Zobacz pe³n± wersjê : do³y
jak radzicie sobie z sytuacjami, kiedy wstajecie rano, patrzycie w lustro a tutaj lipa? miesnie jakie byly takie sa, przyrostow brak i macie swiadomosc, ze pot ktory wyleliscie na ostatnim treningu nie dal rezultatów? jak dzisiaj spojrzalem na siebie w lustrze, to wkurwilem sie bo wygladam jak szczypior, mimo ze cwicze 7 miesiac. chyba sprzedam w cholere sprzet na skupie z³omu, przynajmniej bedzie kasa.
Ehm...Ja Ci powiem cwicze 1miesiac dopiero regularnie i jestem jakos tak zadowolony z siebie, nie wyobrazam sobie cudów i tez nie jestem rozczarowany...troche przystopuj z tym lustrem i bedzie ok no stress
³atwo powiedziec do tego w dalszym ciagu jeden biceps mam mniejszy i jedna strona klaty tez mniej rozwinieta. przez 7 miechow powinno sie wyrownac, a tutaj ch*(#$j
slim shady
07-01-09, 21:50
Ja siê nie przejmuje tym i æwicze dalej, jak jest s³abo to jeszcze wiêksza motywacja do æwiczeñ, ¿eby to zmienic, Pozdro
Ps. Nie ten dzia³ na takie tematy
A moze dobry niech Ci co chca zaczac cwiczyc wiedza ze to nie jest taki latwy sport...
hmm je¶li mam do³a to ju¿ raczej o ca³okszta³t ni¿ o sam± si³kê. ja jako¶ jestem zadowolony ze swojego wygl±dau w pewnym stopiniu i nawet jak nie zauwa¿am róznicy to sie tym nie przejmuje, ale ka¿dy ma inne podej¶cie i charakter.
slim shady
07-01-09, 21:59
zaden sport nie jest ³atwy :)
zaden sport nie jest ³atwy :)
sluszne stwierdzenie...Ja cierpliwy jestem <wêdkarz amator>
slim shady
07-01-09, 22:04
hehe te¿ kiedy¶ ³owi³êm :P Jak by³em szczyl 14 lat to namierza³em sie na si³ke ale cos nie wysz³o z planow, któregos razu posze³em z kolesiami i tak sie rozbudzi³a pasja,
Wiesz ja to tylko splawik/grunt wiec sezon koncze dosc wczesnie a glownie lowie podczas wakacji paro dniowe wypady nad jeziorko maja swoj urok...lowienie i silonie mysle ze spokojnie pogodze:) ale juz bez offtopów
hardworkOUT
07-01-09, 22:40
mniej 'nabozne' podejscie do silowni [czyt. mneij gapienia sie w lustro, i mierzenia co dzien].
systematyczny trening+ dieta
i niema mozliwosci zeby nie bylo dobrze
apropo tematu to mnie tez nieraz wku**** mój wygl±d jak spojrzê w lustro:/ ale do zale¿y chyba od dnia raz sie ciesze bo widze ¿e jestem wiekszy od innych ziomków a nieraz to poprostu mi sie ryczeæ chce i wtedy mam tak± chêæ kupienia jaki¶ od¿ywek ¿e hoho:)
hehe panowie a kto tak nie ma? ja mam tak bardzo czesto no ale co zrobic? jak to sie mowi - apetyt rosnie w miare jedzenia :) zawsze nam bedzie malo i zazwyczaj tak jest ze my sami rzadko widzimy po sobie efekty bo jak sie codziennie patrzy w lustro to sie tego nie widzi :) za to jak ktos by nas nie widzial rok to by powiedzial "oo kur** nie poznalem Cie" :) heh ;p
jak mam depresje i do³y to ide sa si³ke odreagowaæ albo do baru sie napier**** :D
apropo tematu to mnie tez nieraz wku**** mój wygl±d jak spojrzê w lustro:/ ale do zale¿y chyba od dnia raz sie ciesze bo widze ¿e jestem wiekszy od innych ziomków a nieraz to poprostu mi sie ryczeæ chce i wtedy mam tak± chêæ kupienia jaki¶ od¿ywek ¿e hoho:)
Prawdziwi twardziele nie boj± siê p³akaæ ;)
Prezydent_1c
08-01-09, 12:55
Jakie¶ widze szczere wyznania tutaj padaj± ... Moim zdaniem wystarczy sobie odpowiedzieæ na proste pytanie ... Czy lubie æwiczyæ na si³owni ? Je¶li lubisz to bêdziesz taki jaki bedziesz chcia³ (du¿y albo wyrze¿biony albo silny albo wszyetkiego po trochu) je¶li nie lubisz æwiczyæ i tylko patrzysz w lustro po kolejnym treningu na który nie chcia³o ci siê i¶æ albo poszed³e¶ z my¶l± ¿e bedziesz wiekszy i fajnie o tobie dupa pomy¶li albo kolega bêdzie ci zazdro¶ci³ to odpu¶c odrazu si³ownie i sprzedaj sprzêt bo kulturystyka bez dopingu to jest wiele lat ciê¿kiej pracy i przede wszystkim naprawde trzeba to lubiæ ... To odnosi siê do wszystkiego i trzeba to zrozumieæ jak mawia mój trener.
PS. Ch³opaki nie p³acz± :)
tym bardziej ze po swiatecznych najebkach ewidentnie czuje ze zeszlo troche masy i sily. ale juz pracuje zeby nadrobic zaleglosci
ja sobie my¶lê ¿e ¿e skoro Arnold móg³ to ja te¿ :D
praca,praca i jeszcze raz praca !!
12 lat :O
i jak z wynikami ?