PDA

Zobacz pełną wersję : VITALMAX BCAA 200 kap./500mg JAK DAWKOWAC?????

Łukaszz
03-11-06, 23:48
prosze was o pomoc, ile razy na dzien i ile w jakich porach i ilosciach mam je brac??

panostry
06-11-06, 15:47
3-4 razy dziennie, między posiłkami, po 50g. Mieszać z wodą lub mlekiem.

Jose
08-11-06, 19:54
po 50gto na ile mu to starczy na 3 dni? %-)

odejmij zero na koncu i bedzie ok
mozesz brac np z rana naczczo, po treningu i przed snem

Łukaszz
10-11-06, 16:43
a ile mam dokładnie brac po 2,3,4,5 kapsułek?? ile dokładnie?? mam 15 lat waze 80 kg i niewiem jak dokładnie dawkowac

P4l4d7n
10-11-06, 17:36
Sprawdź ile mg ma jedna kapsulka.

Łukaszz
10-11-06, 19:54
pisze w 100g w: 1 kapsułce i niewiem o co chodzi:P niewiem ile ma i mg przesłał bym link do tej odzywki ale niemozna wiec skopiuje wszystko:

Branched Chain Amino Acids (BCAA), czyli aminokwasy o rozgałęzionych łańcuchach, to trzy aminokwasy o właściwościach anabolicznych i antykatabolicznych: leucyna , izoleucyna i walina.

Uważa się, że tworzą one ¼ składu aminokwasowego białek mięśni i w związku z tym zapotrzebowanie na nie w kulturystyce i innych sportach jest bardzo wysokie.

Główne przeznaczenie Vitalmax AMINO BCAA to:
# ochrona białek mięśniowych przez ich rozpadem,
# przyspieszenie okresu regeneracji po wysiłku fizycznym,
# obniżenie ryzyka uszkodzenia masy mięśniowej,
# podwyższenie siły mięśni.

Vitalmax AMINO BCAA to najwyższej jakości preparat, który oprócz klasycznych aminokwasów rozgałęzionych zawiera dodatkowo 4 inne bardzo ważne aminokwasy, które wzmacniają działanie i wchłanianie BCAA.

Sposób użycia:
# W zależności od wagi należy wziąć 3-5 kapsułek dziennie bezpośrednio po treningu.

Zawartość aminokwasów w 1 kapsułce:
# Izoleucyna - 195 mg;
# Leucyna - 125 mg;
# Walina - 110 mg;
# Alanina - 33 mg;
# Fenyloalanina - 7 mg;
# Methionina - 5 mg;
# Glicyna - 2 mg;

PREPARAT VITALMAX AMINO BCAA TESTOWANO LABORATORYJNIE POD WZGLĘDEM CZYSTOŚCI SKŁADU

i czy to mam brac na pusty zoładek itp