Zobacz pełną wersję : Spam
Był już taki temat nic nie wnoszący do świata kulturystycznego ?
Jeśli nie to moja propozycja jest aby taki powstał,lub ewentualnie shoutbox bo nie widze aby był.
no dobry pomsysł spam powinien być na każdym dobrym forum :D
przemek_yo
29-12-08, 12:50
sory ze nie wiem, ale co to jest?
slim shady
29-12-08, 13:02
sory ze nie wiem, ale co to jest?
to co napisałes hehe
piszemy o wszystkim i o niczym :D
Dzisiaj po świętach pierwszy trening zapodałem, było ciężko, spotkania alkoholowe w doborowym towarzystwie zrobiły swoje ;/
Pora się wziąć do roboty, aby odzyskać straconą śmoc. :)
slim shady
29-12-08, 14:17
ja cwiczyłem w swięta :P cięzko sie cwiczy z pełnym brzuchem :)
Ja zaczynam trening dopiero po sylwku teraz właśnie wróciłem z zakupów i już wiem , że będzie się działo :D :D
no wlasnie porombanie: ( ja ostanio zaczalem FBW i dochodze do 'ludzkich' ciezarow a tu sylwek sie zbliza ;) wlasnie, jak spedzacie sylwka??
z laska? moze wielka impreza? ja spedzam w gronie najblizszych kumpli :) :)
Spędzam z kumplami może jakieś panny wpadną ale nie wiem a jeśli chodzi o miejsce to na siłowni robie imprezke :)
przemek_yo
29-12-08, 15:36
ja z kobieta i waskie grono znajomych (ale bedzie z kim do szklanki usciasc), nie wiem jak forma bo ostatni raz alkohol widzialem w pazdzerniku na oczy, ale to jest jak jazda rowerem, tego sie nie zapomina :D od wigilii silowni nie widzialem na oczy, wroce od przyszlego poniedzialku, jakos sie trezba bedzie zebrac, swieta - tyle mojego ;p
juz myslalem ze ten sylwek bedzie chujowy bo mi sie szykowala fucha... kierowcy, łeeeeee ;p ale wymiksowalem sie z tego i bedzie bal :D dwa lata temu bylem trezzwy w sylwka o pojechalem z kumplem pobujac sie po wsiach i... tak mi wpierdolili ze ojciec mnie w domu poznac nie mogl ;p
takie historie z zycia :D
(dobry temat) :D
HeJ KoKsY :D
Widze że spam narasta %)
Otwieram 0,5 żołądkowej czystej , taki antykatabolik. Mam jeszcze kilka w chłodni ,ludzie się schodzą więc noc nie przespana.Pozdrawiam wszystkich pijaków, he he
przemek_yo
29-12-08, 20:10
ja wlasnie ze szwagrem niespodziewanie... po jedenmu ;p :D:D
a jak tam u Was z asortymentem na sylwka ile macie i czego (chodzi Mi o % :D)
30x 0,7l 40% :) powinno wystarczyc ;) ale 30osób :) remiza wita ;D
a u Mnie 0,5 l na dwie osoby i 10 browarkow na głowe skromnie :)
ciaastek91
29-12-08, 22:32
a u mnie picolo i 22 do lozka spac
przemek_yo
29-12-08, 22:42
ale mlodziez chla... jestem przerazony ;p
ale mlodziez chla... jestem przerazony ;p
to samo mialem powiedziec ;D
przemek_yo
29-12-08, 23:11
sportowcy... kurwa mac ;p
Będę pił cały rok :D z 31grudnia to 1 stycznia hehe ;) nie no raz na jakiś czas można sobie pozwolić ;) nie pilem od konca wakacji nawet pół piwka :)
od wakacji o kur**a nie wytrzymał bym ale jak będe niedługo na diecie będe musiał :(
Właśnie zrobiliśmy 1 połówkę i układamy sobie cyklony na nowy rok,na sylwka robimy galaretkę z wódki , wino tuningowane spirytem i jak się uda to poncz (nieźle daje w palnik) :D
Ja ostatnio dawałem w rure za dużo i na sylwka daje spokój chyba :)
Powodzenia dla tych którzy będą walczyć z żywiołem :D
ja to alkoholu w ustach nie miałem 8 miesięci i w sylwestra tez nie popije bo pracuje, 24 h w pracy jego kuwa mać, na grupie interwencyjnej...
Trochę lipa z tą robotą,dwa lata temu miałem fuchę na sylwka odpalenie petard w hotelu,lipa straszna wszyscy pili a ja po krzakach z akumulatorem latałem i kabelki łączyłem heh
A Mi właśnie przyszła paczka z suplami :D
A takie podstawy 1 kg białka carbo i witaminki a gratis dostałem shaker 2 batony i numer KIF'a.
i ile Cię wszystko floty szarpnęło ?
białka nigdy nie bralem, dobre to? smakuje tak samo jak gainerki?
