Zobacz pełną wersję : Łączenie soków w jednym strzale???
mam pytanko jakie można łączyć sterydy i wstrzykiwać w jednym strzale wbijałem kiedyś dece razem z testosteronem było spoko teraz zastanawiam się czy można by było trenbolon połączyć z jakimś testosteronem żeby załagodzić bolące zastrzyki
jak najbardziej
olej z olejem wode z woda,
ale ogolnie mozna i wode z olejem,
ty to robisz dla bolu ? myslalem ze z powodu wygody i ograniczenia ilosci iniekcji.
Tak mozesz mieszac, pamietaj tylko ze nie moze sie skumulowac za duzo w eden posladek poniewaz wielkosc miesnia warunkuje ograniczenia przyjmowanego jednorazowo soku. Ale jesli tylko te 2 srodki to dawki jak najbardziej znosne by je wstrzyknac na raz zapewne
to ile dla ciebie to jest za duzo?
mysle ze 5ml to wystarczajco na jeden posladek
mysle ze 5ml to wystarczajco na jeden posladek
jeśli chodzi o pośladki nie powinno się robić zastrzyków większych niż 3 ml jeśli ktoś chce walić 5 ml to tylko w uda jest to duży mięsień który przyjmie więcej
ja wale tyko w barki i uda nie lubię jak mi dupsko puchnie
to jeśli trenbolon jest wodnisty to tylko z teściem propionan mogę go łączyć reszta testosteronów jest na olejach robiona jeśli nie to jakie są na wodzie? tak po za tym propionan tez jest bolesny to chyba zajebistym polączenie z trenbolonem niebędzie, może jak bym go połączym z jakimś nandrolonem to niebędzie już tak bolesny, pytam się z czym można połączyć trenbolon bo jak wale go w bark to ręką niemoge ruszać przez chwilę zrezygnowac z niego tez niechce bo po trenbolonie mam najlepsze efekty
wszystkie testo poza susp sa na oleju,
wszystko moze bolec jesli jest zle zrobione,
z wykonywaniem zastrzyków nie mam problemu, jak zrobie strzała to czasem nawet nie widać miejsca ukucia, wiem jak sie je odpowiednio robi i w których miejscach
Smiało mozesz mieszać, tylko jak wyzej pisze olej z olejem , woda z wodą , najlepiej nie przekraczać 3 ml jednorazowo ale i 5ml powinno być ok, w tym wypadku bolące środki odpadają w takich ilościach.
Smiało mozesz mieszać, tylko jak wyzej pisze olej z olejem , woda z wodą , najlepiej nie przekraczać 3 ml jednorazowo ale i 5ml powinno być ok, w tym wypadku bolące środki odpadają w takich ilościach.
a co by sie stało gdy bym połączył trenbolon który jest wodnisty z jakimś środkiem na oleju
chce sie upewnic a trenbolon mozna łaczyc z winem?
chce sie upewnic a trenbolon mozna łaczyc z winem?
Można brać trenbolon z winstrolem, niezły cykl wtedy wychodzi, oczywiście testosteron jest obowiązkowy z trenbolonem, ale nie radził bym winstrolu łączyć z czymkolwiek w jednym zastrzyku
z tego co sie orientuje to trenik tez jest na oleju. winko bym nie laczyl z niczym, niby mozna ale mi jakos woda + olej nie pasuje
Tren jest na oleju i nie polecam mieszać w jednej strzykawce z winem na wodzie.
cały czas myślałem że tren jest na wodzie, jeśli jest na oleju to będę go sobie mieszał z teściem powinny być wtedy mniej bolesne strzały
dzięki za informację
niby dlaczego nie mozna laczyc trenu z winem?
można łączyć tren i winko w jednym cyklu, ale nie w mieszać w jednym zastrzyku
no to chyba sie pytam dlaczego nie wolno niby..?
laczylem olej z woda, znajomi laczyli...
pewnie ze mozna laczyc olej z woda ale zastrzyki wychodza dosyc bolace. ja nie polecam
winstrol jest bolesny w połączeniu z każdym środkiem
ziomus ty wiesz dlaczego wogole wins boli?
