Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Odpowiednie Suple ~~ POMOCY !

tiger2
04-01-09, 02:14
Witam.Może przejde odrazu do sedna sprawy.Jestem po 1 cyklu kreatyny(mono,Olimpa,Mega Caps)-efekty średnie.Ćwiczę ok 3 miesięcy nieprzerwanie na siłowni,Dieta ? była chodż ciężko jest ją utrzymać ucząc się w szkole,ale staram się jeść jak najczęściej,posiłki z odp ilością białka,węgłów.
Chciałbym was jako doświadczonych kulturystów poprosić o pomoc w dobraniu supli dla mnie na 2 cykl.Kwota do 300 zł max.Oto moje propozycje prosze ocenić je,oraz polecić mi coś na ten 2 cykl.Z góry dziękuje :)

Pro Longatum + KA2500 + Carbo

Xpand + No Shotgun

Cel oczywiście masa.Dziękuje czekam na wasze propozycje :)

Marcinek
04-01-09, 08:40
No to ziomus spoko impreza Cie czeka do 300zl ;D

jak na drugi cykl pociągnąłbym jeszcze raz mono tutaj moze z Universala.. do tego takie srodki jak bcaa + tauryna no i jakis gainerek mass xxl, mutant mass, ew moze byc bialko to z ostrowi nawet (wpc80).

zamiast mono moze byc rowniez jablczan ten z cm3 lub znajdujacy sie w cell pumpie (tutaj masz dodatkowo w cp tauryne troche aakg) do tego warto dodac bcaa no i gainera ew bialko.

zestaw xpand + no shotgun odpada, powod? za maly staż.

a teraz cos odemnie poczekaj 3 miesiace, az Twoj staz osiagnie pol roku i mozesz wziac (choc nie musisz) zestaw ktory Ci podalem.. Teraz proponuje kupic albo gainera, albo bialko w zaleznosci ile i czego Ci w diecie brakuje. pozdrawiam.

tiger2
04-01-09, 11:31
A Białko Pro Longatum ? do tego KA2500 i może nano vapor ? ,co o tym śadzicie ?

*TERRORBLADE*
04-01-09, 12:52
a może spróbuj poprostu gainera/bulka/białko ?
i odczekaj przynajmniej jeszcze te 3-4 miechy i jak trafi Ci się zastuj to wtedy jeszcze mono ( bo i tak Cię pokopie ) z innymi suplami .

Juz po 3 miesiącach siegłeś po mono ? -- nieźle ;/

3ndriu
04-01-09, 13:09
Skoro dopiero skończyłeś pierwszy cykl ćwicz póki co na sucho, zbieraj pieniążki i za 3 miesiące zrobisz sobie dobry cykl, nie ma co się śpieszyć bo nie będziesz widział ani czuł efektów lub efekty będą średnie. Zainwestuj też w normalne jedzenie bo na samych suplementach nie wyrośniesz.

Seba87
04-01-09, 22:17
Dietke musisz zapodac dobrą i w zależności od braków ładowac gainerem i zapodac jakies carbo pocwiczysz na sucho i dopiero potem jabko, jabko - mono itd.