PDA

Zobacz pełną wersję : Łączenie soków w jednym strzale???

pomeran
21-12-08, 16:30
mam pytanko jakie można łączyć sterydy i wstrzykiwać w jednym strzale wbijałem kiedyś dece razem z testosteronem było spoko teraz zastanawiam się czy można by było trenbolon połączyć z jakimś testosteronem żeby załagodzić bolące zastrzyki

lg team
21-12-08, 16:50
jak najbardziej

olej z olejem wode z woda,

ale ogolnie mozna i wode z olejem,

Rynju
21-12-08, 16:51
ty to robisz dla bolu ? myslalem ze z powodu wygody i ograniczenia ilosci iniekcji.
Tak mozesz mieszac, pamietaj tylko ze nie moze sie skumulowac za duzo w eden posladek poniewaz wielkosc miesnia warunkuje ograniczenia przyjmowanego jednorazowo soku. Ale jesli tylko te 2 srodki to dawki jak najbardziej znosne by je wstrzyknac na raz zapewne

lg team
21-12-08, 17:24
to ile dla ciebie to jest za duzo?

Rynju
21-12-08, 18:19
mysle ze 5ml to wystarczajco na jeden posladek

pomeran
21-12-08, 21:15
mysle ze 5ml to wystarczajco na jeden posladek
jeśli chodzi o pośladki nie powinno się robić zastrzyków większych niż 3 ml jeśli ktoś chce walić 5 ml to tylko w uda jest to duży mięsień który przyjmie więcej
ja wale tyko w barki i uda nie lubię jak mi dupsko puchnie

pomeran
21-12-08, 21:28
to jeśli trenbolon jest wodnisty to tylko z teściem propionan mogę go łączyć reszta testosteronów jest na olejach robiona jeśli nie to jakie są na wodzie? tak po za tym propionan tez jest bolesny to chyba zajebistym polączenie z trenbolonem niebędzie, może jak bym go połączym z jakimś nandrolonem to niebędzie już tak bolesny, pytam się z czym można połączyć trenbolon bo jak wale go w bark to ręką niemoge ruszać przez chwilę zrezygnowac z niego tez niechce bo po trenbolonie mam najlepsze efekty

lg team
21-12-08, 23:19
wszystkie testo poza susp sa na oleju,

wszystko moze bolec jesli jest zle zrobione,

pomeran
22-12-08, 13:01
z wykonywaniem zastrzyków nie mam problemu, jak zrobie strzała to czasem nawet nie widać miejsca ukucia, wiem jak sie je odpowiednio robi i w których miejscach

vold
22-12-08, 16:59
Smiało mozesz mieszać, tylko jak wyzej pisze olej z olejem , woda z wodą , najlepiej nie przekraczać 3 ml jednorazowo ale i 5ml powinno być ok, w tym wypadku bolące środki odpadają w takich ilościach.

pomeran
23-12-08, 09:00
Smiało mozesz mieszać, tylko jak wyzej pisze olej z olejem , woda z wodą , najlepiej nie przekraczać 3 ml jednorazowo ale i 5ml powinno być ok, w tym wypadku bolące środki odpadają w takich ilościach.
a co by sie stało gdy bym połączył trenbolon który jest wodnisty z jakimś środkiem na oleju

19michu20
23-12-08, 16:07
chce sie upewnic a trenbolon mozna łaczyc z winem?

pomeran
24-12-08, 15:59
chce sie upewnic a trenbolon mozna łaczyc z winem?
Można brać trenbolon z winstrolem, niezły cykl wtedy wychodzi, oczywiście testosteron jest obowiązkowy z trenbolonem, ale nie radził bym winstrolu łączyć z czymkolwiek w jednym zastrzyku

ht
24-12-08, 17:26
z tego co sie orientuje to trenik tez jest na oleju. winko bym nie laczyl z niczym, niby mozna ale mi jakos woda + olej nie pasuje

vold
25-12-08, 16:07
Tren jest na oleju i nie polecam mieszać w jednej strzykawce z winem na wodzie.

pomeran
25-12-08, 17:25
cały czas myślałem że tren jest na wodzie, jeśli jest na oleju to będę go sobie mieszał z teściem powinny być wtedy mniej bolesne strzały
dzięki za informację

lg team
25-12-08, 18:49
niby dlaczego nie mozna laczyc trenu z winem?

pomeran
25-12-08, 20:18
można łączyć tren i winko w jednym cyklu, ale nie w mieszać w jednym zastrzyku

lg team
25-12-08, 20:24
no to chyba sie pytam dlaczego nie wolno niby..?
laczylem olej z woda, znajomi laczyli...

