broziak
07-01-09, 16:45
Witam!! mam 17 lat, 186 cm wzrostu, 75 kg wagi. chce osi±gn±c min. 85 kg wagi. mieszkam na wsi wiec mam dostęp do "swojskich" artykułów. oto dieta jaka chce zastosowac:
6:00
mleko z płatkami owsianymi,
pare kromek chleba z ogórkiem jak±¶ wędlin± i serem,
9:00 (w szkole)
kanapki z ogórkiem, plaster sera,wędliny, masło swojskie
jabłko
12:00
czekolada,
15:00 (obiad)
jakas zupa, ziemniaki z jakim¶ mięsem b±dĽ jajkiem sadzonym, surówka z kapusty na oleju b±dĽ majonezie
17:00 (po treningu)
Mam zamiar sobie kupic jakis gainer b±dĽ białko
19:00
grzanki na jajku, jajecznica b±dĽ kanapki
21:00
gainer b±dĽ białko na noc.
wyliczyłem ze moje zapotrzebowanie na kalorie wynosi 3300 kcal. 1815 kcal na węglowodany i 990 kcal na białko wiec nie wiem czy to jest wystarczajac dieta. od razu mowie ze te produkty w wiekszosci pochoda z mojego gospodarstwa domowego. mam pieniadze przeznaczone jedynie na suple. wiem ze wasze diety sa skomplikowane i drogie, ale inaczej nie mam jak ułozyc bo nie mam pieniedzy na łososie, makrele czy co tam wy jeszcze kupujecie, oraz chodze do szkoly i nie mam za bardzo jak tam zabierac... moge zwiekszyc ewentualne spozycie jajek bo u mnie z jajkami nie ma problemu. pozdrawiam
6:00
mleko z płatkami owsianymi,
pare kromek chleba z ogórkiem jak±¶ wędlin± i serem,
9:00 (w szkole)
kanapki z ogórkiem, plaster sera,wędliny, masło swojskie
jabłko
12:00
czekolada,
15:00 (obiad)
jakas zupa, ziemniaki z jakim¶ mięsem b±dĽ jajkiem sadzonym, surówka z kapusty na oleju b±dĽ majonezie
17:00 (po treningu)
Mam zamiar sobie kupic jakis gainer b±dĽ białko
19:00
grzanki na jajku, jajecznica b±dĽ kanapki
21:00
gainer b±dĽ białko na noc.
wyliczyłem ze moje zapotrzebowanie na kalorie wynosi 3300 kcal. 1815 kcal na węglowodany i 990 kcal na białko wiec nie wiem czy to jest wystarczajac dieta. od razu mowie ze te produkty w wiekszosci pochoda z mojego gospodarstwa domowego. mam pieniadze przeznaczone jedynie na suple. wiem ze wasze diety sa skomplikowane i drogie, ale inaczej nie mam jak ułozyc bo nie mam pieniedzy na łososie, makrele czy co tam wy jeszcze kupujecie, oraz chodze do szkoly i nie mam za bardzo jak tam zabierac... moge zwiekszyc ewentualne spozycie jajek bo u mnie z jajkami nie ma problemu. pozdrawiam