Zobacz pełną wersję : Co sądzicie o TEST-osterone
Pytanie jak w temacie co sądzicie o tym produkcie ,czy kiedyś ktoś to brał jakie efekty itp.
http://www.allegro.pl/item507134158_8_kg_w_30_dni_najsilniejszy_suplemet .html#gallery
LeBron23LBJ
23-12-08, 22:48
hmm.. ciekawa odżywka, pierwszy raz ja widze , przydaloby sie zobaczyc sklad bo na tej stronce nie pokazano
slim shady
23-12-08, 22:55
nie warto,szkoda kasy, produkty typu testosterol itp na bazie naturalnych składnikow nie dają pożądanych rezultatów
Nie znam tej firmy, nie znam tego środka, jakiś wynalazek, ale też podejrzewam, że może być na bazie steroli roślinnych.
jw to bzdura,że ta odrzywka ma siłę sterydów teść oralny jest ogólnie syfem.Zdanie mojego starego i kilku typów z siłki.
Panowie spokojnie :D
Dzieki uprzejmości Rescpective i looser19 ( no i dobrej woli pana z allegro) mamy etykietke NoZO z tej firmy i na 99% po tym składzie jestem w stanie powiedziec ze inen ich suple to też lipa xD
http://img178.imageshack.us/img178/8955/nozoze5.jpg
No i pytanie na które nie moge znalezc odpowiedzi. Skąd dowiadują sie wszyscy o tej firmie??:p
Jak komuś by się chcialo to może pytać o składy reszty produktów wtedy będziemy na 100% pewni sco tam siedzi.
firma niewiadomo skad i cena tez wcale nie taka dobra. ja bym odpuscil i postawil na jakies firmy bardziej zaufane.
To czyli nie warto , czy naprawde to nic nie da nawet +4 kg?
Co w takim razie polecilibyście mi ?
slim shady
24-12-08, 12:33
wiek, waga,wzrost,staż, wczesniejsza suplementacja
Proszę was o odpowiedź czy naprawe nikt nie bral tego produktu czy nie ma on skutków ubocznych itp. ?
Czy to prawda że po nowym roku mają odżywki podrożeć o 25% ??
Wszystko ma podrożeć ;/ jestem ciekaw właśnie jak to będzie z tymi odrzywkami i planowałem sobie w lutym zrobić cykl to teraz sobie kupie suple ;p
To czyli nie warto czy nie ma on skutków ubocznych itp. ? , czy naprawde to nic nie da nawet +4 kg?
Co w takim razie polecilibyście mi ? Prosze was o poradę bo zamieżam kupić coś na cykl przed nowym rokiem.
Odżywki nie zdrożeją, spokojnie.
Też nic o tym nie wiem. Spora szansa ,że $ skoczy w górę ,wtedy suple z USA też pójdą . Ale żadnych innych powodów to się nie stanie.
pokoandloko
26-12-08, 11:58
kup se animala lepiej;-)
Narazie suple poszły o 10-15% w gore a to sa jeszcze zapasy z czasów keidy dolar był 2,6 tak mi się keidyś wyliczyło :p jeszcze z 10% może iśc do gory.
Obce waluty są już i tak wysoko, więc raczej spadną niż wzrosną.
Podsumowując, TEST-osterone nie wnosi żadnej rewolucji i odradzamy Ci jego zakup.
Jeśli chcesz poradę w sprawie innego suplementu załóż oddzielny temat.