Czy dobre ? zależy od producenta i własnego gustu.Ja wziołem sobie 1 kg o smaku waniliowym o którym piszą , że dobre a do tego 2 saszetki innego zeby wypróbować jaki smak ale jeszcze nie testowałem.
to napisz później który najlpeszy bo ja zbieram flote ma mutant massa 6,8kg ale to ku*** 180zł ;D ale na 2 miechy będzie :)
No to jest zaje***e białeczko podobno , jak będe miał kase to się napewno skusze na nie.
Spoko napisze jak smaki ale dopiero gdzies w polowie stycznia bo wtedy zaczynam dietke i porzadny trening.
przemek_yo
30-12-08, 12:46
samochod mi sie popierdolil tzn jak sie szybko nie wezme za niego to sie popierdoli ;p olej do wymiany od 2000km, akumaltora juz praktycznie nie ma, woze ze soba prostownik i kable, bo z poychu to nie bede go meczyl ;) tak ze nie ma mowy u mnie na najblizszy czas o odzywkach, karnetach tylko: olej 100zl; akumulator 300zl; przeglad 200zl, przeglad instalacji od gazu 200 zl; ubezpieczenie 500 zl :D eh, wozic dupe fajnie ale jak przyjdzie styczen to kurwa mac ;p
hah, przegląd możesz sobie darować, może Cię policja nie cyknie olej też jak jest to niech będzie akumulator po co wóź nadal prostownik i kable i z popychu czasem, przegląd instalacji gazu daruj sobie może jest okej, ubezbieczenie no to tak ale 800zł już zaoszczędziłeś i już masz na odżywki :D
a tak serio to wiem ocb, niestety samochód kosztuje :D ja Chodzę już na prawko to mozę koło marca będę miał jak zdam za pierwszym ale i tak jeżdze :D teraz siępilnuje bo już tak nie daleko i żeby przypału nie było jak mnie POLICE złapie :)
Mój kumpel ostanio zdał prawko za pierwszym razem a przed egzaminem to jeździliśmy codziennie po mieście wszędzie zero przypału a po tygodniu jazdy z prawkiem hah dostał mandat 400 zł i 8 pkt karnych a i powiedzieli Mu , że jak jeszcze raz go złapią to prawko zabierają :D
zalezy za co go jeszcze złąpią, bo prawko można stracić od razu :) jak się uprze i tajniak Cię będzie nagrywał spory czas to nałapięsz sporo :D z Kielc do krakowa sporo ich się kręci.
ale 400zł to mu powiedz teraz ile by miał za to kg gainera :D
ciaastek91
30-12-08, 13:06
a ja wlasnie dostalem paczke z olimpa ;p
przyslali mi aakg za punkty konkursowe :)
w sumie to jakies 3 tygodnie temu wyslalem, wiec dosc szybko, przewaznie idzie miesiac.
no to go tajniaki złapali akcja była rodem z W -11 hahah :D
przemek_yo
30-12-08, 14:14
mnie tez cykneli juz, 400zl, 6pkt, ale kurwa wyplakalem i mnie wypuscili ;D ale jak psa besztali w tym radiowozie
przemek_yo
30-12-08, 14:24
a tak serio to wiem ocb, niestety samochód kosztuje :D ja Chodzę już na prawko to mozę koło marca będę miał jak zdam za pierwszym ale i tak jeżdze :D teraz siępilnuje bo już tak nie daleko i żeby przypału nie było jak mnie POLICE złapie :)
ja tez w kielcach zdawalem i kurs robilem :) gdzie robisz kurs?
no ja z okolic Kielc :) tak na prawdę jeszcze się nei zapisałem :) bo miałem dzisiaj ale nie chciało mi sie :) no a Ty w jakim zdawałeś gdzie najlepiej? bo myśle nad tym "pan samochodzik" na żeromskiego albo "wójcik: na Jagiellońskiej. po nowym roku juz pojde bo jutro pewnie nie da rady a nie zbawi mnie to, urodziny mam w marcu to wlasnie dobrze by bylo juz do tego czasu wyjeżdzić i zdawać :D
mieszkałem kiedyś w okolicahc kielc :)
hardworkOUT
30-12-08, 17:14
Marian38, niema to jak Nowy Sącz i siłownia Goliat ;)
Nowy Sącz to moje miasto tu się urodziłem i teraz też tu mieszkam ale troche Mnie życie rzucało po Polsce. :)
Co do siłowni Goliat to musze tam kiedyś zajrzeć jak tak ją chwalisz.
hardworkOUT
30-12-08, 17:23
najlepsza w miescie jak dla mnie.
