PDA

Zobacz pełną wersję : nox pump + cell pump

krzysiekzip
30-12-08, 16:51
Witam. Mam 45 saszetek nox pumpa i puszke cell pumpa jak to brać??

hulk11
30-12-08, 17:37
nox pump- 1 do 2 porcji dziennie optymalne dawkowanie zakłada zmieszanie zawartości saszetki w szklance zimnej wody. Nalezy wypić bezpośrednio po przygotowaniu na około 40 minut przed treningiem. Zaleca się zacząć stosowanie od 1/2 porcji.

cwll pump- Stosować 1-2porcji dziennie (rano, po treningu) rozpuszczając 1 porcję w 250-400 ml wody lub soku. Zachować ok.8 godz. odstęp m. dz. dawkami.

nie wiem czy jak to polaczysz bedzie dobrze..zbyt duzego kopa mozesz dostac..;)

Wiki
30-12-08, 17:46
DT:
cell pump 10g przed treningiem
i porcja nox pump po treningu.

DNIT:
porcja nox pump rano
i cell pump 10 po południu

czuwajista
30-12-08, 19:38
Moim zdaniem szkoda brać NOX PUMPA w DNT! Przyzwyczaisz organizm do składników i nie będziesz odczuwał pompy przed treningiem!

DT:

Rano:
Cell Pump

Przed treningiem:
NOX PUMP

DNT:

Rano:
Cell Pump

Popołudniu:
Cell pump

czuwajista
30-12-08, 19:40
DT:
cell pump 10g przed treningiem
i porcja nox pump po treningu.

DNIT:
porcja nox pump rano
i cell pump 10 po południu

NOX PUMP rano i po treningu ... człowieku zastanów się co piszesz! To suplement przed treningowy :/

Prezydent_1c
30-12-08, 21:06
Hmm... Pomyśl lepiej tak:
Dni treningowe:
Cellpump x2- (rano, po treningu)
Noxpump x1 - (przed treningiem)
Dni wolne
Cell Pump x2-mogą być nawet zmniejszone dawki (rano i pomiędzy obiadem a kolacją)
Do cellpumpa radziłbym dokupić nową puszkę bo 1 puszka mało będzie. Niektórym potrzebne są 2 całe puszki cell pumpa więc tutaj juz zależnie od dawkowania trzeba sobie obliczyc ile trzeba ale nie będąc jasnowidzem wiem że 1 to za mało.

czuwajista
30-12-08, 21:10
Ja myślę że 1 porcja CP w DT styka bo Nox Pump też ma w sobie troszkę krety (Krealkalyn).

krzysiekzip
31-12-08, 12:37
Bardziej podoba mi sie wersja czuwajista. Masz racje. Czytałem że nox pumpa nie można brać w dni nietreningowe. A to że ktoś tam napisał po treningu go brać to wogóle porażka:p