ziomus ty wiesz dlaczego wogole wins boli?
ja wiem moge odpowiedziec????
bo jest na wodzie ???? mam racje ????
no powiedz lg ze mam racje
nie masz,
woda nie ma nic z tym wspolnego,
To w takim razie czemu? ;d
woda nie ma z tym nic wspolnego, a koledze ktory to napisal proponuje po raz pierwszy sprawdzic ta bledna teorie w praktyce i naciagnac strzykawke woda i wbic i sie przekona czy taki zastrzyk boli, wtedy bedzie mogl podpowiedziec kolegom z dzielnicy - sluchajcie sprawdzilem cos na sobie i wiem napewno o co chodzi takze moje opinia jest w 100% prawdziwa,
pies jest pogrzebany w proszku a dokladniej rzecz ujmujac w krysztalkach,
im sa one mniejsze (dokladniej zmielone) tym bol jest mniejszy, im sa grubsze (mniej dokladniej zmielone, zle zmielone, badz tylko rozgniecione) bol jest wiekszy,
a jeszcze dokladniej to idzie o to ze im wieksze krysztalki tym wieksze pole razenia w miesniu, czyli im wieksze powiedzmy to ostrze / krawedz tnaca takiego krysztalka tym wieksza powierzchnie miesnia taki krysztalek tnie i stad mocny bol,
temat tyczy sie jedynie ugl srodkow, bo w zamboniaku sie nie spotkalem zeby kogos bolal miesien po iniekcji (no chyba ze byl totalnie zle zrobiony ale to i tak nie wina samego srodka) albo byla to podrobka, a w ugl roznie bywa z wykonaniem / mozliwosciami produkcyjnymi i wyglada to jak wyglada, ze wins poprostu boli,
pamietam dobrych kilka lat temu IP mial wins ze konie po 120kg wagi doslownie plakali z bolu po tym winie, dzialal bardzo dobrze ale bol byl doslownie nie do zniesienia...
przez to że jest rozpuszczany w wodzie też ma znaczenie, ale głównie chodzi o samą substancje (biały proszek) widziałem jak kolega robił strzała z winstrolu to mu sie igła zapchała
nie myslisz logicznie...
przez to ze sa one zbyt grube wlasnie nie rozpuszczaja sie w wodzie i pod cisnieniem wciskasz je w miesien przez co taki krysztalek z kilkoma powierzchniami tnacymi wrzyna sie we wlokna miesnionwe i je tnie,
stad dotkliwy bol,
woda nie ma nic do znaczenia w tej kwestii chlopie ;)
nie no panowie nie klucmy sie z lg. kazdy mowi ze woda ma znaczenie ale przeciez to lg ma racje... wiedza poparta praktyka
ja jak wale to daje max 2ml w jedno miejsce i nie czesciej niz raz na tydzien niema wtedy plokotów ze zrostami,guzkami itp.
http://www.steroidscenter.pl/sterydy/winstrol/stanoject-50.html
przeczytaj sobie ten artykuł, a w szczególności to zdanie
" Od kiedy jest rozpuszczany w wodzie, jest bardziej bolesny"
kolego wins byl od zawsze rozpuszczany w wodzie dopiero od niedawna wyszla wersja na oleju,
rozumiem, ze dla ciebie bardziej wartosciowe sa slowa ktore ktos zamiescil na stronce z saa, ale porozmawiaj z kumatym farmaceutom n/t winstrolu to ci powienien powiedziec o co chodzi ;)
Nie chce mi się tutaj rozpisywać za bardzo, biłem wino co miało grudy zajebiste i nie bolało nic, a super rozcienczony środek bolał zajebiście, dużo też zależy od rozcienczalnika, B12 jest jak kryształ a dupe urywa, nie ma na to zasady ogólnie jest tak przyjęte że środki na wodzie bolą bardziej.