najmniejsza , najmniej sprzetow, na dole ( dwupoziomowa ) na wszystkim rdza , przykladowo tylko jedna lawka do wyciskania ..... ale ten klimat :)
ciekawe ile jeszcze osob tam zaglada z ktorymi cwiczylem swego czasu.
oczywiscie mowie o Goliacie na Bandurskiego, nie tym w rynku. Czasami jak jestem w NS to wpadne na trening, czasami spotkam starych znajomych, wejście 7 zł pojedyncze jakbys chcial zajrzec ;)
Pomyśle nad tym , a gdzie mieszkałeś dokładnie w sączu jeśli można wiedzieć oczywiście :D
hardworkOUT
30-12-08, 17:27
przez jakiś czas na Barskim , potem na Lwowskiej , w okolicy Piekła ;)
hah teraz strach się bać , znam tam troche ludzi.
hardworkOUT
30-12-08, 17:33
slyszalem od starych znajomych że teraz podobno lepiej wieczorem po Lwowskiej nie chodzic , dobrze że to nie za moich czasów bo jeszcze bym zszedł na zła droge hehehe ;)
Cała prawda o Lwowskiej a na Barskiej też nie lepiej , ogólnie teraz to w całym sączu się różne rzeczy dzieją.
hardworkOUT
31-12-08, 12:24
udanego sylwestra koksy ;)
Wzajemnie,Najlepszego
Widzieliście już może transporter 3 z lektor.pl szukam bo coś słyszałem że chyba jest.
widziałem z napisami ale z lektorem może być różnie wiecie jak to jest .:)
przemek_yo
31-12-08, 15:20
HardworkOUT - duzo o swoim miescie i silowni napisales... jak Cie kiedys jakis kolo z bara na Lwowskiej pociagnie tzn ze to bylem ja :D:D pzdr
Sosna91 - ja robilem w "ach" na zytniej, zajecista szkola, zdalem za pierwyszm tak ze chyba lepiej byc nie moglo :) pzdr
hardworkOUT
31-12-08, 16:34
przemek_yo , ty tez z tych okolic ?:)
przemek_yo
31-12-08, 17:36
nie, ale jak bedziesz pisal farmazony to juz wiem gdzie Cie szukac :D <joke> <joke> ;p
Życza przyrostów w Nowym Roku :)))))
przemek_yo
01-01-09, 13:11
jak bylo na imprach, libacjach i temu podobnych event'ach? ;p ja coz... na dwoch imprzach bylem :D ale... kierowca, coz, trzezwy jak swinia bezczelna przywitalem noey rok :)
byly male zajscia zbrojne ale to tak delikatnie, na jakies zczepki odpowiedzielismy z kumplami, nic powaznego, nawet pizdy pod okiem nie ma ;p
a jak u was byki??
Ja praktycznie na trzeźwo <bezradny>, domówka, stara ekipa, ciesze się że nie mam kaca :)
ja też zajefajnie, od wczoraj 18 do dziś 18 w pracy, ledwo już na oczy widza :)
ale wam zazdroszcze, jak ja teraz żałuje że piłem to masakra, do 9 rano impreza, ide spac zaraz bo nie moge juz, wam też się tak chce dzis pić czy tylko mi?
przemek_yo
01-01-09, 17:13
umiar synu zachowac trzeba nalezyty ;p
pozdro i powodzenia w leczeniu kaca
Ja to padlem przed samą 12 a dziś musiałem dywany czyścic w calym domu.:D
Ogólnie pozytywnie broda rozwalona łeb obity ręka rozcieta i palec u nogi zmiażdżony.
Wszystkiego najlepszego żeby 2009 był lepszy od 2008 !
trzeba trzeba zachować :) ale są takie sytuacje w życiu mężczyzny że... :D
właśnie wstałem a i tak się nie wyspany czuje, ale już trudno po 2 tygodniach przerwy od poniedziałku już koniec % i słodyczy i zaczynamy ćwiczyć ponownie ;)
Tak jest Ja zaczynam od 12 najpozniej chyba , że wszystko pójdzie dobrze to od tego poniedziałku.
hardworkOUT
01-01-09, 18:47
ja w tym roku powiedzialem sobie ze pierdziele trening/przyrosty itp. bo z takimi osobami z jakimi mialem sylwestra az glupio bylo by mi sie nei napic. sami starzy znajomi, szwagry itp.
zona mowila ze ok 4 rano mi sie film urwal , obudzilem sie kolo 16 , wstalem kolo 18 i umieram. niemoge znalezc glowy, rece mi sie trzesa jak przy parkinsonie.
waga ze 105.5 na 103.
Trzeba regularnie pić to będzie forma :D
Ale w tedy nici z przyrostów.
