Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Hmb pomocy !!!!!

Filip_ek
29-12-08, 19:34
Przpraszam was żże znowu ten temat ale każdy chciałby miec na to odpowiedż posłuchaj cie mam 14 lat i czy moge już brac hmb w małych dawkach jeśli tak to polećcie firme i jakie tylko błagam nieśmiac sie prosze o odpowiedź !!!!!! z góry thx

skajłoker
29-12-08, 19:47
a po co ci te hmb??wiesz wogóle co to jest?

Paker666
29-12-08, 19:54
dziwne.... wczoraj pisałeś post w dziale trening i napisałes ze masz 13 lat....;/zapomnij o siłce na okres 4 lat...

Rush
29-12-08, 20:24
sryno bo 20 miałem urodzinki no i tak mówiłem zprzywyczajenia

grzechu-82
29-12-08, 20:27
Jak już zaczniesz brać suple (tzn. za parę lat) to hmb sobie odpuść bo to nie działa i szkoda na to kasy

ErWeider
29-12-08, 20:47
za mlody jestes jeszcze na jakies suple i ogolnie na silke

slim shady
29-12-08, 21:30
Jak już zaczniesz brać suple (tzn. za parę lat) to hmb sobie odpuść bo to nie działa i szkoda na to kasy

działa i jestem zadowolony z tego specyfiku

Rush
29-12-08, 21:34
sryno bo 20 miałem urodzinki no i tak mówiłem zprzywyczajenia

Sorka ale ten idiota to mój kuzyn i napisał to z mojego konta.

Rickey
29-12-08, 23:38
slim shady mówisz, że hmb działa. No to jesteś jednym chyba z niewielu, ktoremu cos daje ten specyfik. Mógłbyś dokładniej opisać jak na ciebie działa??
Pozdro!!

slim shady
30-12-08, 13:21
Hmb stosuje przy diecie redukcyjnej/definicja/rzeźba, udało mi sie zjechac 4 kg z wagi w 5 tygodni, nie miałem czasu w ostatnim okresie na aeroby, na samym hmb nie zjechalłem tyle ale wspomogło moją zrzutke, poprawiła sie wytrzymałośc, wczesniej nie mogłem jedynm ciezaem zrobic 20 powtorzen teraz robie bez problemu i moge sobie pozwolic na progresje, nie wiem jak z siłą bo robie rzeźbe, hmb jest produktem do długotrwałego stosowania, często jest tak, ze ludzie biorą go przez miesiac zero efektów i wywalaja do smietnika, słyszałem taką opinie, że hmb bardziej działa na endomorfików, dla ektomorfikow ma znikome działanie, Gdzieś czytałęm ze po jakims czasie daje kilogram suchej masy(jak znajde to wrzuce), Podsumowując :
wczesniej cwiczyłem tym samym planem i miałem tą samą diete, i po zastosowaniu hmb ogólnie lepiej wszystko wchodziło, taka jest moja opinia na temat tego produktu Pozdrawiam

przemek_yo
30-12-08, 14:22
cos tam o tym czytalem, nie bralem nigdy, ale chwala koledzy nawet

kiedys na jakichs zawodach koles powiedzial ze sobie przed startem bierze jednorazowo dwie tabletki, tak zeby zadzialalo jak kawa albo jakis taki dopalacz, tak zeby miec powera - ja niewiem ile w tym prawdy to nie skomentowalem
prawda to?

slim shady
30-12-08, 14:51
nie sądze, ma działanie antykataboliczne, moze chodziło mu o mniejsze zmęczenie