Zobacz pełną wersję : pół roku ćwiczeń na suplementach
http://www.e-kulturystyka.info/attachment.php?attachmentid=1083&stc=1&d=1230198579:
Coś nie wyszło z tematem,widze tylko białe
vegochomik
25-12-08, 13:42
http://www.e-kulturystyka.info/attachment.php?attachmentid=1083&stc=1&d=1230198579:
http://www.e-kulturystyka.info/attachment.php?attachmentid=1084&stc=1&d=1230208901:
http://www.e-kulturystyka.info/attachment.php?attachmentid=1085&stc=1&d=1230209229:
Tylko suple ??
Jaki miales staz przed cyklem :p
przemek_yo
25-12-08, 14:25
powiem tak, zajebisccie mi sie podoba Twoja budowa... ale kurde pol roku... cos Ty jadl? podaj wymiary, wage, osiagi
pzdr
vegochomik
25-12-08, 14:39
na jedzeniu nie oszczedzałem 3 jogurty KURaCZKI SAŁATKI Z TUŃCZYKA DUŻO RYB jogobela pro longatum z olimpa hard maSS TRECA CM3 HMB GLUTAMINE póżniej nitrobolum storma i tak dzień w dzień
trening 5 razy w tygodniu
np pon klata
wt przerwa
sr biceps triceos przedramiona
cz wolne
pt nogi i plecy
sob wolne
nd barki i kaptury
pon wolne
ogólnie treningi zmieniam ćwiczenia
vegochomik
25-12-08, 14:41
staż zerowy bardziej mnie krecił rower
vegochomik
25-12-08, 14:51
mtb nawet troche się ścigałem na zawodach
vegochomik
25-12-08, 14:52
a6 kross tani i dobry rower zaleta lekka waga roweru
slim shady
25-12-08, 15:11
vegochomik (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=8947) jest taka opcja jak edytuj post, ogólnie ładnie, ale szkoda, że leciałes na tylu suplach
vegochomik
26-12-08, 19:45
mój najbliższy cel to bycie wiekszym potężniejszym wycisnąć na klate 120 na razie jest 105 w 8 powtórzeniu
Tak wygladac przy takim krotkim stazu, podziw
vegochomik
26-12-08, 20:03
http://www.e-kulturystyka.info/attachment.php?attachmentid=1090&stc=1&d=1230318135:
vegochomik (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=8947) jest taka opcja jak edytuj post, ogólnie ładnie, ale szkoda, że leciałes na tylu suplach
suple to nie koks ;)
Fajna, estetyczna sylwetka.
No ,teraz już są zdjęcia i to nawet całkiem ciekawe. Powodzenia
slim shady
26-12-08, 21:40
suple to nie koks ;)
no tak ale w pół roku tyle wrzucic w siebie to troche dużo
Jak dla mnie bez rewelacji. Na zdjęciach widać że jesteś na pompie :D
Masuj dzielnie :)
Widac ze masz krotkie rece , ile ty masz wzrostu ? napewno nie wiecej niz 170
Blackphoenix
27-12-08, 10:56
Widac ze masz krotkie rece , ile ty masz wzrostu ? napewno nie wiecej niz 170
hehe trafiłeś w 10 :P :D ( przynajmniej tak na jego profilu pisze ) :P
no tak ale w pół roku tyle wrzucic w siebie to troche dużo
W pół roku - akurat.
vegochomik
27-12-08, 17:25
ja się tam dobrze czuje po tych suplach dzien wolny od treningu to myślenie o nowym dniu gdzie sobie poćwiczyć uzależniłem się od siłowni
do czasu az suple nie beda dawaly takiego kopa i przetrenujesz sie... przychamuj troche ale jest dobrze
do czasu az suple nie beda dawaly takiego kopa i przetrenujesz sie... przychamuj troche ale jest dobrze
od kiedy suple mają związek z przetrenowaniem?
przetrenowanie następuje gdy mamy zły trening/źle jemy/ bądź źle odbywa się proces regeneracji.
ile masz w łąpie 36? słąbo....jak na tyle supli ja zrobiłem 40 na sucho...widzisz dojdziesz do 40 i juz suple na ciebie nie bęą działąć i zacnzie sie lipa..będziesz przyzwyczajony do szybkich przyrostów i sięgniesz po mete ...moim zdaniem te 40 powinno sie robić na sucho a potem jak juz słąbo idzie brać suple a nie na odwrót ale twój wybór przestaniesz ciczyc i ci to spadnie pozdro
ile masz w łąpie 36? słąbo....jak na tyle supli ja zrobiłem 40 na sucho...widzisz dojdziesz do 40 i juz suple na ciebie nie bęą działąć i zacnzie sie lipa..będziesz przyzwyczajony do szybkich przyrostów i sięgniesz po mete ...moim zdaniem te 40 powinno sie robić na sucho a potem jak juz słąbo idzie brać suple a nie na odwrót ale twój wybór przestaniesz ciczyc i ci to spadnie pozdro
buahahahahahaahahahaahahaahahaahahaah-żal.
żal.
