Zobacz pełną wersję : Rafałek do oceny
podstawowe dane
waga 101,5-103 kg
wzrost 188 cm
wiek 21 lat
biceps 43-44,5 cm
klatka 122-125 cm
Staż 5 lat
moje osiągi
Wyciskanie 130 Kg 12 pow
Biceps 46 kg seria na modlitewniku
Triceps :) Francuskie 57 kg seria
Fotki są troche nie aktualne ale postaram sie jak najszybciej zrobic nowe pozdrawiam :)
niezły maderfaker z ciebie:) 130kg 12 razy respect heh
Witam hmmm moim zdaniem to jak na 5 lat to slabo nie zebym sie wymadrzal ze ja jestem wielki strasznie i wogole ale tak mysle ze slabiutko jak na taki staz chyba wcale nie trzymales dietki pozdrawiam :)
co ty piszesz...?? zajebiście wygląda masa jest siła jest obwody są nie ma rzezby no ale wiesz moze to nie ejst jego celem a po 3 to on ma 188 czyli te mięsnie wyglądają na mniejsze niz w twoim przypadku 160pare...pozdro
Blackphoenix
19-12-08, 21:07
Witam hmmm moim zdaniem to jak na 5 lat to slabo nie zebym sie wymadrzal ze ja jestem wielki strasznie i wogole ale tak mysle ze slabiutko jak na taki staz chyba wcale nie trzymales dietki pozdrawiam :)
będziesz miał 188cm wzrostu to pogadamy , on jest od ciebie większy o 25 cm , uwierz mi że wysoki masa tak łatwo nie wchodzi jak niskim
moze i tak :) w sumie na fotce to nie to co w realu ;] moze i masz racje ale to byla tylko moja opinia :);p takze nie denerwuj sie hehe
moze i tak :) w sumie na fotce to nie to co w realu ;] moze i masz racje ale to byla tylko moja opinia :);p takze nie denerwuj sie hehe
ja nie bede mial nigdy 188 :P:P:P:P:
Blackphoenix
19-12-08, 21:26
nie denerwuje się tylko stwierdzam fakt ;D
aczkolwiek może rzeczywiście jak na 5 lat stażu to nie jest "super"
Nawet nawet chociaz wiecej masy moglo byc ale ok
a pieprzycie zazdroscicie gosciowi sami nawet polowy nie podnosicie tego co on macie w lapkach po 35 i chcecie strasznie mowic i oceniac niech oceniaja tacy jak np. dinozaur.....
dorobiles sie niezlej masy i sily a o to chyba chodzilo :)
patryk1336
20-12-08, 10:31
no ale brzuch troche mizerny xD chociaz sam mam ogulnie sylwetke podobna do Twojej tylko troche mniejsze osiągi mam :) ale i tak juz blizej jak dalej:) pozdro :)
a pieprzycie zazdroscicie gosciowi sami nawet polowy nie podnosicie tego co on macie w lapkach po 35 i chcecie strasznie mowic i oceniac niech oceniaja tacy jak np. dinozaur.....
To ty chyba pierdolisz, dal foty do oceny to mu skomentowali je, proste. Co z tego ze nie wyciskaja tyle co on? Czy krytyk filmowy musi robic filmy zeby sie na nich znac i je krytykowac? NIE wiec przestan pierdolic ;]
To ty chyba pierdolisz, dal foty do oceny to mu skomentowali je, proste. Co z tego ze nie wyciskaja tyle co on? Czy krytyk filmowy musi robic filmy zeby sie na nich znac i je krytykowac? NIE wiec przestan pierdolic ;]
ale z ciebie jest placek.....włąsnie przez takie komentarze tych racuchów co mają po 35 w łąpie poziom forum spada
Dzieki chlopaki za opinie te dobre jak i te zle no i brawo Dinozaur przyznam ze duzo sie nie pomyliles heh:) startowalem z wagi okolo 68 Kg wstyd sie przyznac zapuszczam fotke jak zaczynalem
oraz fotke w tej samej pozycji po 3 latach treningu nie pamietam dokladnie
tu jest taka racja ze diete mam dopiero od ponad 1,5 roku wczesniej nie mialem No ale zadnego dopingu nigdy nie bralem i jestem z tego dumny i okazalo sie ze mozna cos wskórać bez dopingu
Galileus: chlppczyku przestan mi tu rzucac miesem bo to swiadczy tylko o twojej kulturze....nikt tu nie jest krytykiem filmowym i nie nawiązuj mi tu filozoficznie do twoich przemyslen.....jesli ktos nie ma osiągow tzn. ze sie nie zna na tej zabawie a jesli sie nie zna = nie ma prawa krytykowac bo jak ty to powiedziales krytyk moze i nie kreci filmow ale sie na nich zna....to samo sie tyczy poczatkujacym ktorzy zaczynaja nie oceniajacie zdiec wyjadaczy.....wiec palko stul jadaczke i troszke poczytaj to pogadamy....
przemek_yo
20-12-08, 19:13
ladnie wyrosles
pzdr
Galileus: chlppczyku przestan mi tu rzucac miesem bo to swiadczy tylko o twojej kulturze..[...]...wiec palko stul jadaczke i troszke poczytaj to pogadamy....
to mowi samo za siebie
ciesze sie ze sie zgadzamy;)
Nie jest zle.. ale musisz poprawic rzeżbe.. bo brzuszków to u Ciebie sie chyba nie dostrzeże.. pozdro
slim shady
22-12-08, 11:13
zakonczcie bezsensowne spory, kazdy na tym forum ma prawo wydac swoja opinie, tylko czy many co cwiczy 5 lat weźmie pod uwage opinie goscia co cwiczy pół roku to raczej wątpliwe,
do autora:
kawał dobrej roboty zrobiłes z tą masą, ja bym popracował troche nad klatką i brzuchem
pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Ja mam 188 wzrostu i waze 15 kg mniej od niego i uwierzcie mi ze masa strasznie dlugooooo idzie , zeby widziec jakis duzy postep to naprawde trzeba duzo popracowac. Dłuzsza reka - dłuzszy miesniej. Zaleta jest jedna ze jak takiego karakana walniesz z gory to sie wbije w ziemie .
daj fotki sprzed jak wyglondałeś Rafał??
Może siła i masa jest. Ale dla mnie słabo.. Za dużo tłuszczyku :)
jak to mowia jest ok bo MASA PODSTAWĄ A RZEŹBA ZABAWĄ!!!!! JEST GOT STARY:)
czysta masa mięśniowa sie ceni :) ale zalana tłuszczem to nie jest w moim guście :D:D
pawelek616
06-01-09, 19:44
Już zaczynacie się czepiać. Wcale nie jest mocno zalany, nawet odstającego bębna nie ma, a może rzeźba nie jest jego piorytetem. Osiągi są, obwody też. Reasumując to niezła rozpierdalaka z Ciebie Raperos.SOG!!!
Szczerze mowiac chcailbym wygladac tak po 5 latach cwiczen :)
Street Fighter
06-01-09, 20:53
100 kilo :D BYK xDD pozdrawiam elegancka masa tez tak chce ^^ mam 190 i wiem jak to jest
coś mi sie tu nie podoba
130- 12 razy bez dopingu ???
to 150 wyciskasz ???
na raz sie nie sprawdzalem 155 kg szarpie 4-5 pow
macie aktualne fotki
nie sprawdzalem poniewarz w domu nie mam takich mozliwosci mam tylko 155 kg obciążenia no dopingu nigdy nie brałem i juz pewnie nie bede
odzywek kilka skosztowalem :)