Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Czy to Ginekomastia?

Car22
10-01-09, 21:16
Witam, mam problem. podczas cyklu mety wyskoczyła mi chyba ginekomastia. Pisze chyba bo sutki mi się nie powiększyły a guzki pod sutkami miałem odkąd pamiętam - też się nie powiększyły. Natomiast powiększyła mi się zewnętrzna część lewej piersi i troche ta lewa strona klatki uwydatniła się względem prawej. Nie wygląda źle, nawet by mi pasowało gdyby nie dysproporcja. Odrazu jak zaczęły mnie swędzieć sutki i lewa strona klatki mnie łąskotała to zacząłem jeść Tamaxifen . pytanie mam takie- czy to na pewno Gino jak sutki są ok. Jeżeli to gino to czy da rade je usunąć Andractim'em i czy jak będę miał spadki to czy ta dysproporcja się pogłębi, czy jednak gino też spadnie. (przedewszystkim mnie interesuje czy ta maść była by skuteczna)

Wiki
10-01-09, 22:50
Hmm, jakbys fotki wstawił, to bym Ci powiedzial:). Jezeli czujesz ze cos jest nie tak, to sprobuj jakis maści... O ile dobrze pamietam, dobrze dziala masc o nazwie Nolvadex.

To moze Ci zniknac po cyklu, po odlboku jezeli zastosujesz... Jak sie wyrowna gospodarka hormonalna

Seba87
10-01-09, 23:25
Bardzo ciekawe bo ja myślałem ze nolvadex w tabsach jest...!!!

Car22
11-01-09, 17:20
Na zdięciu niewiele widać, poprostu jest jakby dorodniejszy ten nabrzmiały nięsień, ale czy to napewno gino czy może coś innego?

Volves
11-01-09, 19:16
może Ci klata rośnie ?

michal_f
11-01-09, 19:25
I po co tu brac koksy ... pozniej same klopoty z tym sa ...
ale moze faktycznie to klata zaczela rosnac...

Car22
11-01-09, 19:49
Niewiem jak tu zdięcia wrzucić ale na nich za wiele nie widać. a koks brałem dlatego bo ćwicze ponad 3 lata i ciągle tyle samo waże - Tylko mi nie piszcie że mam chujowy trening, za mało ćwicze albo za mało jem. A gino to tylko ten guz pod sutkiem rośnie czy ta reszta gruczołów mleko twórczych też? może mi sutki nie rosną bo Tamoxifen biore a gruczoły mi troche wydęło.

michal_f
11-01-09, 19:52
" a koks brałem dlatego bo ćwicze ponad 3 lata " i co to jest powod zeby brac sie za koksy ? Dziwne!! Moze jestem troche staroswiecki i zabrzmi to troche dziwnie. Ale jak dla mnie nie ma dobrego powodu aby brac to swinstwo.
A wracajac do tematu to narazie chyba nie jest ginekomastia, lub sa to jej poczatkowe stadia. I co oplacalo sie brac koks ??
Pzdr

Fehu
11-01-09, 19:57
Michal to nie jest temat do krytykowania go chłopak ma problem...Moze zwróc sie do kogos z dzialu doping Panowie tam bardziej wiedza o co chodzi...

Bardzo ciekawe bo ja myślałem ze nolvadex w tabsach jest...!!!
kurcze tez tak myslalem