ht
25-12-08, 20:49
pewnie ze mozna laczyc olej z woda ale zastrzyki wychodza dosyc bolace. ja nie polecam

pomeran
25-12-08, 21:57
winstrol jest bolesny w połączeniu z każdym środkiem

lg team
26-12-08, 12:10
ziomus ty wiesz dlaczego wogole wins boli?

ht
27-12-08, 19:02
ziomus ty wiesz dlaczego wogole wins boli?

ja wiem moge odpowiedziec????

bo jest na wodzie ???? mam racje ????
no powiedz lg ze mam racje

lg team
27-12-08, 19:09
nie masz,
woda nie ma nic z tym wspolnego,

Major_
27-12-08, 20:03
To w takim razie czemu? ;d

lg team
27-12-08, 20:26
woda nie ma z tym nic wspolnego, a koledze ktory to napisal proponuje po raz pierwszy sprawdzic ta bledna teorie w praktyce i naciagnac strzykawke woda i wbic i sie przekona czy taki zastrzyk boli, wtedy bedzie mogl podpowiedziec kolegom z dzielnicy - sluchajcie sprawdzilem cos na sobie i wiem napewno o co chodzi takze moje opinia jest w 100% prawdziwa,

pies jest pogrzebany w proszku a dokladniej rzecz ujmujac w krysztalkach,
im sa one mniejsze (dokladniej zmielone) tym bol jest mniejszy, im sa grubsze (mniej dokladniej zmielone, zle zmielone, badz tylko rozgniecione) bol jest wiekszy,

a jeszcze dokladniej to idzie o to ze im wieksze krysztalki tym wieksze pole razenia w miesniu, czyli im wieksze powiedzmy to ostrze / krawedz tnaca takiego krysztalka tym wieksza powierzchnie miesnia taki krysztalek tnie i stad mocny bol,

temat tyczy sie jedynie ugl srodkow, bo w zamboniaku sie nie spotkalem zeby kogos bolal miesien po iniekcji (no chyba ze byl totalnie zle zrobiony ale to i tak nie wina samego srodka) albo byla to podrobka, a w ugl roznie bywa z wykonaniem / mozliwosciami produkcyjnymi i wyglada to jak wyglada, ze wins poprostu boli,

pamietam dobrych kilka lat temu IP mial wins ze konie po 120kg wagi doslownie plakali z bolu po tym winie, dzialal bardzo dobrze ale bol byl doslownie nie do zniesienia...

pomeran
27-12-08, 20:43
przez to że jest rozpuszczany w wodzie też ma znaczenie, ale głównie chodzi o samą substancje (biały proszek) widziałem jak kolega robił strzała z winstrolu to mu sie igła zapchała

lg team
27-12-08, 21:03
nie myslisz logicznie...

przez to ze sa one zbyt grube wlasnie nie rozpuszczaja sie w wodzie i pod cisnieniem wciskasz je w miesien przez co taki krysztalek z kilkoma powierzchniami tnacymi wrzyna sie we wlokna miesnionwe i je tnie,

stad dotkliwy bol,

woda nie ma nic do znaczenia w tej kwestii chlopie ;)

ht
27-12-08, 21:19
nie no panowie nie klucmy sie z lg. kazdy mowi ze woda ma znaczenie ale przeciez to lg ma racje... wiedza poparta praktyka

jondeca
27-12-08, 21:29
ja jak wale to daje max 2ml w jedno miejsce i nie czesciej niz raz na tydzien niema wtedy plokotów ze zrostami,guzkami itp.

pomeran
27-12-08, 21:53
http://www.steroidscenter.pl/sterydy/winstrol/stanoject-50.html
przeczytaj sobie ten artykuł, a w szczególności to zdanie
" Od kiedy jest rozpuszczany w wodzie, jest bardziej bolesny"

lg team
28-12-08, 13:57
kolego wins byl od zawsze rozpuszczany w wodzie dopiero od niedawna wyszla wersja na oleju,

rozumiem, ze dla ciebie bardziej wartosciowe sa slowa ktore ktos zamiescil na stronce z saa, ale porozmawiaj z kumatym farmaceutom n/t winstrolu to ci powienien powiedziec o co chodzi ;)

vold
28-12-08, 16:43
Nie chce mi się tutaj rozpisywać za bardzo, biłem wino co miało grudy zajebiste i nie bolało nic, a super rozcienczony środek bolał zajebiście, dużo też zależy od rozcienczalnika, B12 jest jak kryształ a dupe urywa, nie ma na to zasady ogólnie jest tak przyjęte że środki na wodzie bolą bardziej.