Nie patrz na wagę patrz na lustro
http://pijacy.net/galeria/pijacy_1.jpg
przemek_yo
02-01-09, 14:32
mnie samochod tylko przytrzymal :D ale coz ktos musial sie poswiecic :) pewnie bylem jesnym z... moze 10 kierowcow w polsce tego wieczoru ;p
chyba wszyscy kaca leczą bo mało typa na forum ostatnio %
A jak spam to spam...
Polecacie Panowie jakies fajne filmy zeby sobie ogladnac??? tylko takie wiecie nie zastare...bo w ta Pier**** zime nie mam co robic
przemek_yo
04-01-09, 17:36
how high
green street hooligans
wszystkie z Brucem Lee
dalej: krwawy sport, Quest - pewnie wszystkie ogladales ale te filmy mozna ogladac po 5000000 razy ;p
Z nowosci to transporter 3 nowy bond a tak to hooligans , poprostu walcz , zawod zabojca , prawo odwetu dobre filmy.
z tych filmów oglądałem tylko never back down (po prostu walcz) ale teraz jak na mowiece to wlasnie pobieram Green Street Hooligans xD
jak sobie pomysle ze jutro mam wstac o 6:50 to mnie coś zalewa.
przemek_yo
04-01-09, 18:10
kuuurwa, ja wlasnie odrabiam lekcje ;p chuj mnie strzeli, byle do ferii
how high
green street hooligans
wszystkie z Brucem Lee
dalej: krwawy sport, Quest - pewnie wszystkie ogladales ale te filmy mozna ogladac po 5000000 razy ;p
wszystki ogladalem
Z nowosci to transporter 3 nowy bond a tak to hooligans , poprostu walcz , zawod zabojca , prawo odwetu dobre filmy.
transporterów nie ogladalem, bondów nie lubie, po prostu walcz dobry film, prawo odwetu nie widzialem zaraz poczytam o czy to...
a wam polece "podziemna walka"
ja to dzis sobie daje spokój nie chce mi się ale jutro bede mial ciezki dzien :)
a kiedy macie ferie ? bo ja dopiero w połowie lutego chyba ;/ to w chu czasu jeszcze. masakra
No jutro do szkoly nieeeeeeeeeeee chociaz tyle ze na 11 to sie wyspie troche.Kiedy macie ferie Ja dopiero 16 lutego zalamka.
kuuurwa, ja wlasnie odrabiam lekcje ;p chuj mnie strzeli, byle do ferii
ja juz za 2tyg ferie
sosna91 My mamy razem bo swietokrzyskie i malopolskie zawsze na koncu i zawsze razem.
Kur**a sniegu juz nawet nie bedzie .
Laik tak własnie patrze ta podziemna walksa (undergroun) ale nie za ciekawe komenty
http://torrenty.org/torrent/251443
sam zobacz ;) i sie zastanawaim czy go pobierac
mam rodzine w swietokrzyskim
no marian masz racje, sniegu nie bedzie ale za to juz bedzie cieplo to sie nad wode skoczy :D
Laik tak własnie patrze ta podziemna walksa (undergroun) ale nie za ciekawe komenty
http://torrenty.org/torrent/251443
sam zobacz ;) i sie zastanawaim czy go pobierac
w sumie akcja tylko w 3,4 miejscach sie dzieje tylko sie bija, ale to tez bajka
Ja dalej szukam transportera 3 z lektorem jak by co :)
szkoda ze nie ma shoutboxa co nie?
Ja dalej szukam transportera 3 z lektorem jak by co :)
nawet nie szukaj bo napewno nie ma chyba ze z tym elektronicznym (lipa) a co napisy Ci przeszkadzaja?
oczy mnie bolą od tego czytania :D
slim shady
04-01-09, 18:39
nie ma jeszcze z lektorem pl, jedynie mozesz zrobic sobie z Ivona lektora
No to jeszcze poczekam bo jak obejrze z napisami a później z lektorem znów to już nie to samo he he. Coś z nowości, komedie jakieś polecacie?
ja owle czytac, :) troche ang moze sie naucze : ) i jak cos to mowie starej jak sie pyta co robilem ze czytalem :)
Tez wole czytać łudzę się ze poprawie swój ang.ale coś to nie wychodzi ale za to lepiej czytam po pol...Komedie hmmm sam bym cos zobaczyl... a ten lektor Ivona to taka lipa nie polecam
hardworkOUT
04-01-09, 20:07
never back down , to film dla hmm naiwnych nastolatkow i wg badziewnego amerykanskiego schematu ;) pierwsze 40 min ogladalem na przewijaniu , reszta tez pobieznie.
