Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Oxymetholone

bl00keRs
31-12-08, 21:07
Witam, chcialbym sie dowiedziec cos o tym bo wlasnie nabylem Oxymetholone 50mg, ogladalem przyklejone tematy i wyszukalem pod ta fraze ale nie znalazlem odpowiedzi na pytania, ktore mnie drecza ;>

Otoz wiem, ze co jakis czas cykle trzeba robic aczkolwiek to bedzie moj pierwszy cykl, nie wiem czy silne to jest i prosilbym na to odpowiedz. Jak czesto stosowac (wszystkie dni lub dni treningowe, rano/wieczor, po treningu) i w jakiej ilosci ( pigula, pol, cwiartka ) Trenuje 1.5 roku 3-4 dni w tygodniu, mialem mniejsze przerwy 2 tygodniowe ale to zadko, najwyzej jak gdzies wyjechalem itd. do tego nie pije alkoholu i nie pale fajek, sqnik tylko. I czy jakis efekt bedzie od tego i czy dobry bo kreta + bialko to dla mnie za malo i efektu nie daje za duzego.

Chociarz czytalem, ze na pierwsze cykle to jakas metka i testo no ale niestety posiadam to jedynie ;> Do tego chcialbym jakies bialko kupic aczkolwiek moze byc samo to i ile taki cykl ma trwac ?

Dobrze by bylo jak byscie mi jakas strone z lektura na ten temat podslali co bym poczyta. Dzieki z gory.
Pozdrawiam.

_aNaBoLs_
01-01-09, 07:03
na poczatek metka a nie ANAPOLON. Oddaj to dilowi spowrotem lub wymien na metke i tyle

bl00keRs
01-01-09, 13:07
No dobra, ktos jeszcze moglby pomoc i uzasadnic glebniej swojego posta; dlaczego tak a dlaczego nie?
Jezeli nie to, to na 2 cykl zrobie a mete sobie zalatwie.

Jednak wyczytalem, ze przy jednej tabletce dziennie 50mg przez 3 tygodnie mozna sie wybic grubo o 10-15kg w gore a styknie mi ich na 3 tygodnie liczac. No ale jednak chcialbym sie doradzic.

vold
01-01-09, 18:06
Odpada oxy na pierwszy raz , zaczynamy od słabszych środków które przy braku zaawansowania w SAA dadzą nie gorsze efekty a zdecydowanie mniejsze skutki uboczne, oxy dla zaawansowanych to jeden z najmocniejszych srodków doustnych i dużo skutków ubocznych.

bl00keRs
01-01-09, 19:17
Aha to lipa wtedy w metke musze sie zaopatrzyc, bo normalnie szczegolow mi nie mowil, pewno myslal, ze juz na czyms jechalem i, ze jak chce zeby mnie konkretnie rozwalilo w krotkim czasie to moze mi jeden z lepszych srodkow udostepnic, no i mam. W takim razie sobie na pozniej zostawie ( ktory cykl ma to byc z oxym i czy sam mam to brac czy z czyms laczyc? ). Tam wyzej sa jeszcze pytania na ktore odpowiedzi nie dostalem a przydadza mi sie jak bede robic ktorys tam cykl nie bede nowych topikow robic a jedynie bede juz pamietac :)
Na pierwszy raz to jaki srodek tak zeby jakis konkret byl, jezeli chodzi o organizm to silny mam ( nie wiem czy gra to duze znaczenie tutaj, moj kumpel po krecie mial bole serducha i zawroty w glowe, wiec raczej dla niego cos z dopingu odpada ) to tak jakby bylo potrzebne. Metka 100 pigul by styklo i tez sama brac czy z czyms laczyc? Za bardzo tego tematu nie ogarniam ale licze na pomoc :) Pozdrawiam.

BTW. Jak to ty na tym zdjeciu jestes w profilu to pelen szacun :) Moze kiedys tez sie tak wyrobie :)

lg team
03-01-09, 10:47
No dobra, ktos jeszcze moglby pomoc i uzasadnic glebniej swojego posta; dlaczego tak a dlaczego nie?
Jezeli nie to, to na 2 cykl zrobie a mete sobie zalatwie.

