Zobacz pełną wersję : Jabłczan
dexterinio
05-01-09, 23:15
Witam! Szukam dobrego jabłczanu kreatyny. Słyszałem ze podobno z uniwersala sa dobre czy to prawda? a moze polecacie inne????
Wiak: 19 lat
staz: 4 lat
przebyte cykle: 3x kreatyna mono 2x x-pand 1x horse power
do tego troche bcaa
*TERRORBLADE*
05-01-09, 23:18
Universal dobry ;)
Ale widze ,ze ty to juz konkretne staki szmałeś ... możesz spróbować jeszcze jabłczanu ,ale rewelacji nie wróże (zależy kiedy brałeś stacki) ...
A tak wogóle to kiedy leciałeś z x-pandami i horspowerem ?
slim shady
05-01-09, 23:20
TCM Olimp, Cell Pump, CreaFusion
cell pump dobry jabłczan najlepiej łączyc z jakims mono zawsze działa (zielony vitalek)
dexterinio
06-01-09, 17:17
Co do stacków to ostatni we wrzesniu tego roku a wczesniej to chyba we wrzesniu 2007 wiec juz troche czasu temu. Wlasnie teraz zastanawiam sie nad cell pumpem kolega mi polecil moze jakies efekty wyjda... a co do tego dobrze by bylo dodac??
A do cp dobrze by było dodać jakies mono polecam vitalmaxa zielonego zawsze działa jak na mnie!
dexterinio
jakis czas temu (przed swietami skonczylem) lecialem na cyklu 2x cell pump 450g + bcaa vitalmax 240kaps + 6,8kg mutant mass, zdobylem na tym cyklu 5kg i zrobilem prawie 2cm w lapie. zatem polecam cell pump i bcaa (gainer, tylko wtedy kiedy dieta kuleje, stosowalem go tylko i wylacznie keidy nie moglem zjesc normalnego posilku). pozdrawiam.
Jakbys zapodał jakies mono na pewno osiągnąłbys wiecej niz te 5 kg
dexterinio
07-01-09, 00:03
no ja mam ten bol ze ograniczone finanse zastanawiam sie zeby polaczyc cell pumpa(ewentualnie mono z multipowera) + bialko jakies prawdopodobnie whey pro z olimpa +carbo
Jakbys zapodał jakies mono na pewno osiągnąłbys wiecej niz te 5 kg
tia.. ciekawe tylko jak z jakością miesa..
lepiej 2 x cell pump niz mono + cell ;)
W zawodach chyba nie startujesz wiec jak złapiesz troche wody to sie nic nie stanie. A co do cp to dziwne ze kazdy mówi 2 puchy z tego co pamietam jak brałem to 1 starczyła działała przez miecha a potem juz nie. Ale na każdego działa inaczej, wiec moze napiszcie jakie jeszcze suple powinno sie brać x 2
dexterinio
07-01-09, 10:29
To tak mysle moze teraz wziasc mono odczekac miesiac i wtedy poleciec na cell pumpie jak uwazacie?
dexterinio
08-01-09, 00:01
Juz decyzja zapadła mam taki zestaw: mono z multipowera, białko Olimp whey protein complex 100% i carbo. Tylko jak to najlepiej brac?? Kreatyne w fazie nasycenia 3x dziennie rano przed treningiem i po treningu, a pozniej rano i przed treningiem. Carbo podczas treningu, a białko jak wpleść w to?? I drugie pytanie czy pic karbo również podczas treningów kick-boxingu bo też ten sport uprawiam i brac kreatyne jak w dni treningowe w te dni co trenuje kb??
slim shady
08-01-09, 00:12
bez fazy nasycenia bo to mit, krete bierz w dni treningowe 5 g rano i 5 g potreningu, nietreningowe 5 g, Carbo potreningu pijesz, albo podczas, białko ja bym brał przed snem, i w ciągu dnia, kick boxing wymęcza, więc śmiało możesz pic carbo do treningu, hmmm ile masz treningów w tygodniu KB ? ja bym brał kretke jak w dni treningowe, bo to też jest inna forma treningu
dexterinio
08-01-09, 12:30
kb mam tyko 2 razy w tygodniu. A nie lepiej krete przed treningiem wziasc niz po?? Białko 2 razy tak? a moze po treningu odrazu lyknac?
z tego co czytalem to duzo wieksze efekty sa gdy zmieszasz bialko i carbo i bedziesz tym zapijal podczas treningu (jak wode) + odpowiedni posilek po oczywiscie ;)
mozesz tak zrobic podczas tych treningow sztuk walki
Ja gadałem z gościem w sklepie i mowi ze carbo zalewa bardzo i zapodał mi jakis isofaster treca, pykam podczas treningu sobie o
slim shady
08-01-09, 17:00
ja brałem krete po treningu i było dobrze
Kredka oczywiście z rańca i po treningu chyba ze masz połaczenie z jakims jabłczanem to jabko przed treningiem a mono tak samo po treningu sie pyka
dexterinio
10-01-09, 12:57
z tego co czytalem to duzo wieksze efekty sa gdy zmieszasz bialko i carbo i bedziesz tym zapijal podczas treningu (jak wode) + odpowiedni posilek po oczywiscie ;)
mozesz tak zrobic podczas tych treningow sztuk walki
Białko zmieszac z carbo i pic podczas terningu?? az takie dobre efekt nie słyszalem nigdy o czyms takim, gdzie to wyczytales?