PDA

Zobacz pełną wersję : Co teraz ?

Radzio00
26-12-08, 22:59
Siema, Chciałbym by ktoś mi teraz napisał co po cyklu z Białkiem

Mass XXL powinienem kupić, czy to samo ? czy coś innego mocniejszego ?

Staż 1 rok , a białko brałem przez ok 4 miesiące ( bo na tyle starczyło)

slim shady
26-12-08, 23:02
heh, cykl na białku ? a teraz na gainerze?
diete sobie ułóż

Radzio00
26-12-08, 23:07
No może źle to napisałem :P bo w sumie brak mi masy :P a to białko minimalnie,ale jakoś mi pomogło na chudego nie wyglądam :P
I teraz nie wiem co dalej :P

slim shady
26-12-08, 23:09
ułóż sobie diete dodatnim bilansem kcl, http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=391

http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=11083

Radzio00
26-12-08, 23:12
O jaa matematyka no dobra xD jakoś dam rade xD w końcu matura z matmy mnie czeka xD

Volves
26-12-08, 23:13
jak cykl z białkiem ?? :D

Radzio00
26-12-08, 23:22
Nie no może ,źle rozumie cykl :)

Bo Ojciec jak to za jego czasów on nic nie jadł nie brał i ja też tak mam :P

Powiedział tylko ,że Mam diete stosować co on rozpisał ,ale że ja młody głupi to chce wszystko szybko a teraz wiem,że się nie da więc ojciec kupił mi Białko abym się ( brzydko powiem) zamknął i jadł też inne rzeczy i musze powiedzieć ,że mu się to udało bo prócz białka wcinałem mase innych rzeczy jak jajka, ryż ryby itp :P , ale że teraz chce być samodzielny to chciałby już sam kupić coś :P Nie interesuje mnie karnityna czy inne rzeczy bo wiem jak co niektórzy wyglądają po tym jak nie ćwiczą :]

slim shady
26-12-08, 23:30
i słuchaj ojca ma racje :)

Nie interesuje mnie karnityna czy inne rzeczy bo wiem jak co niektórzy wyglądają po tym jak nie ćwiczą :]
czyli jak ? nie myl suplementów ze sterydami

Radzio00
26-12-08, 23:39
Tak ,ale wiesz Karnityna to akurat w mojej szkole mania , nie ważne czy ktoś ćwiczy dużo czy mało wpierdzielają to jak głupi i czasami na psychikę im idzie, a po pół roku gdzie typek był chudy w gimnazjum wchodzi do liceum napakowany to raczej treningami tego nie zrobił... z jednej strony to fajne , ale z drugiej nie wiem czy takie coś ma sens... a Ojciec nie chce mi kupić właśnie owej Kreatyny ...

slim shady
26-12-08, 23:44
tak jak napisałem wyżej słuchaj sie ojca, z tego co piszesz widac ze ma dużą wiedze o tym :)

Volves
26-12-08, 23:52
też chce takiego starego :D

Radzio00
26-12-08, 23:52
No to nic zdam się na niego ;P kulturystą nie będę , ale przynajmniej lekko napakowany :P no nic dzięki i sog leci :)

Volves
26-12-08, 23:54
oni biorą kreatyne ?

Radzio00
26-12-08, 23:56
Kumple z budy ? no pewnie, w jednej klasie jest 5 co bierze i nie koniecznie ćwiczą :] zazwyczaj jest tak,że najpierw kreatyna poćwiczą 2miesiące im się znudzi a kreatyne szkoda im wyrzucać więc jedzą dalej..

Volves
26-12-08, 23:57
ciekawy jestem co z tego wyjdzie :D

slim shady
27-12-08, 00:00
znam niestety kilku takich co po tygodniu cwiczen łąpia sie za krete, po miesiacu nieregularnego chodzenia nudzi im sie siłownia i tyle, i nic nie widac u nich,

Radzio00
27-12-08, 00:03
Zależy jednemu na psychice już siadło xD kogo widzi to morda chce obić xD i nie koniecznie wrogowi :P

Po prostu większość myśli jak ja kupić coś zażyć i po paru miesiącach być koksem przy minimalnym wkładzie siłowym własnym. Dzięki Bogu ja pomału już tak nie uważam bo co naturalne to naturalne, ale im nikt tego nie powie i nie doradzi po po pierwsze nie chcą wiedzieć a po 2 nie mają obok siebie kogoś kto by im powiedział, a po 3 chcą rządzić i budzić strach ;)

Volves
27-12-08, 00:11
to raczej nie to że kreatyna tak działa
ale poczucie jej brania...
ale jak bierze a nie ćwiczy to nie
stanie się nagle szerszy :D

Radzio00
27-12-08, 00:17
To teraz zeby juz wiedzieć Kreatyna jest anabolikiem suplementem czy sterydem xD (czy coś pomieszałem)

Volves
27-12-08, 00:23
kreatyn jest suplementem (inaczej nie kupiłbyś jej od tak)

organizm sam są wytwarza, syntezuje (?)
ale nie tyle ile trzeba