Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Puchnące stawy!!Pilne! Pomocy!

buzek78
06-01-09, 09:47
Witam szukam porady dla Mojej kochanej dziewczyny która ma problem od paru lat ze stawami tzn. jak ma np. zimno w pracy potrafią jej tak spuchnąć że ruszyć ręką albo też chodzić nie może lekarze przepisali jej zastrzyki antybiotyki i nic nie pomogło! Wie ktoś co może jej pomóc:(? Ja myślałem glukozamina lub glutamina no ale co dobre dla osoby trenującej nie wiadomo jak zadziała na osobę chorą. Myślałem tez o Dece w końcu to lek na stawy....
Proszę pomóżcie

*TERRORBLADE*
06-01-09, 10:08
Może wystarczy sięgnąć porady ortopedy ? - wydaje mi się ,że taka wizyta wiele wyjaśni i być może pomoże.

Fehu
06-01-09, 10:10
To poradz swojej kochanej Dziewczynie zeby moze jednak zmianila lekarza??? bo brac sie samemu za leczenie uznaje ze bląd...Raczej polecalbym konsultacje u dobrego lekarza podczas prywatnej wizyty $$$...Wiesz nie sadza by ktos mial kompetencje tutaj na forum (chyba ze lekarz) zeby podwarzac decyzje lekarzy...Zdrowia Życze...Pozdro

buzek78
06-01-09, 10:15
u ortopedy była już 2 razy(stwierdził że nie wie co się dzieje z tymi jej stawami) , a co do lekarzy to cąły czas szukamy jakiegoś innego. Każdy lekarz do tej pory przepisywał Jej zastrzyki przeciwbólowe albo antybiotyki.

buzek78
06-01-09, 10:18
co do prywatnej wizyty była nie raz.... i nikt nie pomógł jak do tej pory.

*TERRORBLADE*
06-01-09, 14:52
to musisz udac się prywatnie - i najlepiej nie dawaj sobie wciskać kitu ( bo lekarz Ci nie przyzna ,że nie wie o co kaman ) ...
Możesz jeszcze poszukać w okolicy takich ludków tz. Znachorów ( ci to dopiero znaja rozwiązania ) . pZdr.

MhL
06-01-09, 15:37
osteoporoza; zapalenie stawow, lekarz. TYLE.

Glukozamine trzeba barc minimum poltora miesiaca, i to raczej "podleczenie"; regeneracja stawow.

Fehu
06-01-09, 16:37
Ty jedyne co mozesz zrobic to poszukaj naprawde dobrego lekarza i powiedz mu tak ze jak Twojej dziewczynie nie przejdzie to Ty go znajdziesz i poromawiacia na PM haha...ale powaznie musisz znajsc takiego lekarza ktorego stare babki chwala bo wiesz je caly czas bola stawy