Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Co kupić??? mało money

Fehu
28-12-08, 15:32
Witam mam wolne troszke ponad 100 zl mialem z dziewczyna spedzic sylwka no ale nie spedze a kaska została...Wiec jestem w polowie ogolnorozwojówki i tak sie zastanawiam czy czegos nie kupic wiadomo ze nie kreatyna ale moze cos co troszke pomorze i moglbym juz sie tym wspomagac...Gainer odpada nie chce przybrac narazie na masie, albo sobie tak mysle ze moze za ta kase by kupic jakies fajne rekawice do cwiczenia? narazie uzywam takich rowerowych...jakies rady???

ciaastek91
28-12-08, 16:05
widze, ze koniecznie chcesz wydac te pieniadze ;p

jezeli nie potrzebujesz czegos pilnie, to moze lepiej nie wydawaj.
zostaw sobie, dozbierasz i jak przyjdzie czas, to kupisz sobie cos fajnego z odzywek.

albo zrob prezent dziewczynie :)

Marian38
28-12-08, 16:10
jak masz taką potrzebe i brakuje Ci białka czy czegoś w diecie to kup ale 100 zł to nie jest rewelacyjna kwota.Możesz też kupić jakieś rękawice ze zwacnianymi nadgarstkami naprawde się przydają ich cena nie przekracza 40 zł.

Fehu
28-12-08, 16:13
albo zrob prezent dziewczynie :)
juz nie mam dziewczyny :whistle:
a no chyba tylko kupie te rekawice, a reszte odloze... i pierwszy cykl uloze taki za 300,400zloty...temat do zamkniecia

Volves
28-12-08, 20:42
bardzo mocne to białko ;)

Fehu
28-12-08, 22:28
bardzo mocne to białko ;)

o co chodzi???

Sosna91
28-12-08, 22:50
owszem ręcę się pocą ale ja dostałem takie pod choinke i na prawde się przydają, mnie szczególnie gdy ćwicze na woreczku :) ale i do sztangi tez są dobre ;)

tez tak mam ze jak mam kase to musze od razu wydac bo mi sie pieniadzr rozejda nie wiadomo kiedy ;)

kup sobie pas i rękawice :)

Fehu
28-12-08, 23:13
owszem ręcę się pocą ale ja dostałem takie pod choinke i na prawde się przydają, mnie szczególnie gdy ćwicze na woreczku :) ale i do sztangi tez są dobre ;)

tez tak mam ze jak mam kase to musze od razu wydac bo mi sie pieniadzr rozejda nie wiadomo kiedy ;)

kup sobie pas i rękawice :)

o ten co rozumie czlowieka