Zobacz pełną wersję : Co teraz ?
Siema, Chciałbym by ktoś mi teraz napisał co po cyklu z Białkiem
Mass XXL powinienem kupić, czy to samo ? czy coś innego mocniejszego ?
Staż 1 rok , a białko brałem przez ok 4 miesiące ( bo na tyle starczyło)
slim shady
26-12-08, 23:02
heh, cykl na białku ? a teraz na gainerze?
diete sobie ułóż
No może źle to napisałem :P bo w sumie brak mi masy :P a to białko minimalnie,ale jakoś mi pomogło na chudego nie wyglądam :P
I teraz nie wiem co dalej :P
slim shady
26-12-08, 23:09
ułóż sobie diete dodatnim bilansem kcl, http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=391
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=11083
O jaa matematyka no dobra xD jakoś dam rade xD w końcu matura z matmy mnie czeka xD
jak cykl z białkiem ?? :D
Nie no może ,źle rozumie cykl :)
Bo Ojciec jak to za jego czasów on nic nie jadł nie brał i ja też tak mam :P
Powiedział tylko ,że Mam diete stosować co on rozpisał ,ale że ja młody głupi to chce wszystko szybko a teraz wiem,że się nie da więc ojciec kupił mi Białko abym się ( brzydko powiem) zamknął i jadł też inne rzeczy i musze powiedzieć ,że mu się to udało bo prócz białka wcinałem mase innych rzeczy jak jajka, ryż ryby itp :P , ale że teraz chce być samodzielny to chciałby już sam kupić coś :P Nie interesuje mnie karnityna czy inne rzeczy bo wiem jak co niektórzy wyglądają po tym jak nie ćwiczą :]
slim shady
26-12-08, 23:30
i słuchaj ojca ma racje :)
Nie interesuje mnie karnityna czy inne rzeczy bo wiem jak co niektórzy wyglądają po tym jak nie ćwiczą :]
czyli jak ? nie myl suplementów ze sterydami
Tak ,ale wiesz Karnityna to akurat w mojej szkole mania , nie ważne czy ktoś ćwiczy dużo czy mało wpierdzielają to jak głupi i czasami na psychikę im idzie, a po pół roku gdzie typek był chudy w gimnazjum wchodzi do liceum napakowany to raczej treningami tego nie zrobił... z jednej strony to fajne , ale z drugiej nie wiem czy takie coś ma sens... a Ojciec nie chce mi kupić właśnie owej Kreatyny ...
slim shady
26-12-08, 23:44
tak jak napisałem wyżej słuchaj sie ojca, z tego co piszesz widac ze ma dużą wiedze o tym :)
też chce takiego starego :D
No to nic zdam się na niego ;P kulturystą nie będę , ale przynajmniej lekko napakowany :P no nic dzięki i sog leci :)
Kumple z budy ? no pewnie, w jednej klasie jest 5 co bierze i nie koniecznie ćwiczą :] zazwyczaj jest tak,że najpierw kreatyna poćwiczą 2miesiące im się znudzi a kreatyne szkoda im wyrzucać więc jedzą dalej..
ciekawy jestem co z tego wyjdzie :D
slim shady
27-12-08, 00:00
znam niestety kilku takich co po tygodniu cwiczen łąpia sie za krete, po miesiacu nieregularnego chodzenia nudzi im sie siłownia i tyle, i nic nie widac u nich,
Zależy jednemu na psychice już siadło xD kogo widzi to morda chce obić xD i nie koniecznie wrogowi :P
Po prostu większość myśli jak ja kupić coś zażyć i po paru miesiącach być koksem przy minimalnym wkładzie siłowym własnym. Dzięki Bogu ja pomału już tak nie uważam bo co naturalne to naturalne, ale im nikt tego nie powie i nie doradzi po po pierwsze nie chcą wiedzieć a po 2 nie mają obok siebie kogoś kto by im powiedział, a po 3 chcą rządzić i budzić strach ;)
to raczej nie to że kreatyna tak działa
ale poczucie jej brania...
ale jak bierze a nie ćwiczy to nie
stanie się nagle szerszy :D
To teraz zeby juz wiedzieć Kreatyna jest anabolikiem suplementem czy sterydem xD (czy coś pomieszałem)
kreatyn jest suplementem (inaczej nie kupiłbyś jej od tak)
organizm sam są wytwarza, syntezuje (?)
ale nie tyle ile trzeba