Zobacz pełną wersję : Dobry plan treningowy PROSZE O POMOC
Cześć, mam pewne pytanie i prośbę o pomoc. Szukam dobrego planu treningowego na rzeźbę oraz dobrego sposobu na spalenie tzn. "oponki".
Mam 18 lat, 184cm i 94 kg wagi ... co zrobić żeby szybko zrzucić zbędne kilo, pracując w między czasie nad rzeźbą ciała ? jeśli chodzi o brzuch zależy mi tylko na płaskim. Pomóżcie !!
Czeka Cię ciężka robota. nie wiem jakim sprzetem dysponujesz wiec nie moge cie dobrac cwiczen ale to mozesz sam. Cwicz nie duzymi ciezarami lecz rób dużo powtórzen(od 10 w góre) w treningu o to chodzi ze bys sie że tak powiem wypocil wiec krotki przerwy ale trening bardzo intensywny. Cwicz 4x w tyg a wolnych chwilach mozesz jakies inne sporty po uprawiac by spalic ta oponke. Polecam basen.
jeśli chodzi o brzuch to może warto popracowac nad tzw kaloryferem? Wiec na każdym treningu a przynajmniej 2x tyg brzuszki itp. Zreszta brzuch można w kazdej wolnej chwili cwiczyc nawet robiac w przerwie w pisaniu na forum:P Jeżeli sie postarasz to na wakacje bedziesz extra sylwetke. tylko pamietaj o diecie najlpeiej z mala iloscia tłuszczu.
7 małych posiłków dziennie i trening na siłowni + aeroby.
Aeroby zacznij od marszu 30 minutowego co drugi dzień. Ten trening powinien trwać 2 tygodnie. Za ten czas się zgłoś to Ci napiszę ile się później biega.