PDA

Zobacz pełną wersję : Prawo jazdy :)

michal_f
06-01-09, 15:55
Macie moze jakies materialy uwzgledniajace za co moze mnie oblac egzaminator ?? Jakies stronki z opisem tego czy cos ??
Chodzi mi o cos takiego np. ile moge razy kierunkowskaza nie wlaczyc itp.
Pzdr

przemek_yo
06-01-09, 15:59
jeden blad taki gdzies w trasie chyba mozesz robic, i jedna korekta w parkowaniu i jak na placu spieprzysz za pierwszym to mozesz jeszcze raz

i pamietaj: jak ruszysz na waniesieniu to jak juz podjedziesz pod gore to zatrzymaj auto i zaciagnij reczny

rash1
06-01-09, 16:00
to niestety zależy już od instruktora może cię oblać za wszystko, ale zazwyczaj jeżeli masz bardzo drobne błędy to cię przepuści byle ich było mało a jak będzie chciał to cię udupi na najłatwiejszej rzeczy niestety tak jest........

michal_f
06-01-09, 19:05
Ja to wiem co wy piszecie. Zdawalem juz 1 raz i mi sie nie powiodlo. Dlatego chcialem miec rozpiske za co moge juz byc oblany. Ma ktos cos takiego ??

Sosna91
06-01-09, 19:29
za co cie oblal? bo ja tez niedlugo zdaje to bede wieidzal cczego sie przestrzegac.

michal_f
06-01-09, 19:40
Dojezdzalem do ronda, gdy juz dojechalem przepuscilem jednego goscia a nastepne auto bylo daleko na rondzie wiec wjechalem a gosc mi po hamulcach i mowi ze pierwszenstwo wymusilem a nawet przedde mna jeszcze nie bylo tego auta a zanim dojechalo to troche czasu minelo. Wiec nie wiem czy to bylo wymuszenie ale sie nie klucilem.
Pozdrawiam i zycze Ci powodzenia na egzaminie :)

rash1
06-01-09, 20:33
ja tez miałem podobny przypadek jak zdawałem za pierwszym razem akurat i mogę śmiało powiedzieć że w takim przypadku nie zgadzajcie się na przerwanie egzaminu bo to zwykła bzdura jak co to się kłóćcie bo cwaniaczki myślą że ludzie nie mają pojęcia co i jak i są zieloni a oni w ten sposób zwyczajnie wyłudzają pieniądze

przemek_yo
06-01-09, 20:36
pewnie jest gdzies cos takiego ale i tak chuj Ci z tego bo on Cie moze ulac z wszystko, jak pojedziesz bezblednie po tych skrzyzowaniach rondach pierdolach a on cie bedzie chcail upierdolic to Cie jebnie za to ze bezwiednie noge nad sprzeglem przystrzymales 2 s za dlugo albo ze kierownice trzymasz o 1cm zle, Ci kolesie sa bogami na egzaminie ;p;p :D (ja za pierwszym zdalem <chwali sie>) :)

rash1 - wtakiej sytuacji trezba zazadac odczytu z kamery a to kosztuje dwa ryze tyle co nastepny egzamin. czyli chuja sie tak zrobi ;)

rash1
06-01-09, 21:44
o masz o tym że masz jeszcze płacić za odczyt z kamery to pierwsze słyszę 0_o no to ładnie nawet jak masz racje to cię więcej kosztuje, normalka w tym państwie ;P

Sosna91
06-01-09, 22:51
to najlepiej stac caly 40min w korku albo czekac az bedize pusto zanim wyjade a raczej calkiem pusto sie na rondzie nie zrobi nigdy :)

Symu
06-01-09, 22:59
też nie słyszałem o tym płaceniu za odczyt z kamery, wydaje mi się że masz prawo zakwestionować każdy egzamin za darmo (nawet zdany :D). Prawda jest taka że ja egzaminator chce Cię uwalić to i tak to zrobi. Nie radzę pyskować, niestety ale oni sobie to zapisują i z każdym następnym będziecie mieli tak samo trudno (koleś zdawał 9 razy aż trafił na nowego egzaminatora który nie znał reszty).

Ale prawda jest taka że jest też masa bardzo miłych egzaminatorów - ja sam na takiego trafiłem.

Dagome
07-01-09, 13:37
zawsze możesz jeszcze trafić np na takigo egzaminatora :D http://www.youtube.com/watch?v=MF0kKIyTmEA

Dagome
07-01-09, 13:39
albo na takiego :D http://www.youtube.com/watch?v=q4GYfNLcxZI&feature=related

przemek_yo
07-01-09, 15:52
odczyt z kamery plastny i to slono, nie pamietam dokladnie ile, ale taki mi instruktor mowil

michal_f
09-01-09, 15:53
Moje zdanie jest takie ze pysowac sie nie oplaca bo to oni maja zawsze racje.
PZdr