Jednak wyczytalem, ze przy jednej tabletce dziennie 50mg przez 3 tygodnie mozna sie wybic grubo o 10-15kg w gore a styknie mi ich na 3 tygodnie liczac. No ale jednak chcialbym sie doradzic.

stary to jest beznadziejnie kopiowany opis przez lata na kazda podrzedna strone z saa,
jesli ty w to wierdzysz to twoja wiedza jest = 0,
odpusc ten srodek bo wiecej szkod niz pozytywow zalapiesz...

vold
03-01-09, 15:31
Dokładnie te info o tych chrych kg na oxy jest od lat na necie , ktoś miał fantazje.

bl00keRs
03-01-09, 17:59
stary to jest beznadziejnie kopiowany opis przez lata na kazda podrzedna strone z saa,
jesli ty w to wierdzysz to twoja wiedza jest = 0,
odpusc ten srodek bo wiecej szkod niz pozytywow zalapiesz...

No dlatego tutaj chce sie zapytac ludzi, ktorzy cos wiecej na ten temat wiedza, jakie sa pozytywy i negatywy tego srodka. Wierze, nie wierze, wyczytalem i juz a czy to prawda to nie wnikam i stad ten topik.

Czyli na to wynika, ze nie mam go nigdy uzywac i najlepiej w jakas mete jak sie zaopatrze ?

vold
03-01-09, 18:31
Nie że nigdy bo środek jest bardzo dobry ale narazie za wczas.

bl00keRs
04-01-09, 02:27
No OK, to wtedy to odloze i wezme cos innego, z tym, ze u mnie to z zalatwieniem bedzie ciezko bo za granica jestem i zeby z Polski zamowic to ziomek musi jechac i przy okazji zamowic, wiec z tym lipa a to co tutaj koluje to kumpel do puchy idzie za kilka dni, wiec z tej strony tez lipa, ale postaram sie na szybko cos zalatwic, metka 100tabs by stykla na 1 raz? Czy cos do tego jeszcze trzeba jakies bialko, gainer czy cokolwiek?
I jeszcze:

Jak czesto stosowac (wszystkie dni lub dni treningowe, rano/wieczor, po treningu) i w jakiej ilosci ( pigula, pol, cwiartka )
Do tego chcialbym jakies bialko kupic aczkolwiek moze byc samo to i ile taki cykl ma trwac ?
ktory cykl ma to byc z oxym i czy sam mam to brac czy z czyms laczyc?Te powyzsze cytaty sa z wczesniejszych postow o anapolu.
Sory za te pytania ale na ten temat nie znalazlem na forum nic.

vold
04-01-09, 15:25
Na pierwszy raz proponuje do 15mg do 20mg mety dziennie , rozbite na 3 porcje, po posiłkach , trening tutaj nie ma nic do tego, możesz do metki dodoać test prop lub możesz nawet samego propa zastosować.

Cykl do 6 tyg , czy białko dokupić?, to głupie pytanie, dieta to podstawa przy każdym cyklu a nawet bez cyklu na samym treningu, odpowiednia ilość białka, wegli itp., to podstawa czy ty to uzupełnisz odżywkami czy zwykłym jedzeniem to twoja sprawa ale bez tego ani rusz!

Oxy odpada!

lg team
04-01-09, 15:32
ale po co znow namawiac do dopingu goscia ktory sam przyznal ze lipa u niego ze wszystkim i odpuszcza doping to za huja nie wiem...

vold
04-01-09, 21:07
Zadał pytania i uzyskał odpowiedz , nikt tu nikogo nie namawia.

bl00keRs
05-01-09, 12:20
Dokladnie ;] Nie wiem za duzo na temat dopingu, w jakich proporcjach je brac, z czym laczyc, co jak i ogolnie. Myslalem juz kiedys o czym silniejszym, tylko, ze jak wspomnialem u mnie ciezko bedzie i moze wpasc tak z nienacka jak teraz, moge zalatwic ale to jak ziomki do Polski beda zjezdzac bo tutaj u mnie to nie dosc ze w chuj sie placi to jeszcze czekac trzeba duzo ;] Wiec nadarzylo sie, gosciu mi mowil, ze to dziala elegancko, zreszta patrzac po nim to nie trudno osadzic ze cos bral.
Ogolem po to jest ten dzial, nie namawiac ludzi ale udzielic pomocy, sam wybieram co chce. No OK, wtedy w metke sie zaopatrze szybko a jezeli tabs ma 15mg ( nie wiem ile maja normalnie mg ) to dzielic go na 3 czesci rozumiem jak 15mg dziennie ? :) Do tego po pierwszym cyklu robie 3-4 tygodnie przerwy i laduje drugi cykl, jak to w przypadku krety bylo, ze powinno sie w roku zrobic 4 cykle ? :)
Musialbym troszku o tym poczytac tutaj zanim nafaszeruje w siebie mete :) Dzieki tak czy siak za rady!