Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Uciążliwe 'Boczki'

Layer
05-01-09, 20:41
Witam! Mam problem, otóż mam 14 lat i jak na swój wiek ważę dosyć dużo:

Wzrost ok. 172
Waga 90 kg

I zacząłem OSTRĄ! dietę i tyram się biegając na steperze, codziennie o pareset kroków więcej, robię także brzuszki, pompki itp, z WFu mam 4+, lecz nie przyszło nam dzisiaj o tym rozmawiać, mój problem jest taki, że mam duże boczki! Brzuch mi spada lecz aby boczki się zmniejszały nie widzę, i mam pytanie, czy jak będę nadal ćwiczył : steper, dieta itp to czy boczki w końcu mi same zejdą? Bardzo proszę o pomoc.

monohydrat
05-01-09, 20:48
Powinny zniknac, ale pamietaj zeby nie szczuplec za szybko, bo skora nie nadazy z kurczeniem sie i moze ci pozniej co nieco wisiec

rash1
05-01-09, 20:51
jeżeli masz kalorie na minusie to powinno ci spaść ale do tego potrzeba czasu wiec się nie zniechęcaj od razu, ja jestem obecnie na masie i żeby w ogole uwidocznić mięśnie brzucha ( tylko na napince ) potrzebowałem z 2 miechów ale jak wiadomo dla chcącego nic trudnego

Layer
05-01-09, 20:52
No właśnie nie wiem czy nie spalam tego za szybko, moje posiłki to

Śniadanie: kromka chleba z serem
Obiad: Normalny obiad, np. Ziemniaki i kotlet piersi z kurczaka
16:00-17:00: Jakaś bułeczka żytnia z serkiem, lub wędlinką i warzywami

To jak ćwicze to ok. 5700 kroków na steperze, właśnie tyle zrobiłem dzisiaj, wbijam sie w 2 grube bluzy i tyram, jak ściągam bluzy to koszulka cała przemoczona i ja ogólnie nie mam suchego miejsca na głowie ani na koszulce xd Więc mam się czego obawiać? A jak już mi ta skóra będzie wisieć to jakoś się ustabilizuje po jakimś czasie, albo będzie da rady to jakoś uformować ćwiczeniami lub czymś innym?

PS. Ćwicze codziennie od tygodnia, lecz czasami zdaża mi się nie zrobić tych brzuszków tylko sam steper.

Indiana
06-01-09, 17:17
Nie musisz się ubierać w grube bluzy bo to nic nie da , nie wypocisz tłuszczu , tylko wodę !