chcecie dobre filmy to polecam ''kidulthood'' i druga czesc tego ''adulthood'' . o tych filmach nie slyszalem jeszcze negatywnej opinii. ( brytyjskie obydwa ).
ponad to polecam ''donnie darko'' - z pozdrowieniami dla tych ktorzy rozkminili o co tak naprawde chodzi.
ostatnie natrafilem jeszcze na ''lakeview terrace'' , nawet dobry film oprocz koncowki ( oczywiscie amerykanska ) . procz calkowicie zepsutego zakonczenia , film nawet ok.
z horrorow , stare ale bardzo dobre ''shining'' , czy film ktory mnie najbardziej nastraszyl, ale dosc dawno ''egzorcysta'' wersja z '74 r.
obydwa stare, pewnie kazdy ogladal. ale kidulthood i adulthood serio polecam. ekstra filmy.
dzieku hardworkOUT (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=10226) własnie dodalem do torrenta kidulthood :) jak bedzie dobry to pobire druga czesc :)
O tez sobie zobaczę zobaczymy jak z dostępnością ale na peb-ie powinno być w rmvb...
macie link
http://peb.pl/dramat-obyczajowe/116928-fh-rapidshare-kidulthood-2006-a.html
hehe dzięki za linka, też ściągnę z ciekawości, nie słyszałem o tych filmach.
Kiedyś myślałem ze linki z innych stron są zasłaniane takimi ****, ale chyba to na innym forum widzialem...cos mi sie poje***
edit...
jeb*ny rapid muli
slim shady
04-01-09, 20:51
konkurencja jest blokowana gwiazdkami ***
hardworkOUT
04-01-09, 20:53
na tym forum , ale linki reklamujace inne fora kulturystyczne.
zamiast bawic sie w rapida sciagcie sobie Ygoow i bawcie sie w p2m. mi sciaga caly czas prekoscia wieksza niz pozwala moj operator. i co najwazniejsze - nie zwalnia jak w torrentach itp.
żona wynalazła :D
ciaastek91
04-01-09, 20:56
w never back down jest fajna blondi ;p
slim shady
04-01-09, 21:00
ja z p2p ściągam, komp na nocke zostawiam i rano mam :P
hardworkOUT
04-01-09, 21:04
ja też na noc zostawiam.
przy necie 1 mb ze stronek sciagam max ~116-120
z torrentow max 2 filmy w noc jak dobrze poszło.
p2p od dawna nie uzywam to niewiem.
p2m zwykle 5 filmów w noc, i kilka % szostego. srednia predkosc nigdy mniej niz 138.
*TERRORBLADE*
04-01-09, 21:16
ja zawsze z rapida pobierałem -> dopóki nie wprowadzili tego śmiesznego ograniczenia transferu łącza dla free account ;(
zna ktoś sposób jak to obejść lub jakaś ciekawą alternatywe ?
slim shady
04-01-09, 21:16
to ładnie wychodzi na to ze p2p wolniejsze ja mam 512 neo ;/ czekam do sierpnia i zmieniam umowe na coś lepszego, bo tyle razy wkurzac sie przez neta to przesada
zna ktoś sposób jak to obejść lub jakaś ciekawą alternatywe ?
jak masz neta ze zmiennym ip to je zmieniasz, kiedys wychodziło na bramkach proxy po wielu próbach ,
ja wole torretny, ale czasem pobieram tez z rapida ale meczoce zmienianie ip,
hmm p2m
kiedys slyszlaem i zapomnialem o tym :) wlasnie testuje ciekawe :)
slim shady
04-01-09, 21:51
torrenty dla mnie za wolne, rapid spoko, megaupload wkurzaja limity
*TERRORBLADE*
04-01-09, 22:10
no własnie mam zmienne IP i czesto jest tak ze zamiast standardowej prędkości
( 130Kb per s mam jakieś 70-80 ;/ ) ... mega lipa ---> a pamiętam czasy jak rapid nie był niczym praktycznie ograniczony ( pomijajac te śmieszne kody ) xD
slim shady
04-01-09, 22:14
umnie tez idealnie nie jest ale da sie przezyc, ale chyba ostatnio nie trzeba zbyt długo czekac przynajmniej ja miałem co 15 minut, i czasami miałem happy hour hehe
*TERRORBLADE*
04-01-09, 22:33
ja coś na ta szczęsliwą godzinke trafić nie moge xD
slim shady
04-01-09, 22:35
bo juz chyba nie ma niestety :P
