PDA

Zobacz pełną wersję : Trening do oceny .. co zmienić ?

forestinho
04-01-09, 21:27
Trening na mase 4 dniowy

PONIEDZIAŁEK
Klatka - Triceps
-wyciskanie sztangi płasko (4serie)
-wyciskanie sztangi na skosie (4serie)
-rozpiętki na płasko (4serie)

-wyciskanie francuskie (4serie)
-wyprosty z hantlom w opadzie(4serie)

WTOREK
Plecy - Barki
-ściąganie drążka do klatki / do karku(4serie)
-wiosłowanie z hantlom w opadzie tułowia / sztangą(4serie)
-unoszenie sztanki zza głowy(4serie)
-wyciskanie hantli nad głową / Wyciskanie sztangi zza lub sprzed głowy(4serie)
-boczne unoszenie hantli w opadzie(4serie)

Sroda
-wolne

CZWARTEK
Triceps-kaptury
-Wyciskanie francuskie(4serie)
-Wyprosty z hantlom w opadzie(4serie)
-wyciskanie w wąskim uchwycie(4serie)

-Unoszenie barków z hantlami / sztangą(4serie)

PIATEK
Brzuch
-Brzuszki(4serie)

Prosze o skomentowanie tego planu i o poprawki , dzieki z gory
wiek-17
waga-70kg
wzrost-186cm
cel- masa
staz - 7mies

klocur
04-01-09, 22:11
wg mnie trening kompletnie do bani

po 1, nie cwiczysz wogole bicepsu, nog, przedramion i lydek
po 2, z takim stazem treningowym 1 cwiczenie na brzuch raz w tygodniu to zdecydowanie za malo
po 3, zle laczysz partie treningowe, jak masz 4 dni treningowe to wal kazdego razu po 1 duzej i po 1 mniejszej partii miesniowej

jesli chcesz dobry trening (sam przez dlugi czas go stosowalem) to pobierz stad : http://odsiebie.com/pokaz/1255279---ffa0.html

powodzenia

007
04-01-09, 22:22
klocur twój tr. też jest do bani

klocur
04-01-09, 22:30
rozne treningi roznie moga dzialac na poszczegolne organizmy, wg mnie ten jest dobry bo dawal mi efekty, pozdr

007
04-01-09, 22:41
Jeśli twoje wymiary w profilu są prawdziwe to zastanów się jakie efekty ?

klocur
04-01-09, 22:45
zalezy od czego sie zaczyna, jakie ma sie cele i jak sie chce je osiagnac, bo ja np. nie bralem zadnych suppli wiec efekty na pewno bylyby wieksze

007
04-01-09, 22:49
Niewiele więcej bez diety prawie nic. Zobaczcie w podwieszonych jest temat zbiór ciekawych tematów . HardworkOUT i inne osoby trochę się natrudzili aby zamieścić tam dobre i sprawdzone systemy treningowe.

forestinho
05-01-09, 14:29
Jesli chodzi o trening nóg to nie cwicze ich bo duzo biegam i gram w pilke wiec nogi mam wycwiczone .... ale nadal nie wiem jaki jest dobry 4dniowy trening :lol: jesli nie ten to jaki ?

forestinho
05-01-09, 14:31
Acha i sorki zapomnialem napisac trening na biceps , jest on w PIATEK razemz brzuchem .....

007
05-01-09, 15:50
Jesli chodzi o trening nóg to nie cwicze ich bo duzo biegam i gram w pilke wiec nogi mam wycwiczone .... ale nadal nie wiem jaki jest dobry 4dniowy trening :lol: jesli nie ten to jaki ?

Takich postów jak ten wyżej powstaje setki dziennie w necie,na wszystkie pada odpowiedź

Rób siady i ciągi albo zapomnij o masie :)

Poszukaj planu tam gdzie ci pisałem bo tego nie da się przerobić

Budrys
05-01-09, 18:08
jesteś dosyć wysoki w stosunku do swojej wagi, więc ja na twoim miejscu odpuścił bym brzuch, zwłaszcza że ćwiczysz go tylko w 4 seriach, skupił bym się natomiast na bicepsie, a jak biceps to najlepiej z hantlami, ALE z dobrze dobranym ciężarem...

forestinho
05-01-09, 20:59
Dzieki chlopaki za rade