żal.
slim shady
27-12-08, 23:59
po części skajłoker (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=9879) ma racje, potem będą coraz słabiej działac na niego te suple, powinno sie brac z głową i odpowiednia dieta, wrzucic tone supli kazdy umie,
z tym się każdy zgodzi, lecz reszta treści jest Tragiczna ;)
pawelek616
28-12-08, 13:52
Z mojej stony uwagi jak wyżej, suple bierz ale jak masz zastoje w treningu. No i Twoja sylwetka nie zrobiła ma mnie szczególnego wrażenia.
major zal to ty jestes hehe widać ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to co napsiałem nie wyssałem sobie z palca lecz widze po kolegach którzy bazują głownie na suplach.Zapewne nie słyszałes tez o tym ze biorąc kreatyne rośnie takze twój mięsien sercowy..jescze mało wiesz chłopcze zapewne liznąłes troche siłowni i już sie wozisz na wielkiego znawce miałęm tez paru takich jak ty na siłowni szybko odpadli:) pozdrawiam
Kreatyna ma to do siebie, że zatrzymuje wodę w mięśniach... Wystarczy trochę przerwy a wszystko sflaczeje... Nie zrobiły Ci się roztępy przy tam szybkim przyroście masy?
major zal to ty jestes hehe widać ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem to co napsiałem nie wyssałem sobie z palca lecz widze po kolegach którzy bazują głownie na suplach.Zapewne nie słyszałes tez o tym ze biorąc kreatyne rośnie takze twój mięsien sercowy..jescze mało wiesz chłopcze zapewne liznąłes troche siłowni i już sie wozisz na wielkiego znawce miałęm tez paru takich jak ty na siłowni szybko odpadli:) pozdrawiam
człowieku, na normalnym forum dostałbyś za Twoje głupoty bana.
Koledzy to zapewne jacyś sezonowcy, którzy stosując suple jedzą gówno, czyt brak sniadania, w szkole kanapki z polędwicą, na obiad to co mama da a na kolacje kanapki z pomidorem.
Tutaj fajna odpowiedź na Twoje bujdy odnośnie przerostu mięśnia sercowego, jeśli to dzieje się przy krecie to co dopiero przy saa... Pudzian musi mieć serce wielkości jego uda.. :
'Po pierwsze, sam już sport powoduje zmiany w układzie krążenia ale nie ograniczają się one tylko do przerostu mięśnia sercowego. Jeśli chodzi Ci o białko i kreatynę braną oczywiście w zalecanych dawkach, to wpływ na przerost mięśnia sercowego będzie znikomy (nie może być bo wtedy byłoby to zabronione:), poza zmianami spowodowanymi wysiłkiem.'
Odpadają na siłowni Ci, którzy nie mają silnej woli, dobrej michy i słabych kolegów, którzy doradzają im tak jak Ty.
no widzisz pudzian ma przerost mięsnia sercowego myślisz ze dlaczego większość zawodowych kulturystów nie dozywa 50tki?? wezmy np. aktora który grał w serialach nie pamiętam teraz jego nazwiska moze będziesz kojarzył taki starszy siwy kiedyś miał mistrza Polski w kulturystyce jakieś pół roku temy zmarł na zawał miał moze niecałe 50 lat... o czymś to świadczy....Zobaczysz jak będzie z pudzianem .....za 20 lat Kolejny przykłąd to Arnold który tez już miał operacje serca...Nie napisałem nigdzie ze nie nalezy brać odzywek lecz analizuje przykłąd kolegi który ćwiczy pół roku i jest młody i na odzywki ma czas Zresztą nawet na opakowaniu kreatyny pisze ze jest dla osób których staż jest większy jak 6miesięcy..on nie spełnia tego warunku.To ze osoby które ćwiczą tam powyzej roku 2 lat 8 lat biorą odzywki nie mam zadnych przeciwwskazań bo wiadomo ze cięzko jest mając powyzej 40 w łąpie robić obwody dalej na sucho. tego "bana"to nie skomentuje hehe pozdro
bana-banana, nie komentuj jeśli nie chcesz.
pudzian ma przerost ale nie od kreatyny zapewne.
Arnold już trochę żyje ;) [a komora jego to podobno sprawa genetyki], a zobacz ile ludzi codziennie umiera na zawały etc, nawet piłkarze 30 lat , ludzi uprawiających kulturystykę nie jest aż tak dużo jeśli chodzi o zgony , ale niestety skala nagłośnienia jest bardzo duża, także to pozostawiam do przemyślenia każdemu z osobna.
ja bym bardziej się bał, że początkujący na siłowni nie wykorzystają w pełni potencjału nawet takiej kreatyny, niż tego że ich mięsień sercowy ulegnie przerostowi ;)
natomiast białka, gainery etc myślę, że to można brać juz od pierwszych dni na siłowni i uzupełniać nimi braki w diecie.
pilkarze koszykarze pływacy(mowa o zawodowcach) tez biorą swoje;) ale nie wazne chodizlo mi tylko o to zeby wykorzytsać najpierw włąsny potencjał a potem sięgać po mocniejsze rzeczy.Problem jest tylko w tym (podam swój przykłąd) mialem kontuzje barku miesiac ćwiczen w dupe:) i teraz pomyśl sobie ze lece na cyklu np jakaś kreta z bosterem skonczyłem cykl zadowolony ze mam 2cm więcej w łąpie i kontuzja:) mozna powiedzieć ze prawie wszysto co wypracowałem idzie w dupe:)
Jest też pamięć mięśniowa, a do tego jeśli będziesz dość dobrze jadł, do tego jakieś BCAA, gluta etc zahamujesz katabolizm i powinno być dobrze.
vegochomik
28-12-08, 19:21
nie mam żadnych roztępow i teraz tylko biore regularnie egg protei 80 i aminio 16.500 zrobie sobie przerwe 2 miechy od różnego rodzaju kreatyn musze powiedzieć że najlepsze efekty odczułem po stormie z 32 na 36 w bicepsie z 94 na klate 105 kg
slim shady
28-12-08, 20:50
Kazdy ma swoje zdanie na dany temat, widze, że dalsza dyskusja nie ma sensu zamykam temat