Zobacz pełną wersję : Czy to Ginekomastia?
Witam, mam problem. podczas cyklu mety wyskoczyła mi chyba ginekomastia. Pisze chyba bo sutki mi się nie powiększyły a guzki pod sutkami miałem odkąd pamiętam - też się nie powiększyły. Natomiast powiększyła mi się zewnętrzna część lewej piersi i troche ta lewa strona klatki uwydatniła się względem prawej. Nie wygląda źle, nawet by mi pasowało gdyby nie dysproporcja. Odrazu jak zaczęły mnie swędzieć sutki i lewa strona klatki mnie łąskotała to zacząłem jeść Tamaxifen . pytanie mam takie- czy to na pewno Gino jak sutki są ok. Jeżeli to gino to czy da rade je usunąć Andractim'em i czy jak będę miał spadki to czy ta dysproporcja się pogłębi, czy jednak gino też spadnie. (przedewszystkim mnie interesuje czy ta maść była by skuteczna)
Hmm, jakbys fotki wstawił, to bym Ci powiedzial:). Jezeli czujesz ze cos jest nie tak, to sprobuj jakis maści... O ile dobrze pamietam, dobrze dziala masc o nazwie Nolvadex.
To moze Ci zniknac po cyklu, po odlboku jezeli zastosujesz... Jak sie wyrowna gospodarka hormonalna
Bardzo ciekawe bo ja myślałem ze nolvadex w tabsach jest...!!!
Na zdięciu niewiele widać, poprostu jest jakby dorodniejszy ten nabrzmiały nięsień, ale czy to napewno gino czy może coś innego?
I po co tu brac koksy ... pozniej same klopoty z tym sa ...
ale moze faktycznie to klata zaczela rosnac...
Niewiem jak tu zdięcia wrzucić ale na nich za wiele nie widać. a koks brałem dlatego bo ćwicze ponad 3 lata i ciągle tyle samo waże - Tylko mi nie piszcie że mam chujowy trening, za mało ćwicze albo za mało jem. A gino to tylko ten guz pod sutkiem rośnie czy ta reszta gruczołów mleko twórczych też? może mi sutki nie rosną bo Tamoxifen biore a gruczoły mi troche wydęło.
" a koks brałem dlatego bo ćwicze ponad 3 lata " i co to jest powod zeby brac sie za koksy ? Dziwne!! Moze jestem troche staroswiecki i zabrzmi to troche dziwnie. Ale jak dla mnie nie ma dobrego powodu aby brac to swinstwo.
A wracajac do tematu to narazie chyba nie jest ginekomastia, lub sa to jej poczatkowe stadia. I co oplacalo sie brac koks ??
Pzdr
Michal to nie jest temat do krytykowania go chłopak ma problem...Moze zwróc sie do kogos z dzialu doping Panowie tam bardziej wiedza o co chodzi...
Bardzo ciekawe bo ja myślałem ze nolvadex w tabsach jest...!!!
kurcze tez tak myslalem