Zobacz pełną wersję : Zrzucenie Tłuszczu
Witam wszystkich mam taki lekki problemik bo chciałbym zrzucić warstwę tłuszczu z brzucha i nie wiem co dokladnie zrobić... Brałem suple jakies treca nie pamietam trochę biegałem jezdziłem na rowerze no ale nic mie nie poprawiało się .. Mam zamiar wziąść teraz animal cuts bo słyszałem ze dobry spalacz co mi możecie na ten temat powiedzieć brał ktoś? pomogło? A i do tego chiałbym Stack 2 wziaść Animala aby podeszło troche masy :twisted: proszę o pomoc z góry dzięki ;)
Wiesz albo nabierasz masy albo ja tracisz...Cos troszke tez mam fatu na brzuchu, no zeby to spalic to raczej tylko aeroby...np.bieganie
Edit: uzywaj opcji szukaj takie tematy sa juz na forum trzeba bylo podpiac sie pod ktorys
Kiedys miałem taką kombinacje thermo fat burner treca + thermo speed extreme olimpa+ hmb możesz wypróbować na mnie działało bardzo dobrze zeszło mi z 5 kg a jadłem co chciałem. Jeśli chcesz by efekty były konkretne musisz miec niezłą dietke na redukcje i cały trening tak samo no i oczywiscie jakies aeroby na rowerku, bieżni itd.
slim shady
06-01-09, 17:22
bezsensu, spalasz i chcesz robic mase, Suple nie załatwią tego za Ciebie, ułóż diete z bilansem ujemnym, spozywaj więcej białka, ogranicz węglowodany i tłuszcze, nie jedz słodyczy, fast foodow, nie pij słodkich napojow,Uprawiaj aeroby 3-4 razy w tygodniu po około 40-60 minut
*TERRORBLADE*
06-01-09, 19:01
Dokładnie - odpowiednia dieta i trenning a na to ewentualnie jakieś termogeniki ;)