Zobacz pełną wersję : ! (pomocy) o olimp creatine 1250 mega caps 300 caps !
Witam,czytałem dużo na forum i to nie na jednym,w internecie i w innych źródłach o OLIMP CREATINE MEGA CAPS a dokładnie o tym :
http://cgi.ebay.co.uk/OLIMP-CREATINE-1250-MEGA-CAPS-300-CAPS_W0QQitemZ140271090882QQcmdZViewItemQQptZUK_He alth_Beauty_Vitamins_Supplements?hash=item14027109 0882&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1301|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A13 18
Mam kilka pytań odnośnie tego produktu:jak go brać?, jak długo go brać żeby było widać efekt?, po ilu tygodniach widać efekty?,jak go testowaliście to się wypowiedzcie na jego temat, czy warto go kupić, czy znacie coś mocniejszego, czy można z czymś to połączyć żeby był lepszy efekt? Jaką dietę do niego zastosować? Co o tym myślicie?wypowiadajcie się na ten temat. Z góry dzięki pozdro
bierz go jak jest na etykiecie czyli 4 rano na czczo i 4 kaps po treningu, dni nie treningowe 4 na czczo 4 w porze treningu, jest to dobra kreatyna i efekty sa zauwazalne po okolo tygodniu jedzenia :)
co do samej odzywki to b. dobra kreatyna, zrobilem na niej 3 cykle i sobie chwale.
300kaps brac 4 rano i 4 po treningu. w dni nietreningowe 4rano 4 o podobnej porze jak trening masz. tyle kaps starczy Ci na 6 tyg cykl.
co do Ciebie to diete powinienes miec zanim zabierzesz sie za odzywki. no i odpowiedni staz i trening, czas regeneracji etc etc..
No mam dietę na Mase i odżywiam się dużo i zdrowo i jem dużo ryżów itd. mięśnia rosną ale waga stoi w miejscu
zmodyfikuj diete, wraz ze wzrostem masy zwieksza sie Twoje zapotrzebowanie wiec musisz tez o tym pamietać
Mi jeszcze daleko do pierwszego cyklu na kreatynie, ale coraz blizje i wlasnie ta kreatyna bedzie na moj pierwszy cykl dosc tania i ludzie ja sobie chwala...na allegro widzialem ja za 51zl a we wroclawiu w sklepie stała za bodajze 49zl jaki jest sens kupowac przez neta? co do samej tej kreatyny moj kolega ja brał i poleca mi ja...jak myslicie ile trzeba cwiczyc zeby zaczac cykl na tej kreatynie? standardowe poł roku chyba starczy?
slim shady
25-12-08, 12:27
standardowe mono, minimum pół roku,
no i tak mysle jednak bede sie trzymal tej granicy pol roku i po tym okresie napisze temat co do suplemaentacji dla mnie wiec podyskutujemy wtedy na razie nie ma sensu...pozdr
Można z tą kretą pić jakieś inne odzywki?
można :]
inne odzywki pewnie masz na myśli gainera, można lecz nie jest to dorbe bo jak pewnie wiesz kreatyne bierze się na czczo badz na w miarę pusty żołądek wieć lepiej po treningu kredke popic jakimś sokiem grejprfutowym, a za godzinnke gainerka. takiem moje zdanie.
inne odzywki pewnie masz na myśli gainera, można lecz nie jest to dorbe bo jak pewnie wiesz kreatyne bierze się na czczo badz na w miarę pusty żołądek wieć lepiej po treningu kredke popic jakimś sokiem grejprfutowym, a za godzinnke gainerka. takiem moje zdanie.
za godzinę to on umrze z głodu...
Krete wez nawet 5-10 minut przed zakonczeniem treningu, 15 minut po treningu gainer, max godzine po treningu posiłek.
Możesz też krete z gainerem brać od razu po treningu, a 30-40 minut pozniej posilek, zdr.
Dzięki,sogi poleciały!Mam gainera i go pije 4 kg, a wy jakiego gainera proponujecie?
grzechu-82
28-12-08, 13:10
mutant mass , gain bolic , gain fast
jesli chodzi o cene i jakos to mutant mass-a
jesli chodzi o cene i jakos to mutant mass-a
Dokładnie Mutant, bądź UP Your Mass [bardzo duza zawartosc bialka, dobrze nadaje sie na MRP]
ciaastek91
28-12-08, 14:29
Mutant Mass, kupuj poki tani ;p
Up Your Mass jeszcze lepszy, ale to juz drogi interes.
No i kupiłem krete mono 300 kaps z olimpu i łykam ją, jestem zadowolony, zostało mi jeszcze tych kapsułek na dwa tygodnie ale powiem wam że wspaniałe efekty!! W 3 tyg waga poszła w górę o 5 kg tylko tak jak wszyscy mówią wystarczy porządna dietka i trening no i oczywiście odpowiedni staż !!!pozdr
ile można tak ciągnąć na tej kreatynie??zrobić jakąś przerwę??
Krzychu999
23-01-09, 22:54
a ja mam takie pytanie- piszecie że trzeba brać 2x4 capsy dziennie, a na opakowaniu napisane jest:
-zalecana dzienna porcja: 4 kapsułki dziennie po treningu lub o podobnej porze w dni nie treningowe. Nie należy przekraczać...
-czyli dawkować to w jakich ilościach?
slim shady
23-01-09, 22:58
robisz cykl na kreatynie 6-8 tyogodni, potem tyle odpoczynku ile trwał cykl
krzychu rób tak jak koledzy piszą
Krzychu999
23-01-09, 23:12
mogłem się wcześniej zapytać :P juz 2,5 tygodnia biore "zalecaną dawka" ale trudno :D dzieki za odp...
slim shady
23-01-09, 23:17
nic Ci nie bedzie :) duzo jest metod dawkowania, skoro tak jest napisane na opakowaniu to specjaliści nie mogli się mylic, tylko sa skuteczniejsze metody, ja polecam osobiście dni treningowe 5 g rano i po treningu a w dni nie treningowe 5g
Napinacz01
23-01-09, 23:40
Nie dlugo zaczynam swoj pierwszy cykl na mono, mam do wyboru mono z Olimpa w kapsach i mono z Vitalmaxa w kapsach?
Które jakościowo lepsze? :)
Kto które poleca...
slim shady
23-01-09, 23:43
jak Vitalmaxa zielone to je bierz, ale weź najlepiej jakiegośś crea pure najczystsza kreatyna
Nie dlugo zaczynam swoj pierwszy cykl na mono, mam do wyboru mono z Olimpa w kapsach i mono z Vitalmaxa w kapsach?
Kto które poleca...
Jedno i drugie dobre.Brałem obie, z tym że Vitala na pierwszy cykl i było dobrze....
Jak dieta dobra i trening to nieważne która,efekt będzie.Pozdro!!
Damian st-ce
25-01-09, 10:23
Osobisie bralem Olipma i efekty byly zadawalajace.
ja biore mono kreatynke z olipma drugi tydzien już i waga skoczyła na razie lekko ponad 2kg ale i tak jestem zadowolny tylko problem mam taki ze od picia duzej ilosci wody brzuch mi wychodzi bo jak wypijam od razu np, 1litr wody to wypycha go. rano jest lepiej ale pozniej znow duze ilosci wody powoduja to samo. wiem ze to nie tluszcz ale denerwuje.