Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Sila+rzezba

Damiano220
02-01-09, 22:03
Witam.Mam 21 lat.staz kolo 1,5 roku. 186cm 96kg chce kupic sobie odzywke pewnie kreatyne bo chce uzyskac sile i rzezbe! jak macie z wlasnych doswiadczen jakies propozycje chetnie skorzystam! wielkie dzieki

007
02-01-09, 22:14
albo jedno albo drugie,przy redukcji możesz jedynie podtrzymać siłę aby za bardzo nie spadła.

Volves
02-01-09, 22:17
a brałeś coś kiedykolwiek ?

Damiano220
02-01-09, 22:54
bralem 3 gainery 2 lata temu i raz kreatyne kre alkalyn przez 3 tyg bo cisnienie mialem za wysokie i to tyle z odzywek,najbardziej mnie interesuje sila ponewaz rzezbe postaram sie wypocic:) kumple brali xpanda nitrobolon 2 horse powera i animalpaki nie wiem co wybrac czy tez nie powychodzily inne jeszcze lepsze..?

ht
02-01-09, 23:34
robiac rzebe ustawiasz deficyt kaloryczny na lekki -. a co za tym idzie majac ujemny deficyt nie mozna robic sily. jedno z drugim sie nie idzie w parze.
ustal sobie cel sila czy rzezba. i bedziemy myslec. mozna robic wycinke i bedzie szla sila ale to trzeba zalozyc oddzielny temat do dzialu nizej...

Seba87
03-01-09, 14:30
redukcji za duzej raczej nie zrobisz na krecie bo jesli chodzi o mono to juz w ogole sie woda zalejesz no chyba ze jabko ale i tak jaka z tego ma byc redukcja, myslisz ze wypocisz nie wiem ile jak juz sie bierze za redukcje to trening pod to dietka i suple a nie wszystko na raz !

Damiano220
03-01-09, 17:02
a jednak nie jest tak kolorowo heh a powiedzcie mi jak jest z tribulusem90+cynk kumpel to bral i byl zadowolony,wydaje mi sie ze to pomoze zrobic sile przy jednoznacznej redukcji tkanki tluszczowej:) plus oczywiscie jak to fajnie kolega ujal np jablko:)

Seba87
04-01-09, 01:46
jeśli chodzi o buzzery testosteronsa to polecam tribusteron olimpka jadłem 60 tke i był niezły kop jeśli masz kaske mozesz zapodac 90 na pewno lepszy efekt jeszsxcze bedzie

Damiano220
04-01-09, 11:29
kaska jest:) to juz jedna puszeczke mam jak w banku:) dzieki:)

Prezydent_1c
04-01-09, 14:01
Jak chcesz zobaczyć troche mięsa na ciele poleć sobie cykl jakiś spalacz (osobiście moge powiedzieć Ci że Fat Burner działa napewno) + TCM.Natomiast jeśli już kupiłeś tribulusa to poleć Tribulus + spalacz. Tylko proponuje robić badania miejwięcej 1-2tyg. na cyklu bo jeśli miałeś problemy z nadciśnieniem na kreatynie mogą się one powtórzyć przy każdym suplu.

Damiano220
04-01-09, 15:45
wiesz co mnie dziwi,przed braniem kreatyny mialem zawsze cisnienie kasiazkowe jak to mowil lekarz a po kre alkanach duzo cwiczylem nogi i mnie po prostu za przeproszeniem " dupa swedziala":/ i musialem po 3 tyg brania kreatyny odlozyc:( dziwne..dlatego mysle wziasc sobie inna forme kreatyny np.jablko i tribulusa..

Prezydent_1c
04-01-09, 20:37
Wrzuć tutaj swoją diete. Jest wiele produktów podwyzszających ćiśnienie ... Pozatym możnaby było dorzucić coś obniżające ciśnienie wtedy mógłbyś jechać nawet na KA myśle. Ile podskoczyło Ci ciśnienie ? I czy szybko nabierasz masy ? Biegasz, pływasz, jezdzisz na rowerze lub wykonujesz jakis tego rodzaju sport podczas cyklu i wogóle ?

Damiano220
05-01-09, 15:21
jem wszystko co popadnie lubie jesc tyle ze przemiane materii mam dobra z stad moje zdziwienie:/.waze 95kg wypracowanej masy pracuje fizycznie mozna by powiedziec, ciezko ukladam worki na paletach,pozatym basen nie jest mi obcy nigdy nie mialem problemow z cisnieniem..

Prezydent_1c
05-01-09, 15:43
W takim razie nikt Ci tutaj przez internet nie pomoże. Musisz sie udać do specjalisty - dietetyka najlepiej.

Damiano220
05-01-09, 15:54
nie widze innej opcji jak poprostu wziasc sobie 2 raz kreatynke i zobacze:) moim mankamentem jest to ze nie cwicze regularnie i moze dlatego dawka mocnej kreatyny bez wczesniejszego roztrenowania tak mi doprawila.Teraz jest juz inaczej:)

Prezydent_1c
05-01-09, 23:20
Mi wydaje się że to inny problem ale nie chce być złym prorokiem. Oczywiście możesz sprawdzić jeszcze raz czy zaobserwujesz podwyższone ciśnienie ale jak pojawią się jakieś 1 symptomy lepiej odpuści i idz do specjalisty. I możesz iśc do apteki po jakieś magiczne zioła obniżające ciśnienie może pomogą w trakcie cyklu.