Zobacz pełną wersję : Kiedy zacznie dzialac meta??
Po jakim okresie brania mety odczuje roznice?? dzis juz jest 8 dzien jak biore za pomoc sog
Co to za cykl? To nie portal wrozbitow.
Poza tym kazdy ma inny organizm.
a Wiec jak sobie wzielm cylk 4 tygodniowy
1 2 3 4 Tygodnie
3 3 4 4 Ilosc Tabsow na Dzien
*TERRORBLADE*
06-01-09, 14:47
Trafiłeś fake'a pewnie .
Ale tak wogóle pewnie dieta u Ciebie lezy , zgadłem ?
6 x dziennie przez miesiac przytylem 7 kg ? malo ?? z 71 do 78
*TERRORBLADE*
06-01-09, 19:05
NIe no to spoko ;) Myślałem,ze własnie nie ma "oczekiwanych" efektów po 8 dniach stosowania ;)
bo nie odczuwam efektow te 7 kg przytylem na sucho dieta plus trenning na mase a meta mam ruska kazdy mowi ze jedna z lepszych niby reaktor xD mysle ze nie jest trefna kolega ma z tego samego czasu mete bral ja ale wlasnie z tesciem wziol moze z 2 tyg jadl ja to chyba mu w lato jakies 3 centy weszly takze nie jest zle a bardzo ma ciezko szybko pali pokarm je wiecej odemnie a mu 2 kg przyszlo a ja 7 takze jest roznica takze chbya jest dobra.. wyczytalem ze meta zaczyna dziala wlasnie od 2 tyg tak najbardziej ... a jeszce pytanie kucie w sercu to moze od mety byc??
jak najbardziej tak.... od szybkiego przybierania na mase serce nie nadąża sie przyzwyczaić do większego wysiłku
Napewno nie jesteś gotowy na jakikolwiek doping!!!
ale chyba nic mi sie nie stanie no nie ?? to tylko na okres brania ?? bo ja takei cos juz odczuwalem jak jedzilem kiedys kolazowka...
j/w, magnez , potas , proponuje zapodać aspargin który ogólnie jest polecany w trakcie cyklu jak i po.
To Meta dziala po 2 tyg +/- tak ?? a jezeli trafilem na trefna ze jem pigulki tylko to czy te skutki uboczne tez sie pojawiaja ??
Pewny jesteś ze to serducho moze to jednak wątroba przewaznie ona jest problemem w cyklach na metce
moze mi ktos odpowiedziec? cekam i czekam jezeli to sa zwykle piguly czy one sa szkodliwe dla zdrowia ?? SOGI same sie sypia..
Ja od 6 dni biorę metę indyjską (3x 5mg) i efektów wizualnych za bardzo nie widać, ale pompa na treningu jest i samopoczucie lepsze. Do metki wziąłem 1.8kg Nitroprogenu z Trec'a, może to przyspieszy proces budowy mięśni... A wszystko to przez to że nie mam zbytnio możliwości przestrzegania diety. =/
ja nadal nie wiem !!! xD lduzie zapytalem sie o cos a wy o swoich zyklach czy o czyms innym to nie jakies tabu zwierzen tutaj jest post na ktory chcialbym uzyskac odpowiedz...