Zobacz pełną wersję : alkochol
vegochomik
29-12-08, 21:08
czy można wypić alkochol by nie zaszkodził naszym mięśniom czy każda wieksza ilość alkocholu oznacza katastrofe dla naszych mięśni pytam bom zamiar poszaleć tego sylwestra raczej nie pije ale to będzie wyjątek
poszukaj czasem zanim napiszesz temat
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=14868
slim shady
29-12-08, 21:14
uzyj wyszukiwarki były juz takie tematy
feelthekick
30-12-08, 11:23
alkochol ? - a co to takiego ?
Alkohol wpływa niezbyt korzystnie , natomiast słownik ortograficzny owszem ;P
nabijacie sie z kolegi ;) a On potrzebuje pomocy ;) malo wie ale trzeba pomoc ;) jesli zaszalejesz ten jeden raz nic Ci nie bedzie.. pewnie nie masz wielkiej masy miesniowej wiec zbyt duzo nie stracisz.. ale jak juz sie obawiasz ze mozesz ''zmalec'' to pij duzo wody zeby sie nie odwodnic..
jak myslisz dlaczego w nastepny dzien po jakiejs imprezie masz kaca i strasznie chce Ci sie pic.. suszy Cie.. bo alkohol odwadnia.. wysusza odrganizm. musisz sie jeszcze duzo nauczyc. pozdraiwma i udanego sylwka
no wlasnie jak mam mala mase i mala sile to chyba nic zlego sie nie stanie jak sie najebie jak dzik0000000s :D ?
ja tam chleje ile wlezie w weekendy i jakos mi tam nie spada Zreszta nie mam zbyt wiele masy misniowej ale mi ni spada
bo nie ma co pewnie spadać :P PS alkochol jest wysokokaloryczny wiec idealny na zrobienie nadwyżki kalorycznej w naszych dietach :D nie no oczywiscie zartuje ;p