba zbyt duzo ci ta susta nie dala albo poprostu wczesnie zaczales z tym jechac i miales jeszcze gorsze osiagi
"bardzo duze efekty" to chodziło mi jak na pierwszy tydzien czyli jakis 1cm na lapie i ogolnie jakis taki napuchnięty :) w drugim przystopowało no i zas znow zaczelo sie wkrecac pod koniec 3 tyg. pozniej mialem dziwne zawachania raz szlo zajebiscie a raz marnie ;/
dla mnie to wyglada na hujowo a nie na bardzo duze efekty,
PREZES1991
19-01-09, 20:57
hehe jeden srzał w tygodniu? jak to trzeba bić co 24h bo to ma taki krutki okres półtrwania w organiźmie... to co Ty tu rzenisz heh?
PREZES1991
20-01-09, 07:15
żeby nie zakładać nowego tematu... powiedzcie mi coś na temat testosteron suspensio:razz:n słyszałem że niby ''najlepszy'' ale czy rzeczywiście to takie dobre?
żeby nie zakładać nowego tematu... powiedzcie mi coś na temat testosteron suspensio:razz:n słyszałem że niby ''najlepszy'' ale czy rzeczywiście to takie dobre?
zależy co kto chce osiągnąć dla każdego inny teść będzie najlepszy, jeśli chcesz szybko nabrać masy to suspension jest najlepszy ale najbardziej zalewa, jeśli zależy ci na dobrej definicji to najlepszy jest prop
napewno jest najslilniejszym tesciem. najszybsze efekty. ale to srodek dla zaawansowanych. a skoro sie pytasz co to jest to mysle ze jeszcze dluga droga przed toba zanim bedziesz mogl bic age.
PREZES1991
20-01-09, 18:50
bić niechce ale tak z ciekawości się pytam :)