Zobacz pełną wersję : Kreatyna ile jesc???
Zaciekawiło mnie to iż jak kiedys miałem kreatynę z olimpa 1250 to trzeba było jeść 4 kapsy.A jak teraz będę kupował trec cm3 to trzeba jesc 12 !!! capsów A z tego co widziałęm masa tabletek jest identyczna ????Jesli by przyjmowac 12 capsów na dzien to by było ponad 12 g kreatyny na dzien a potrzeba bodajże 5 g czyli 4 capscy????Dlaczego tak jest????
12g kreatyny na dzien to za duzo? hmm ja bralem w DT i DNT po 10g dziennie i bylo ok, a ta krete z olimpa powinienes jesc ok 8 kapsow dziennie w 2 porcjach w ok 8h odstepie
Nio tylko ile gram trzeba przyjmowac na dzień?? 12,5 grama????
1 kaps ma 1250mg wiec ja bym bral 2 razy dziennie po 4 kapsy tak zeby wyszlo 10g na dzien
e 5g krety na dzien to stara szkola. ja ost. na mono bralem 2x10g. czyli 20g dziennie. fakt ze moze nie wszystko bylo wykorzystane ale w tych czasach pospolite mono nie jest az tak drogie zeby sobie zalowac, a od nadwyzki nic sie nie stanie
no czy tak od nadwyżki nic się nie stanie to bym polemizował.... ja bym raczej został przy 10g jak się zaleca niż walił 20 jak ty no chyba że robisz fazę nasyconą ale to co innego i inne dawkowanie
Czyli kiedys brało sie 5 g krety???A co za mało to jest bedzie żle jak tyle wezme ???Nei bedzie takich efektów???