Zobacz pełną wersję : Hormony steroidowe
Mieczikwiat
05-01-09, 16:44
Dostałem Hormon Steroidowy firmy BioTechnology. Zawartość: Total Carbohydrates 16mg, Protein 1420mg, 17b methoxy-trenbolone 60mg. Co mam z nim dalej robić? Jak brać i z czym?
Pozdrawiam
PS dodam - uprzedzając pytanie - produkt kupiony został na Allegro, stąd wnoszę, że jest dopuszczony do normalnego obrotu
*TERRORBLADE*
05-01-09, 18:35
Miło bedzie jak zarzucisz nazwe xD
NO i uzupełni profil ...
Mieczikwiat
05-01-09, 19:40
Przecież podałem nazwę - Hormony Steroidowe. Na słoju napisane jest Phormone Steroids, więc przetłumaczyłem na polski ;). Profil uzupełniłem.
Pozdrawiam
*TERRORBLADE*
05-01-09, 19:52
Mógłbyś zarzucić link do tej aukcji ,bo nie wiem o czym mowa xD
A napewno się wszystkim się przyda do dalszych konsultacji ;)
Mieczikwiat
05-01-09, 20:03
...a proszę bardzo:
http://www.allegro.pl/item494207618_494207618.html
Pozdrawiam
*TERRORBLADE*
05-01-09, 20:11
A więc tak jak podejrzewałem ... Prohormony ;)
Czyli wyżej podałeś złą nazwe ,ale to nic ;)
hmmm... nie znam tego produktu niestety ,ale raczej 9kg suchej masy na tym nie zrobisz .
Wsumie dopiero wróciłęś po przerwie na siłke tagze proponowałbym jakiś czas potrenować na sucho ;) (no chyba ,ze źle wyczytałem z profilu)
A wogóle poprzednie cykle na czym robiłęś itd.?
Mieczikwiat
05-01-09, 20:25
Cykle? jakie cykle? kedy ja zaczynałem ćwiczyć ty byłeś dopiero w planach ;). W tamtych czasach kreatyna była zakazana.
A tak na poważnie - miałem silny cykl suplementacyjny, cztery cykle kreatynowe, ciągle biorę coś w rodzaju HMBolonu.
OK - a teraz prosiłbym o garść informacji na temat tego produktu. Czy potrzebne jest odblokowanie? jeśli tak to jakiego typu (Clomid, Nolvadex, HCG)? jaka jest "stałość" osiągów? jaka toksyczność? czy wymaga osłonowych na wątrobe?
Pozdrawiam
*TERRORBLADE*
05-01-09, 20:39
Osłonki wymagane ( przykładowo eselive forte ) jak i również odblok. ( w podwieszonych masz co i jak do cyklu 3ba dorzucić ) :P
Łykaj jak producent zaleca ;)
Po cyklu standardowo zarzuć kreatynke ;) etc.|| oczywiście dietka musi być na cyklu dopięta na ostatni guzik .
Mieczikwiat
05-01-09, 21:40
Poczytałem.
Ciekawe czemu w temacie o wykrywalności sterydów nie ma sposobów na ich niewykrycie? A może to po prostu jest oczywiste?
Pozdrawiam
Mieczikwiat
05-01-09, 22:29
Osłonka - na zimne dmucham, młody już nie jestem. Watroba mimo że nie obciążona (nie palę nie piję) i dobrze się trzyma jest tylko jedna, włosy na głowie mam długie i bujne, i niech tak zostanie. Nie chcę żeby coś mi zwariowało - wszak to hormony i niewiadomo w co się przekształcą.
A co do masy uważam, że i tak jest niezła. Powiedz jaki obwód masz w ręku 1-2 cm poniżej stawu dłoni? ja mam 16 cm, mam bardzo cienkie (ale mocne) kości. Nawet trochę śmiesznie to wygląda i dlatego co dzień ćwiczę przedramię (miesiąc podciąganie wewnątrz sztangą 4X12 65kg i od zewnątzrz 3X20 20kg po miesiącu zmiana na zwijanie sznurka na kij z obciążeniem - takie cykle...).
Pozdrawiam
to podobno indyjska firma krzak. ja bym tego nie bral.
*TERRORBLADE*
05-01-09, 22:56
Prohormony to nie jest tak kolorowa sprawa jak zapewniaja producenci .
Skutki uboczne są i w ich ogrom zależny jest od środka jaki zażywamy ...