bilem zamboniaka oryginal (jaki wklejalem w temacie z fotami) i zadnego bolu nie bylo,
raz bilem tylko under wins i w sumie bol lekki byl ale do zniesienia...
mozna porownywac ale czy to sie przeklada to nie wiem...
koles bil age oryginal (ta co wrzucalem do zdjec) i bolu zero,
inny ziomek bil age under z EC i dosyc cierpial...
dla mnie wniosek jet jeden...
a prawda taka że grudy nie maja nic do tego, przykro mi ale to prawda, jest jeszcze kilka innych tajemnic przez co jest bolesny.
im mocniejszy środek tym mocniejszy jest rozcieńczalnik od tego też zależy czy bardziej boli, ja nie pisałem że lepiej nie łączyć winstrolu z czymkolwiek dlatego bo sam winstrol jest bolesny tylko dlatego że w połączeniu z innym środkiem jest bardziej bolesny, na innym forum zadałem podobne pytanie i odpisali mi ludzie że próbowali na sobie i nie polecają łączyć winstrolu z czym kolwiek tak więc lg niepisz że dlamnie są bardziej wartościowe słowa zapisane na stronce o SAA od ludzi którzy testowali na sobie i jeśli już jesteś takim znawcą to napisz z jakimi środkami łączyłeś winstrol w jednym zastrzyku bo oto chodzi w tym temacie
prop, tren, npp,
nie chce mi się w to wierzyć pewnie brałeś w jednym cyklu a nie w jednym strzale
sluchaj stary,
lata mi w co ty wierzyc bedziesz a w co nie,
to co ja robilem to moja sprawa,
pytasz ja odpowiadam,
chcesz korzystaj nie czytaj dalej kopie ze stronek i radz sobie sam,
co ci jeszcze napisze i urywam sie z tego tematu bo dalsza dyskusja z toba jest i tak juz bezowocna,
myslisz ze opis z tej stronki jest pisany na bazie doswiadczenia?
to jestes w bledzie...
opis jest dla sztuki, jak wszystkie na tego typu stronkach zeby wypelnic luke,
co wiecej - skoro juz sie tak bardzo opierasz na takich opisach,
zastanow sie dlaczego na jednej stronce pisze ze wystarczy walic 2 shoty wina w tyg i bedzie dobrze, a na innej juz ze nalezy codziennie zeby tez bylo dobrze, ma to sens...
daje ci to cos do myslenia..?
pewnie i tak nie wiec przeczytaj 4 strofe raz jeszcze z mojej wypowiedzi i przemysl sobie na spokojnie...
dalej...
jak za 15 minut bym stworzyl stronke z opisami i wrzucil tam to co twierdze tutaj pewnie bys juz w to uwierzyl...
wiec zastanow sie co jest tak naprawde warte a co nie,
bo stornke to nie problem zrobic a rzesza takich ludzi jak ty zaraz to lyknie i bedzie wpierac takim jak ja ze jest to prawda...
praktyka i teoria pamietaj to dwa rozne bieguny,
ja praktykuje i dziele sie spostrzezeniami na bazie tego co robilem, czego nie wiem bo nie bralem pytam tych co brali, a opisy ze stronek mam w dupie bo wiem po co one sa,
tyle ode mnie,
czego sie czepiłeś że zaczerpnąłem informacji ze stronki o saa, przeczytaj jeszcze raz posta w którym zapytałem sie z jakimi środkami łączyłeś winstrol w jednym strzale, napisałem że na innym forum napisałem podobnego posta, dostałem odpowiedzi typu "jak połączyłem winstrol z propem to na dupie przez dwa tygonie nie mogłem siąść" to był tylko przykład, ja nie twierdze że ty niemasz doświadczenia o saa i nie musisz mi tego uświadamiać że teoria i praktyka to co innego bo ja dobrze o tym wiem
i nie myśl sobie ze jestem kimś kto wierzy we wszystko co piszą w internecie, ja po prostu zanim w coś uwierzę to sprawdzam informacje z różnych źródeł, przeczytaj tez posty voldemorta on też obala twoje teorie