No tak co do rapida wole odsiebie,zippy,4s ale tam szybciej wygasaja (wyj.Os) a niestety w p2p p2m nie ma filmów w rmvb... a jednak dobry rmvb to jakosc podoban a waga filmu 2razy mniejsza....więc czasem film mam w 45min jak dobry serwer
slim shady
04-01-09, 22:50
kiedys sciagałem same rmvb dobra jakosc i mało wazy, ale teraz nastawiam sie na divix bo wole na dvd na duzym obejrzec
*TERRORBLADE*
04-01-09, 22:56
rmvb mi nie odpowiada ,bo jak robie seanse czy to u ziomka czy tez u siebie w domu to odtwarzasz dvd nie łapie tego nieszczesnego rmvb ... juz wole avi ;D
No tu macie racje dvd nie czyta rmvb...Ale ja ogladam na PC bo i tak nie mam w swoim pokoju TV i DvD a ze starymi ogladac to zaraz ze to glupie co ja ogladam... W rmvb to tylko czasem przypal z napisami jest
A teraz cos wam powiem ale z innej beczki...tam jeden sklep reklamuje sie u nas na forum ze paczki wysyla DPD...HaHa smiac mi sie chce:) moze i fakt dosc szybko paczki ida ale osobiscie widzialem jak sa traktowane:) pracowalem w www.fraspo.pl i prace polegala na tym ze paczki robilem i pozniej wysylaismy je tym kurierem paczki dosc duze ok 30 kg...no ale czesto kurier wpadal juz z jakims towarem (malym) to barl wyrzycal przed samochód wrzucal nasze bo wieksze i po tem tamte z powrotem tam wrzucal...zero strachu o towar:) pozdro dla DpD
*TERRORBLADE*
05-01-09, 19:40
w necie kiedyś krazyły filmiki jak ludki grali na jakimś magazynie w piłke przesyłkami :P
A potem urządzali małe derby wózkami widłowymi przez stosy świezych paczek xD
eh dysplina napewno ciekawa...tak pograc w pilke przesylkami to jest cos
*TERRORBLADE*
06-01-09, 10:11
hehe - ogólnie mnie śmieszy ;)
Ogólnie chciałbym zobaczyć ich wyraz twarzy po kopnięciu paczki przykłaowo z krążkami ,bądź gryfami xD haha
A jak już kopnie niech drugi przyjmie na klate albo z głwoki walnie :D
A tak pwroce co do filmów podanych przez Harda to "kidulthood" bardzo dobry film taki zyciowy hehe o 15 latkach bawiacych sie co do kontynuacji tego filmu to dzisiaj obejrze druga czesc...ale Polecam
Blackphoenix
07-01-09, 00:36
a widzieliście najnowszy odcinek"Dragon Ball, Yo! the return of Son Goku and friends " ( zapowiedz serii ) Dragon Ball ?? :))
Na you tubie mozna znaleźc zapowiedz filmu DB na podstawie anime !!!! Ciekawie sie zapowiada. DB jak dla mnie najlepsze anime.
przemek_yo
19-01-09, 21:50
odswieze spama :D okres studniowkowy mamy :D ja w sobote mam, moze ciekawie byc :) - taka historia z zycia :p
Ah dziękujemy za historie z życia... a chociaż z jakąś fajna panienka idziesz?
P.S
powrócę do tematu filmów macie jakieś ciekawe tytuły?
slim shady
20-01-09, 13:09
ambitne kino czy poschizowane na maksa :P ?
W sumie filmy z wartoscia jakas tam sa ok, schizki tez sa spoko wiec i to pasi i to, byleby nie kryminały fuuu
slim shady
20-01-09, 13:34
możliwe że widziałeś :
poznaj moich spartan
chłopaki na ibizie
chyba ściągne Bigger, Stronger, Faster
może ktoś juz oglądał ?
na YT http://pl.youtube.com/watch?v=McARve9tT78
w 11 częściach tylko bez napisów :(
chłopaki na Ibizie fakt kozak film, poznaj moich Spartan dla mnie żenującą parodia dobrego filmu 300 spartan...
Bigger, Stronger, Faster
http://peb.pl/filmy-dokumentalne/358139-rapidshare-bigger-stronger-faster-2008-dvdscr.html
chyba sie tez skusze
http://pl.youtube.com/watch?v=IVBgKB4Gnsw&feature=related
skąd ta kobieta ma tyle siły ?? naspidowana może jest ?
pewnie trenuje jakies podnoszenie ciezarów czy cós, ale fakt silna i fakt faktem zgrabna nie jakas 100kg baba
przemek_yo
02-02-09, 16:01
o w kurwe ;p dobra dobra :D:D:D
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=16267
Przymierza się ktoś do tego konkursu ?
