Zobacz pełną wersję : CYKL BOLDENON i ENAN JAKO PIERSZY CYKL
Witam mam pytanie dotyczace pierszego cyklu.Dokladnie chodzi o bolda i enan.
*TERRORBLADE*
01-01-09, 20:53
zaye.biście skonstruowane pytanie ;) -> zakładam ,że chodzi o to ,że zastanawiasz się czy walić bolda i enana na pierwszy cykl ?
*Po pierwsze: uzupełnij profil
*Po drugie: wydaje mi się że na pierwszy cykl sam teściu wystarczy (test. propionicum )
A tu masz małę co nie co ... post podwieszony ,tagże nie trudno go znaleść ...
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=200
Pzdr.
ale chodzi ci o pierwszy cykl w zyciu czy pierwszy na tych srodkach???
*TERRORBLADE*
02-01-09, 00:20
podejzewam ,ze ten pierwszy w życiu ...ale znajac życie i mentalność niektórych ludzi to może być różnie ;)
no wlasnie dlatego spytalem. a jesli chodzi o srodki to bold jest na tyle egzotycznym srodkiem ze ja bym w niego nie inwestowal...
znam goscia ktory na swoj pierwszy polecial:
1-10 boldo 200mg week
1-11 prol 200mg e5d
boldo dal vet,
zrobil ok 10kg dobrego jakosciowo miesnia,
ok 1,5kg polecial po cyklu reszta dal niego bylo...
i co z tego że zrobił 10 kg???, bez tego bolada na pierwszy raz zrobił by tele samo, a drugiego czy nawet trzeciago zrobił by na boldzie i znowu było by zajebiście, taki cykl na pierwszy raz to całkowita głupota.
pominales chyba fakt ze byl to dobry jakosciowo miesien a gosc to ektos,
wiec byl to extra final po cyklu,
MI wlasnie to polecil dokladnie to testosteron enan firma norma 250mg 1ml,i boldenon firma eurochem 200mg na 1 ml.co do stazu to juz ponad rok a dieta wszystko jest. Muwil ze jakies 15kg przyjdzie.
mowic to sobie ten kto smoze - wrozka jest czy jak...
enan ok,
boldo jakie jeszcze w opcji?
dodam jeszcze - ni etraktuj tego co napisalem jako wytycznej...
koles ktory tak zrobil tyral ponad 3 lata na czysto, dieta / suple / trening opanowal dobrze takze podstawy u niego byly zeby zaczac ten cykl,
o tobie nic nie wiem wiec tylko dalem taki przyklad ze idzie tak zrobic,
ROZUMIEM ZE RADZISZ zeby jak zaczac to jak juz od samej testy.A na druga opcje zucil mi testolice i superke.Co otym myslisz.
tez dobre polaczenie,
ale podstawowe pytanie - jaki jest cel cyklu?
podaj swoje wymiary / dane
bez tego nie ruszymy
NO juz ci muwie WIEK 23 ,Waga 75,STaz 14 miesiecy,DIETA I WSZYSTKO tak jak sie nalezy,
DIETA I WSZYSTKO tak jak sie nalezy,
to opisz mi to dokladnie na przestrzeni 1 tygodnia,
a druga sprawa - ile przybrales po tych 14 miechach cwiczen?
napisz tez jak poprawiles sie silowo po tym czasie
cO do diety to jpowiem szczeze ostanio jakos szczegulnie nie licze produktow staram sie poprostu duzo i czesto jejsc bogate zeczy w bialko i wegle.dotego jeszcze oczywiscie gainer.Co do tego ile przybralem to jakies 17 Kg sila tez niezle poszla ale tego jakos nielicze staram sie po prostu cwiczyc progresywnie i dozucac tyle ile moge.
czyli jest tak jak podejrzewalem,
piszesz jedno robisz inne,
sam widzisz ze to sie kupy nie trzyma,
popraw calosc i testuj przez kolejny rok,
gwarantuje ze efekty beda znakomite,
zacznij tez uzywac supli - masa dobrych stackow, boosterow, gainerow, kreatyn,
warto,
nie marnuj szansy,
bo jak przekroczysz ta granice nie bedzie odwrotu,
to co utracisz nie idzyskasz juz,
Powiem szczerze ze masz racje .Widze ze nie nadarmo jestes znawca.Ale z ta GRANICA to chyba nie tak dokonca przeciez zawsze mozna skonczyc.http://www.e-kulturystyka.info/images/smilies/clap.gif
Jeśli już zdecydujesz się na doping to pierwszy cykl to polecam środki o krótkim estrze , jak już chcesz naprawde coś pomieszać to np. prop+npp, tańszymi kosztami meta,prop.