Zobacz pełną wersję : kreatyna mono
witam jak w temacie bede bral teraz drugi cykl i teraz bedzie mono tylko ze neisty jestem za granica i przysali mi poslako w kapsulkach bo akurat nie bylo innej a ja nie polkne za nci w swiecie tego i czy nic sie nie stanie jesie bede je otwieral i msiela z woda i jakims gainerkiem
czuwajista
29-12-08, 18:17
Możesz mieszać z wodą, ale i tak ci się nie do końca rozpuści.. Lepiej wsypać sobie do buzi i przepić wodą..
Ja robilem tak jak kolega wyżej napisał... Miałem krete mono-proch i na początku mieszałem w szklance, ale zauważyłem, że ta kreta się ne rozpuszcza (nic dziwnego:D) i dużo o zostaje na ściankach szklanki. Stwierdziłem, że to marnowanie krety, więc później nie rozpuszczałem w szklance tylko wsypywałem do buzi krete i przepijałem:)
POzdro!!
Ja robilem tak jak kolega wyżej napisał... Miałem krete mono-proch i na początku mieszałem w szklance, ale zauważyłem, że ta kreta się ne rozpuszcza (nic dziwnego:D) i dużo o zostaje na ściankach szklanki. Stwierdziłem, że to marnowanie krety, więc później nie rozpuszczałem w szklance tylko wsypywałem do buzi krete i przepijałem:)
POzdro!!
no to tak bede robila czy nic nie bedzie to szkodzilo mi lub czyu nie ebdzie mneisjzego dzialania kratyny i do tego dokaldam tez hmb i taurineD::DD:
slim shady
30-12-08, 13:23
nic Ci sie nie stanie
hmm to można te tabsy otwierac i tak wsypywac do gęby? :) to i lepiej chyba, wątroba tak nie cierpi co nie>?
slim shady
30-12-08, 14:03
w tabsach jest drozej, wątroba nie ma co Cierpiec bo sie ten tabs rozpuszcza
przemek_yo
30-12-08, 14:27
czyli analogicznie ze wszystski w takich tabsach mozna tak robic? ze otwieramy, wysypujemy i zawartosc zremy tylko?
slim shady
30-12-08, 14:49
hmm to można te tabsy otwierac i tak wsypywac do gęby?
czyli analogicznie ze wszystski w takich tabsach mozna tak robic? ze otwieramy, wysypujemy i zawartosc zremy tylko?
tak mozna, jak kto lubi, mi wygodniej tabsa połknąć
nie do końca ze wszystkim można to robić ale kreatyny raczej wszystkie (hmb z tego co sie orientuje nie można brać prochu ale nie jest to 100% info). Tylko zastanówmy się nad sensem placenia za capsy które potem wysypujemy :D
Ja osobiście wolę proch choć aminki samkuja masakryczynie czasem.
no własnie nie iwem czy drożęj bo nie wiem ile trzeba w proszku na cykl bo tabsy łatwo przliczyć na 6tygodni a 200mash to nie iwem ale to tego tam jest ;) <stres> ;D