Zobacz pełną wersję : co wybrac ???????
siema, mam zamiar kupic na ferie jakiegoś gainera, jedyne co brałem wczesniej to gain bolic , a teraz zastanawiam sie nad mass xxl lub vitalmax gainer 2 ... co byscie wybrali ?? ... a ćwicze 10 michów ... przyrosty słabe :(
ale jakie masz fundusze ? dietę masz ?
skoro gainera chce brac to musi dieta kuleje ;pp. mass xxl dobra sprawa.
diete próbowałem kilka razy , ale po paru dniach juz nie mogłem :(... no i własnie dlatego słabe przyrosty, ale w ferie bd duzo czasu to do gainera diete zrobie :)...a fundusze mysle że tak do 150 zl :)
Również polecam MASS XXL. Dobrze się rozpuszcza i w smaku jest bardzo dobry.
hmm w vitalmax mnie kusi to że ma wiecej białka :)
Kupuj massa xxl 4,8 kg i nie dyskutuj :D
z tych odzywek to posiadałem tylko MASS XXL 2kg napisze tak napewno nie załóje ze kupiłem:D napewno cos przytyjesz ważyłem 77KG po tym białku waże 80KG wraz z dieta...
diete próbowałem kilka razy , ale po paru dniach juz nie mogłem :(... no i własnie dlatego słabe przyrosty, ale w ferie bd duzo czasu to do gainera diete zrobie :)...a fundusze mysle że tak do 150 zl :)
do gainera zastosujesz diete, a jak gainer sie skonczy to co bedzie? znow bez diety bedziesz cwiczyc? pytam z czystej ciekawosci
czuwajista
04-01-09, 20:51
Mutant teraz 179 zł więc się lepiej opłaca niż MXXL.
tesh proponuje MASS XXL lub MUTANT MASS tesh bardzo dobre
Najpierw musisz zapodac dietke dobrą, poza tym gainer jest tylko uzupełnieniem do dietki wlasnie. Przy dobre diecie mozna uzyskac dosc duzo i zapodając zwykła kredke jakies 5 kg
hmm a co mogłbym wziąśc z tym mass xxl ?? nie koniecznie ale cos chyba mogłbym kupic :).... heh a starsi mi powiedzieli ze jesli nie przytyje 3 kg do ferii to odżywek nie bedzie :).... heh musze przytyc ....a jak nie przytyje to i tak gainer bedzie :)