Zobacz pełną wersję : Co po 3 cyklach mono
Jestem po 3 cyklach kreatyny i teraz chciałbym spróbowac cos "mocniejszego". Myslałem o Cell pumpie lub nitrobolon II. Czy dorzucac do tego jeszcze mono? Cel oczywiście kilka kilogramów wiecej. Z góry dzięki za odpowiedz
Może bliżej przedstaw sytuacje, jaki masz staż, jak wyglądały Twoje poprzednie cykle itp. na pewno będzie łatwiej Ci doradzić.
po 3 cyklach na mono zarzucilem cp, działanie b. dobre, zatem i Tobie polecam tą droge ;P pzdr.
Staż 1,5 roku 1 i 2 cykl na mono masa i sila poszla do gory (nie pamietam juz ile). Niestety 3 cykl juz taki nie byl dlatego chce spoprobowac czegos innego. Oprocz mono bralem gainera. A do tego Cell pumpa dorzucic mono czy to n ie ma sensu ?
ja mialem ostatni cykl na Mono + CellPumpa przybylo mi okolo 3 kilo przy dobrej diecie :) polecam pozdrowienia
2 puchy cell pump na cykl mono nie dorzucaj!
Czyli wybór padł na Cell Pumpa. Marcinek miałes na mysli dwie puchy po 450 gr ?
Oczywiście sogi poleca Pozdrawiam
mozesz tez poleciec cos przedtreningowego i potreningowego. shocka lub vapora przed i po storma lub torrenta
chemiczny smak cp cie zrazi szybko do tego prochu,
sa lepsze jakosciowo stacki zarowno w dzialaniu jak i smaku,
kiedys bralem cp bedac dluzej off i stwierdzilem ze nic nie poczulem,
natomiast stosujac juz xp juz przed koncem 1 puchy pompabyla odczuwalna,
moim zdaniem zlego wyboru dokonales,
no ale czego sam nie sprobujesz tego nie bedziesz wiedzial ;)
w sumie spokojny wieczor wiec z nudow wrzuce bo jest pod temat - 2 pucha cp ktorej wtedy nawet juz nie skonczylem
http://i42.tinypic.com/207ali9.jpg
lezy tak sobie w szafie...
moze dodam kiedys do zupy heheh ;)
2x 450g.
lg na mocniejsze staki przyjdzie czas :) a fakt faktem zgodze sie z Toba cp ma smak i zapach odrzucajacy pod koniec cyklu juz imalem się roznych sposobow by go spozywać. Jednak nie twierdze, ze dzialania nie ma ;] mi na cyklu na nim przybylo 5kg i to nie fat ;) pzdr.
Trzeba było sie nie słuchac i nie kupywac tyle tego prochu błehehe
A co do efektów to jak na mnie działa i mało mnie smak obchodzi jak działa to sie bierze i nie marudzi jak dziecko ze kwaśne itd. o
jak sie bierze cos raz na kwartal to moze i mozna sie obejsc smakiem,
ale jak proporcje zwiekszaja sie do min 1kg prochow ED to jednak smak (poza dzialaniem) odgrywa pewna role,
proste,
Jak dziewczynki jestescie tego nie bede jadła bo mi śmierdzi i kwaśne jest proste błehehe
dowartosciuj sie chlopak,
internet to lekarstwo dla takich jak ty,
Takie jest moje zdanie a dowartościowywyac sie nie musze, lekarstwo to by mi sie przydało bo troche chory jestem właściwie o
Hehe, każdy jest każdym, nie każdy jest nikim i tą cudowną sentencją zakończmy polemikę na temat kubków smakowych oraz zmysłu powonienia odkrywającego kluczową rolę w tymże smakowitym procesie, jakim nazywa się \/\/|>13R|]4|_4|\|13.
7337