Zobacz pełną wersję : Aminokwasy i Anaboliczne suple
Witam mam pytanie brał kotoś ten aminokwas?? Universal- Uni-Liver 500tab lub Tribosteron 90 i co lepiej sie opłaca brac dla lepszych efektów? .podkreślam niechce Kreatyny!! bo mam jeszcze 2x mega masy 4000 z weidera, mój staż 2 lata waga 76kg wiek 17. wzrost 183cm I jestem pewien że chce wziąść anabolik lub aminokwas bo jestm uparty !! i niezmienie swojej decyzji tylko sie pytam który jest lepszy odp czy może macie jakiś inny jeszcze??
gdzie tu jakis anabolik bo nie widze :twisted:
tribusteron to tribulus
pewnie zadziała ale do sterydów nie ma co go porównywac
tribulus może podniesie poziom testosteronu dwukrotnie a sterydy stukrotnie
zapewne spodziewasz sie cudów po tym cacku
a aminokwasy mozesz stosowac o ile w diecie będzie dodatni bilans kaloryczny
rano po treningu i na noc
tak pozatym to co ty robiłes przez te 2 lata?
co robiłem przez 2 lata?? przeciez niegrałem w karty! ćwiczyłem 1 rok na sucho a drugi troche wspomagałem odzywkami!! a teraz zrobłem diete jem mega masa 4000 i potrzebuje jaks dobry suplement. Bo mam taki organizm że zaraz ide w żeźbe więc doradźcie mi coś a sła mi idzie jem 8 dni megamasa i poszła mi 3 kg
jak na dwa lata ćwiczeń słabo mase masz
Bo mam taki organizm że zaraz ide w żeźbe
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nie spodziewaj się po tym szybkiego efektu to nie steryd
podkreślam niechce Kreatyny!! bo mam jeszcze 2x mega masy 4000 z weideraa co ma piernik do wiatraka? :|
a co ma piernik do wiatraka?
to co kreatyna do mega masy 4000 :P hehe
to że mega mass mi pójdzie na mase a kreatyna na żeźbe!! cieżko to zrozumieć a niechce żeźby!!
Wiesz w ogóle jak działa kreatyna ? Jak możesz robić rzeźbę poprzez zwiększanie uwodnienia mięśni ?
to że mega mass mi pójdzie na mase a kreatyna na żeźbe!! cieżko to zrozumieć a niechce żeźby!!
kreatyną raczej się nie wyrzeźbisz :P
co od aminowkasów to lepsze są BCAA i Glutamina
aha i jeszcze jedno :
PAKERZY PAMIETAJCIE O DIECIE BO DALEKO NIE ZAJDZIECIE :):p
mam pytanie o taką kreatyne Ultimate Crea Pure 1000g chciałem ją wziąść na cały cykl co sądzicie o niej?? jak ją stosowac? sądze że niewarto robić fazy nasycenia! a jak wy myślicie?? chcałem brać 20gr dziennie rano na czczo 10g i po treningu 10g odp i ile cykl zrobić 7 tyg??
nie ma sensu tak dużych dawek
zrobisz spokojnie 3 cykle z kilograma mono
ale jakie dawki mam brać?? i w jakich porach dnia?? i jaki cykl zrobić 6 tygodnowy?? odp czy 500g starczyło by na cykl?
odp czy 500g starczyło by na cykl?
_________________ wg mnie to jest idealna ilosc na jeden cykl (50 dniowy )
dobra to teraz jaka kreatyna bedzie najlepsza dlamnie?? a brałem juz vital maxa 500g tego zielonego//; - Olimp- mega cabs 240. który wogule mi nic niedał ten Olimp to był bezsens wogule ani siły ani wytrzymałości masakra ten produkt jest bez sensu!! to vital max mi węcej dał. ja chcałem wziąść Ultimate- Crea pure 500g, lub Biogenix- Cell pump 665g odp i doradz może masz nne lepsze propozycje a i niejesem za gróby wrecz przeciwnie szczuplejszy ale nie chudy na maxa odp
[ Dodano: 04-11-2006, 19:23 ]
Creatine Monohydrate DYMATIZE lub jeszcze ta kreatyna tylko że jest w niebieskim opakowaniu ale tez jest monohydrat a dymatize dobra firma więc odp
ja dawałem nie tak dawno na hi teca w proszku, nie pamietam dokładnej nazwy ale wiem że to puszka 500gr, to jest dobra a cena przystępna
Miałeś już dwa cykle mono, więc możesz teraz spróbować np. z jabłczanem, polecam Cubed.
oka Cubed a ile mam brać tego cubeda?? 500g starczy?? i w jakich porach dnia?? tam pisze
"Dawkowanie:
Weź 1 pełną łyżeczkę (ok. 4-5g) ,od 2 do 3 razy dziennie z twoim ulubionym napojem (sok, woda itp.)Nie przekraczać 6 łyżeczek na dobę. Cubed może być łączony z innymi suplementami jak np. Infusion, V-12, i Loaded w celu zwiększenia ilości i objętości komórek. "" to w końcu jak to brać chyba 2 razy dzienie starczy co?? jak rano naczczo i po treningu?? tak?? odp
Bierz tak jak masz napisane na opakowaniu.