Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : koksiarze:/

KUBCYK
22-12-08, 22:57
Jeśli administratorzy uważają że temat bez sensu to prosze go usunąć (ale nie dawajcie mi bana:D)

http://www.maxior.pl/film/113136/Koksiarze_Film_Dokumentalny

Film trochę stary ale problem spotykany do dziś.
A co wy o tym sądzicie..... bo ja sie raczej tego nie chyce w życiu!!!!!

hans87
22-12-08, 23:39
sterydy to chora sprawa, ale zdrowy na umysle czlowiek majacy jakies aspiracje w zyciu nie bedzie ich brał bo wie ze one mogą mu zrujnować życie. jestem zdania, że kazda osoba która chce zacząc przygode z silownią musi sobie zadać pytanie dlaczego to chce robić (ćwiczyć). Jesli ktos chce naprawdę byc kulturystą i jezdzic na zawody to faktycznie musi lapac sie za koks. On wie ze bedzie sobie niszczyl zdrowie ale bedzie to robil za wielką kasę. Z kolei jesli ktos chce cwiczyc po to zeby miec ladna sylwetke i miec troche sily w lapie to wybierze tą odpowiednia droge czyli dieta, trening i odżywki (ale nie ich nieskonczonosc).
Jesli ktoś na sucho np, przy wzroscie 180 cm ktos bedzie mial 40 cm w bicku i bedzie cisnal 100 na klate... to kazda osoba znająca sie na temacie i sama wiedząca ze jest to ciezki kawalek chleba uzna te wyniki za naprawdę godne i powie szacunek.
Ja wybrałem tą druga drogę... pozdro

Fehu
23-12-08, 11:09
Kolega pięknie to opisałeś ;) Cóż ja osobiście pójdę tą samą drogą co TY i miejmy nadzieje ze obaj będziemy się cieszyć długim życiem, które niestety koksiarzy nie czeka oni maja w życiu tylko 5min i po tem zonk...
Co do samego filmilu swietny tylko moze do działu "koksów"