Zobacz pełną wersję : Nadgarstek :/
Witam, od pewnego czasu, (po wakacjach, czas ostrych wywałek[czyt. wypadków]) miewam częste bóle lewego nadgarstka. Jeżdżę na desce, gram w kosza no i siłka i myślę, że to przez to :D One ni ebiorą się z niczego. Np. gdy robie pompki dzień później przez 5 dni męczy mnie ból ... Myślę, że to nadwyrężenie ? Tylko tak cześto ... ostatnio czytałem książke i podpierałem się tą reką o głowe .... 5 dni bólu, znowu .... Wiecie jak temu zaradzić ?
Pozdrawiam
kup sobie na nadgarstek uszywniacz czy sciagacz nie iwem jak to sie nazywa, i ogrzewacz do tego glukozaminę
http://allegro.pl/item518174499_olimp_glucosamine_1000_120kaps_gluko zamina_olimp.html
hardworkOUT
08-01-09, 18:28
sposob eksperymentalny
na niektorych dziala, na innych nie.
ciezkie polowiczne uginanie nadgarstkow podchwytem.
rece caly czas leza na lawce, kciuk pod sztanga, uginasz tylko kawalek w gore, i spowrotem dlonie laduja na lawce.
rozstaw dloni na sztandzie - ok 8 cm
lokcie sciskane udami zeby mialy mniejszy rozstaw niz dlonie.
nie na kazdego dziala, 4 osoby tak 'wyleczyly' bole nadgarstkow, trzem nic nie pomoglo [ ale sie tez nie pogorszylo]
Dzięki Wam bardzo :) Wypróbuję najpierw sposób HardworkOUT'a, jeżeli nie pomoże kupie sobie tą glukozaminę :D Jeszcze raz wielkie dzięki :)
hardworkOUT
08-01-09, 21:43
nie licz na cuda po 1 razie.
conajmniej 3-4 tyg
oczywiście :) 3-4 tyg minimum :D