lg team
28-12-08, 18:03
bilem zamboniaka oryginal (jaki wklejalem w temacie z fotami) i zadnego bolu nie bylo,
raz bilem tylko under wins i w sumie bol lekki byl ale do zniesienia...

mozna porownywac ale czy to sie przeklada to nie wiem...

koles bil age oryginal (ta co wrzucalem do zdjec) i bolu zero,
inny ziomek bil age under z EC i dosyc cierpial...

dla mnie wniosek jet jeden...

vold
29-12-08, 00:29
a prawda taka że grudy nie maja nic do tego, przykro mi ale to prawda, jest jeszcze kilka innych tajemnic przez co jest bolesny.

pomeran
29-12-08, 09:59
im mocniejszy środek tym mocniejszy jest rozcieńczalnik od tego też zależy czy bardziej boli, ja nie pisałem że lepiej nie łączyć winstrolu z czymkolwiek dlatego bo sam winstrol jest bolesny tylko dlatego że w połączeniu z innym środkiem jest bardziej bolesny, na innym forum zadałem podobne pytanie i odpisali mi ludzie że próbowali na sobie i nie polecają łączyć winstrolu z czym kolwiek tak więc lg niepisz że dlamnie są bardziej wartościowe słowa zapisane na stronce o SAA od ludzi którzy testowali na sobie i jeśli już jesteś takim znawcą to napisz z jakimi środkami łączyłeś winstrol w jednym zastrzyku bo oto chodzi w tym temacie

lg team
29-12-08, 11:50
prop, tren, npp,

pomeran
29-12-08, 16:23
prop, tren, npp,
nie chce mi się w to wierzyć pewnie brałeś w jednym cyklu a nie w jednym strzale

lg team
29-12-08, 17:32
sluchaj stary,
lata mi w co ty wierzyc bedziesz a w co nie,

to co ja robilem to moja sprawa,
pytasz ja odpowiadam,
chcesz korzystaj nie czytaj dalej kopie ze stronek i radz sobie sam,

co ci jeszcze napisze i urywam sie z tego tematu bo dalsza dyskusja z toba jest i tak juz bezowocna,

myslisz ze opis z tej stronki jest pisany na bazie doswiadczenia?
to jestes w bledzie...
opis jest dla sztuki, jak wszystkie na tego typu stronkach zeby wypelnic luke,

co wiecej - skoro juz sie tak bardzo opierasz na takich opisach,
zastanow sie dlaczego na jednej stronce pisze ze wystarczy walic 2 shoty wina w tyg i bedzie dobrze, a na innej juz ze nalezy codziennie zeby tez bylo dobrze, ma to sens...

daje ci to cos do myslenia..?
pewnie i tak nie wiec przeczytaj 4 strofe raz jeszcze z mojej wypowiedzi i przemysl sobie na spokojnie...

dalej...
jak za 15 minut bym stworzyl stronke z opisami i wrzucil tam to co twierdze tutaj pewnie bys juz w to uwierzyl...
wiec zastanow sie co jest tak naprawde warte a co nie,
bo stornke to nie problem zrobic a rzesza takich ludzi jak ty zaraz to lyknie i bedzie wpierac takim jak ja ze jest to prawda...

praktyka i teoria pamietaj to dwa rozne bieguny,
ja praktykuje i dziele sie spostrzezeniami na bazie tego co robilem, czego nie wiem bo nie bralem pytam tych co brali, a opisy ze stronek mam w dupie bo wiem po co one sa,

tyle ode mnie,

pomeran
29-12-08, 21:54
czego sie czepiłeś że zaczerpnąłem informacji ze stronki o saa, przeczytaj jeszcze raz posta w którym zapytałem sie z jakimi środkami łączyłeś winstrol w jednym strzale, napisałem że na innym forum napisałem podobnego posta, dostałem odpowiedzi typu "jak połączyłem winstrol z propem to na dupie przez dwa tygonie nie mogłem siąść" to był tylko przykład, ja nie twierdze że ty niemasz doświadczenia o saa i nie musisz mi tego uświadamiać że teoria i praktyka to co innego bo ja dobrze o tym wiem

pomeran
29-12-08, 22:12
i nie myśl sobie ze jestem kimś kto wierzy we wszystko co piszą w internecie, ja po prostu zanim w coś uwierzę to sprawdzam informacje z różnych źródeł, przeczytaj tez posty voldemorta on też obala twoje teorie