przemek_yo
03-02-09, 16:08
konkursow sie nakocilo na forum ;p tylko nie ma kto byc tym "pierwszym", nie wiem, kazdy by sprobowal a jednak czeka sie, az ktos wczesniej przetrze szlaki
moze powiedzie "kto sie tu odzywa" z moim 37 ;p ale wydaje mi sie ze tak to dziala to sie odezwe za wszystkich :)
obecnie rozmawiam ze znajomym sprzedawcą supli,prawdopodobnie przeznaczy jakieś odżywki na następny konkurs,jeszcze nic pewnego ale zawsze jakaś zabawa. Sezon się zacznie ,będzie miał większe obroty w sklepie to może się skusi na jakąś puszkę dla forum :]
Zachęcam do udziału w zabawie,przecież jesteśmy tylko ludźmi nie robotami. Sam osobiście nie bede oceniał pod względem grubości łapy tylko jakości mięsa.A i ci najchudsi wcale nie są na przegranej pozycji ponieważ to oni przeważnie mają najlepiej wyrzeźbione łapki :]
Slim shady będzie pilnował tematu więc głupie posty znikną odrazu
Co tam słychac? jak plany na sobote?
Damian st-ce
19-03-09, 19:08
Jest tu ktoś ze Starachowic???
przemek_yo
19-03-09, 21:30
okolice ;p jakies 25km, znam miasto mniej wiecej,
Damian st-ce
20-03-09, 18:36
Na zachód, na wschód, na południe, czy na północ od st-ce??
zobacz sobie w google maps
Wie ktoś gdzie się podziała relacja HardworkOUT`a ?
Damian st-ce
22-03-09, 20:41
zobacz sobie w google maps
pytam się gdzie On mieszka, w którą stronę od st-ce :)
007 (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=8232) musisz samego Harda zapytać.
arus1991 (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=2435) więc może trzymaj się założeń ? Jeśli koniecznie nie, to po jedno ćwiczenie wystarczy.
slim shady
07-06-09, 18:34
tak Shreku :P
ja nie bede spamowal ALE U MNIE TO KURWA CALY CZAS PADA!!
juz mnie huj strzela od tego
Napinacz01
07-06-09, 20:22
ma ktos kono na ufs.pl z full members?
DZIECI NEO (http://www.youtube.com/watch?v=d6DZOq2hulk)
RockyBalboa
07-06-09, 21:17
kurde ostatnio jakos cykl mi sie przestawil i spac ide o 24 a wstaje kolo 11 i nie umiem tego przestawic, totalna zamuła ;/
slim shady
07-06-09, 21:27
na początku zrozumiałem że Ci się spóźnia :P
RockyBalboa
07-06-09, 21:40
co się spóźnia?
slim shady
07-06-09, 21:53
cykl=okres
ale nie słuchaj mnie dzisiaj alkohol robi swoje ;)
Napinacz01
07-06-09, 22:14
na początku zrozumiałem że Ci się spóźnia :P
HAHHAHAHAHA.
uu kiepsko by z nim było jak by mu sie spóźnił :D dobre dobre
co to lato robi z ludzmi, całą zimie ani grama alko a od maja co tydzien musze sie najebac ;/ a dopiero najgorsze przed nami ;)
slim shady
07-06-09, 22:48
jak tu się nie napić, zawsze jakis powód się znajdzie ;)
jak tu się nie napić, zawsze jakis powód się znajdzie ;)
takie życie;)
noo ja to mam raczej od imprez ;D sobota wiadomo no i trza mordę zatopić troszkę żeby się poźniej "tyniało" po parkiecie dobrze xD
jak tak dalej pojdzie to bedize nie ciekawie, waga jeszcze na poczatku maja 90,3kg dzis się ważyłem to 87,7kg ;/ ale wymiary stoją to raczej tylko woda i zarcie w jelitach sie wypłukało ;p
ja nie ;p nie znam sie za bardzo to co będę loterie robił :)
a na wyborach byli??
jak na patriote przystało...
głosowałem na siebie ;D
Biernaczek
08-06-09, 15:56
Pierdole nie głosuje na złodziei
dzbanekzwd
08-06-09, 17:09
Pierdole nie głosuje na złodziei
i prawidlowo ... ja zaszedłem napisałem ten h*j, ten h*j, ten h*j i narysowałem liść świętego ziela :smile:
Początkująca
08-06-09, 19:37
i prawidlowo ... ja zaszedłem napisałem ten h*j, ten h*j, ten h*j i narysowałem liść świętego ziela :smile:
to jest dopiero prawdziwy patriota!
Napinacz01
09-06-09, 21:55
no i dobrze!
jebac pierdolonych polskich zlodzieji ! wszyscy to swinie :D
Może tak troszkę bardziej kulturalnie? (tyczy się kilku userów co pisali również powyżej) Dodam od siebie, że przez taką postwę są wybierane jakieś ćwoki, bracia etc. laik
nie ma w tym kraju kandydata godnego mojego głosu!!!!!!! nie chodze na wybory a kaczki musiały by mi laske zrobic zebym poszedł głos oddac na nich!
jeśli ktoś się nie interesuje polityką to nie powinien głosować...
a jeśli ktoś coś wie o kandydatach powinien oddać głos ,mieć wpływ ...
