Zobacz pełną wersję : massacra + mono + wpc80
witam,
mam troche supl tzn;
-massacra 1370g
-monohydrat vital max cretine 300g
-wpc 80 osrovia 1800g
dobre połoczenie na poprawienie jakosci miesni i troche obwodów??
dieta jest
trening 4xtygodniowo
wiem miałem podobny juz temat. ale juz mam kase na wszystkie te suplemety.
pzdr
lachu
Jedynie z tych supli to jest dobry vital a reszta to lipa
co jak co ale wpc z ostrowi nie jest złe! seba nie grzesz ;P
massacra nieekonomiczna jest. juz bym na Twoim miejscu lepsze mono jakies wział np te z universala + bcaa z treca, olimpa lub vitalmaxa i do tego bialeczko i wsio :)
Zestawik może być.
Tylko dobrze spasuj suple i powinno być ok.
Massacre traktuj jako dodatek.
kurde juz zamuwiłem na allegro, ale massacra jest dobrym stackiem ne patrzac na nia pod katem finannsowym.
Na masakre to sie patrzy pod kątem ekonomicznym a nie finansowym chociaz i tak i tak sie nie opłaca hłe hłe. Pozatym co do Ostrovi moze kasowo jest ok ale z tego co wiem zawiera w sobie wiele laktozy która bardzo źle działa na mój brzuszek (czyt. sie zatłuszczam) wiec ja nie polecam jej dla tych którzy szybko łapią fata!
i tak ja traktuje pije ja tylko przed treningiem.
dokładniej robie tak
rano na czczo
-5g mono
miedzy 2 a 3 posiłkiem
-30g wpc 80
przed treningiem
-massacra 55g
po trningu
-5g mono
na noc
-30g wpc 80
Branie szybko wchłanianego i trawionego białka na noc troche mija się z celem więc tutaj standardowo ser jest polecany. Reszta jest ok.
Seba87 troche dziwne, inne białka mają podobną ilość laktozy.
Ostrowia daje radę nie licząc smaku i powstawania sporych ilości piany podczas mieszania. Przez długi okres byłem amatorem tego białka dopóki nie spróbowałem mtrixa,gold wheya czy synthy :)
Co do laktozy to ostrowia zawiera jej niecałe 5na 100 gramów. Więc ilość mała(tyle co 100ml mleka) więc katastrofy nie ma.Jeśli już ktoś tk martwi się o każdy gram tego węgla polecam kupić laktazę(enzym odpowiadający za trawienie laktozy) do kupienia w aptekach 60caps za ok 15 zł i starczący na ok 2 tygodni i po kłopocie.
w diecie mam ser albo tunczyka tak na zmiane.
ale to wpc jest dobre jak pije go na noc i jak rano wstane to nie jestem głodny i o taki efekt mi chodziło;) do smaku juz sie przyzwyczaiłem i mi pasuje;) a co do piany powstanie ona jeżeli sie żle dopasowało proporcje mleka i wpc.