Zobacz pełną wersję : gazy
vegochomik
24-12-08, 23:22
mam pytanie biorę egg protein 80 3 razy dziennie i potem mam takie gazy że normalnie na pół chałpy czuć znacie jakiś preparat na tą dolegliwość nie chce przestawać brać tej odrzywki bo na prawde dobra jest na mase
*TERRORBLADE*
24-12-08, 23:55
Oooo szit !!! mam nadzieje ,ze to podpucha ,bo jak nie to współczuje ziąąa ;)
Znam tylko takie coś : DIGEST Plus z Trec'a
Cena:
30 tabletek - 29zł
60 tabletek - 49zł
*DIGEST Plus to preparat nowej generacji zawierający kompleks odpowiednio skomponowanych enzymów trawiennych, które odpowiadają za prawidłowe trawienie treści pokarmowej. Złe nawyki żywieniowe, nieregularne, często zbyt obfite i spożywane w pośpiechu posiłki są przyczyną przykrych objawów ze strony układu pokarmowego np.; niestrawności, zgagi czy też wzdęć.
Enzymy zawarte w preparacie DIGEST Plus wspomagają trawienie oraz przyswajanie najważniejszych składników pokarmowych tj.; węglowodanów, białek oraz tłuszczów, a także biorą udział w uwalnianiu z pożywienia wartościowych dla organizmu witamin i soli mineralnych, które są szybciej i w większych dawkach absorbowane przez organizm.
Stosując systematycznie DIGEST Plus, wspomagamy procesy trawienne, dzięki czemu efektywniej wykorzystujemy składniki odżywcze zawarte w pożywieniu.
Sposób użycia: 1 tabletka 2 razy dziennie 30 minut przed planowanym posiłkiem popijając szklanką wody.
Mam nadzieje ,że pomogłem ;)
haha :D ja mam gazy po CARBO i z Olimpu i biogenixa :p
:D A co jesz oprócz tej odżywki ?
vegochomik
25-12-08, 10:41
co ja jem kurczaki jogurty serki ogólnie wszystko co ma nabiał i mięśo z kury
vegochomik
25-12-08, 10:43
myśłę że ten produkt treca pomoże
myśłę że ten produkt treca pomoże
No to powodzenia
Spoko to normalne po wszystkich EGG proteinach :) i szczerze mowiac jeszcze chyba nikt na to nic nie zaradzil :p
Ja po białku serwatkowym Met-rx tak pierdze siarkowodorem że roślinki mi w pokoju padły. Podobnie mam po batonach Matrix.
Natomiast bo białku Kaizena i Nitroprogen z Treca nie miałem takich dolegliwości. Zastanawiam się czym może to być spowodowane.
to może manti gas stop czy jak to sie zwie
wtedy będą wzdęcia.... musisz chodzić ze słoikiem jak zachce Ci się to do słoika zakrywasz wieczkiem i powinno być ok
*TERRORBLADE*
25-12-08, 22:47
hahah xD
Nie no jakaś regulacja ciśnienia każdemu się przyda ;)
Gazuj ludzi smiało ... wkońcu - jak to ujoł mój nauczyciel , to naturalny odróch ;) hahaha
przemek_yo
25-12-08, 22:50
swieta... nawpieprzalem sie pierogow i mam takie same objawy jak Ty po tych psecyfikach :D
pzdr
"Po co bąka trzymać w dupie, niech se lata po chałupie !"
Po tego typu odżywkach gazy to norma.
Pozdro :)
vegochomik
26-12-08, 19:54
te gazy to wykończą moją całą rodzinee gadają że chodząca komora gazowa i się od tych odżywek psuje od środka
:D A co jesz oprócz tej odżywki ?
no w tym okresie to GB 6000 i mono trec'a :)
sprobuj espumisan 3x1 do kazdej odzywki badz pozniej 3x2 jak nie zadziala...