Nie ma partii ani członków bez wad trzeba tylko patrzeć ,które dobre strony pomogą przy stanowisku unijnym ,bo i tak ktoś zostanie wybrany,a wole mniejsze zło .Może coś konkretnego zostanie zrobione i nie można mówić ,że nic nie zrobiono dobrego przez kadencje tego rządu czy poprzedniego choć i porażki były.Byle czerwoni krwiopijcy nie rządzili .Nie narzekajmy na wszystko ;)
pzdr
też Wam sie tak nie chce ćwiczyć teraz jak mi? na sam widok sztangi mi sie ziewa i juz nie wiem co robić, coś na pobudzenie mialem kupić ale przez wakacje abstynencja odżywkowa. a odstepuje od alkoholowej. piłem tigera ale mi nic nie daje. po prostu nie chce mi sie, jak juz zaczne ćwiczyc to po paru seriach mnie juz pobudza i daje rade ale na początku jest masakra.
jeśli sam ćwiczysz to nic dziwnego, że Ci się znudziło... poszukaj partnera do sztangi :smile:
tylko najgorsze ze tylko paru moich kumpli rajcuje siłka i oni to raczej sezonowcy i przez wakacje całkowicie sobie zrobili przerwe od sztangi. i tym bardziej dlatego mi tez sie nie chce. a jeszcze od 1 do roboty to juz bedzie masakra.
Ostatnimi czasy nauczyłeś sie spamować (yes) więc tu będe to kontynuował ;D
ja sam ćwicze własnie koncze trening i w między czasie pisze na forum taka zajawka juz sie to ciągnie pare lat z forum i sztangą :D
ups. miało być nauczyłem
cóż to sobie skajłoker razem po spamujemy (wyjscia nie mam) ;D
wyjscie zawsze jest taki krzyzyk czerwony w prawym gónym rogu:)
tylko juz tu sie nie kłoccie wszyscy:pray::pray::pray:
z usmiechow zaraz beda wulgaryzmy... pis...
Ja się nigdy nie kłoce taki charakter dlatego jak widzisz wróciłem do szeregu
tylko najgorsze ze tylko paru moich kumpli rajcuje siłka i oni to raczej sezonowcy i przez wakacje całkowicie sobie zrobili przerwe od sztangi. i tym bardziej dlatego mi tez sie nie chce. a jeszcze od 1 do roboty to juz bedzie masakra.
niema to jak ćwiczyć w własnym zaciszu samemu a nie na kogoś czekać czy zechce łaskawie z nami poćwiczyć pzdr.
fallenursus
29-06-09, 13:56
poszukaj partnera do sztangi :smile:
aha! i tu Cie mamy!
... do drążka... partnera:)
Damian st-ce
30-06-09, 21:28
Jaki spokój na forum.... ;)
fallenursus
01-07-09, 00:34
wpizde odlaczyli mi neta w robocie to jestem do tylu z newsami...:twisted:
dominator875
01-07-09, 08:45
bo w pracy to robic trzeba:lol:
dzbanekzwd
06-07-09, 07:46
siema może ktoś doradzić jakąś dobrą wodę z magnezem i potasem ?
dzbanekzwd
16-07-09, 21:20
autor tego tematu http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?p=247476#post247476 ma soga:lol:
Damian st-ce
16-07-09, 22:32
??????
dzbanekzwd
17-07-09, 06:37
widze u niego że ma jednego soga... a nikt inny niema:smile:
każdy nowy użytkownik ma sogi haha :) no patrz on ma 1 soga my nie mamy co to znaczy? haha.
każdy nowy użytkownik ma sogi haha :) no patrz on ma 1 soga my nie mamy co to znaczy? haha.
a co mu zazdrościsz??:lol: heheh "joke". Pewnie dostał soga na zachęte:whistle:
jeszcze pomyśli że lepszy.
ale wstyd do tej pory myślałem że łapę się mierzy gdy wisi luźno i myślałem że mam 38 a zmierzyłem prawidłowo to mam 41cm ale fajowo kurwa łapa urosła mi o cm :yawn:
a jeszcze jeden spam jutro idę do roboty po 2 tygodniach urlopu Boże mniej mnie w swojej opiece :evil:
fallenursus
26-07-09, 22:02
Zeby nie bylo ze kanada to kompletna wies :twisted:
dzisiejszy obiadek:lol:
łooo lechu mój ulubiony! też bym cos takiego opierdolił na teraz :twisted:
Zdrowie na budowie .
Jedno z lepszych piwek jak dla mnie.