Podejrzewam ,ze lepiej juz się chywcić za jakieś za jakieś Lightowe SAA niż faszerować się PH - ale to moje zdanie ;)
Prezydent_1c
05-01-09, 23:34
Kup lepiej inne PH które już ktoś jadł i zdał relacje. Polecam na początek phera mass. Wyrzuć obecny zakup bo firma krzak jak kolega w jednym z postów wyżej wspomniał. Co do szkodliwości Ph i SAA to moim zdaniem ph jednak mniej szkodliwe (wyjatek wątroba bo wszystkie ph oral). Ale w sumie niewiele osob bierze ph jakoś mało rozreklamowane (przynajmniej w moich kręgach). Podobny problem jest w sumie teraz z dopalaczami :) Są zwolennicy ale i są osoby które mówią że to syf i że wolą zapalić MJ.
Mieczikwiat
06-01-09, 23:38
Przetestuję (najprawdopodobniej) za kilka dni. Czekam jeszcze na jedną opinię od - powiedzmy - specjalisty od "supli".
Będę brał do tego Tamoxifen na równowagę hormonalną 20mg co dziennie przez 30dni w trakcie i 30dni po kuracji oraz coś (zapomniałem nazwy) na osłonę wątroby. Jest to mocniejsze/droższe od silimarolu. Biorę też AAKG, które także chroni wszystkie narządy. Po wszystkim zdam relację.
Pozdrawiam
Mieczikwiat
29-01-09, 20:01
Syf! Przestrzegam przed tą firmą. Prohormony są najprawdopodobniej zanieczyszczone. Po 2 dniach miałem złe samopoczucie, nie mogłem spać. Później się zaczęło. Krwawienie z dziąseł i z dupy, wątroba spuchła tak, że musiałem luzować pasek o dwie dziurki, skóra mnie swędziałe jakłbym miał pchły. Równocześnie byłem coraz bardziej słaby i to na tyle, że miałem kłopot ze wstawaniem z krzesła. Do tego jadłowstręt, nerwowość. Po 4 dniach odpuściłem. Obecnie po 2 tygodniach czuję się już doskonale.
Pozdrawiam
Skład pododny do trenadrolu z Kilosports.
Piszecie o złym samopoczuciu, niestety to częsty minus przy braniu ph, budzenie się w nocy to normalka (przynajmniej u mnie), wieczne zaspanie, zerwać się rano z łóżka było niemozliwością, do tego maksymalnie podniesione cisnienie, nawet na mecie tego nie miałem.
Mimo osłon czuć jak ryje bebechy...
Oczywiscie pisze teraz o Trenie z KS, to co podał autor to faktycznie jakiś no-name, kup cos sprawdzonego.
Ps. to ze ph są bezpieczniejsze bym polemizował przy silniejszych potrzeba odbloku aptecznego do tego wątroba która ładnie dostaje od tych metyli... nie wiem czy takie bezpieczne. Może ładne opakowania maja.
Prezydent_1c
29-01-09, 21:08
Tak jak myślałem syf ;) Od ph moim zdaniem też trzeba odpowiednio zaczynać. Nie można się na "najmocniejsze" rzucić odrazu.
Mieczikwiat
30-01-09, 09:02
OK Ruszam z decą grecką, 2mg na tydzień. Do tego:
- essentiale forte 2 tab. rano wieczór,
- tamoxifen 20mg bardzo rano,
- amino olimpa 3X6tab. przed i po treningu oraz wieczorem,
- l-glutanina olimpa 3X4 gramy przed i po treningu oraz wieczorem,
- AAKG olimpa 2X2,5grama przed treningiem i wieczorem,
- tauryna olimpa 2-3X1-1,5grama przed i po treningu oraz wieczorem,
- rutinoscorbin wieczorem,
- protein 80 2-4X40gram zależnie ile jem ale zawsze między posiłkami i 1godzinę przed treningiem.
Kuracja decą 10 tygodni, a dodatki 13-14 tygodni. Testosteron następnym razem. Wszystko - jak widać - sprawdzone.
Pozdrawiam
ehehe nie wiem czy tak wszystko sprawdzone. deke ladowac bez tescia to troche lipa. dalbym chodziaz propa na podklad 50mge2d.
deke bez tescia ? tym bardziej ze juz nei jestes taki mlody, malo przemyslane rozwiazanie
Pałka nie drygnie przez cały cyklon, wrzuć lepiej tego propka tak jak radzą :)
Mieczikwiat
31-01-09, 10:34
a co to jest prop?
Pozdrawiam
Nie co a kto. To jest taki typ co przychodzi czasem na siłownie, ten najsilniejszy. :smile: