Zobacz pełną wersję : 1 Cykl na Omnadren250?
Witam kolega od demnie chce sie zapytac czy na pierwszy cykl moze byc Omnadren250 bo niechce brac mety w tabletkach bo mu watroba za szkoda! Wiek 19lat Waga 78kilo staz 2,5 lat! Dzieki wam pozdrowienia!!!
od jednej setki mety nic mu sie z wątrobą nie stanie,
za omke za wcześnie
najpierw metka a potem na drugi cykl oma
ok dzieki wam a jaki dlugi ma zrobic cykl? ile ma dziennie lykac? kiedy ma to lykac? i jakiej firmy radzicie? dzieki wam!
byl jaka byle z dobrego żródła ale najlepiej ruska
NIKOLIS 168
22-12-08, 14:59
omke niech odstawi na pozniej, to jest mix dla zaawansowanych.
Polecam mete, jezeli nie chce tabsów to moze teśc solo.
Moze byc krótki ester prop, lub długi enan.
oma troszke męcząca jak na pierwszy cykl choćby z tego wzglądu na to że na omie długie cykle, jak już to meta lub test propionat.
jeśli sie boisz mety to zrób cykl na testosteronie propionan
1-8 100mg co drugi dzień
na propie 6 tyg wystarczy a zwłaszcza na pierwszy raz, szczerze mówiąc na pierwszy raz to efekty daje nawet 50mg co 2 dni, chodz osobiście uważam że to troszke mało.
dobra dzieki wam kolega sie zdecydowal na metke!! i jescze chcial by wiedziec czy odblock po pierwszym cyklu jest wazny czy gospodarka hormonalna sie samemu zregeneruje???
za leży po czym i ile tego było.
niech zje 5-6 tbl clomu po 1 dziennie przed snem zeby nie bylo ze kolesiowi pozniej poleci bo wzial sie za koks i nie potrafi wszystkiego utrzymac,
dodatkowo kretyna, amino, gluta, tribulusa w koncowej fazie niech doda,
odblok jak najbardziej potrzebny jeśli chodzi o teścia 12 tab. clomidu powinno wystarczyć a jeżeli sie zdecyduje na mete to po 100 tab. raczej nie musi nic brac na odblok
ja na swój drugi cykl propa ciągnołem 8 tyg, pierwszy cykl to metka,
dobrze że kolega sie zdecydował na mietka moim zdaniem to najlepszy środek na pierwszy cykl
Panowie, a co sądzicie o kuracji
100 metanabolu
10ml omnadren??
jak to brac i czy w ogole jest sens?
Jak po tym brac clomid?
18 lat, staz ok. roku, masa
pozdrawiam
*TERRORBLADE*
25-12-08, 22:56
a waga?
*TERRORBLADE*
26-12-08, 11:17
no to z tego co się orientuje kiepska waga na doping ... proponował bym uzupełnić braki w diecie i zmienić paln trenningowy bo staż tez nie za "byczy" :)
diety chwilowo nie ma, ale bedzie;p (i była;))
ale prosze o konkretna odpowiedz na pytanie ;p
zarcie + gainer
cyklicznie kreatyna + booster
rzetelny trening
NIE OMKA!!!!
ruszysz do przodu gwarantuje,
wystarczy tylko chciec
przy takiej wadze dopnij diete jesli chcesz koniecznie cos wrzucic daj propa. ale mysle ze jeszcze mozesz miec dobry progres bez saa.
a jakby teraz tylko wrzucic 100mety? i do tego odzywki mysle gainer, kreatyna (chyba po, tak?), moze bym dorzucił bialko przed snem, oczywiscie dieta.
Mam jeszcze w szafce nitrobolon, ale to chyba jeszcze poczeka?
pozdrawiam
mozesz mete 20-25mged krete sobie zostaw po cyklu na mecie. bardziej ci sie przyda
stary z kazda twoja wypowiedzia utwardzasz mnie w przekonaniu ze pojecia nie masz o niczym...
po doping powinienes siegac jak trening, zarcie i suplementacje powinienes miec opanowane a saa maja byc tylko dodatkowym bodzcem...
natomiast jest odwrotnie w tych 3 sprawach juz nawet nie bede wspominal o saa...
daruj sobie kox i wez sie do roboty bo wiecej szkod sobie narobisz niz pozytku ci przyjdzie z dopingu,
taka moja rada,