Zobacz pełną wersję : jaki odblok zamiast Clomidu ?
martin_grab
19-12-08, 09:16
chodzi o jakis odblok z apteki bez recepty , aha i ile mozna pic mietka na 85 kg wagi ? moze byc 30 mg. ??
*TERRORBLADE*
19-12-08, 09:33
Bez recepty to raczej nie ma szans xD
A z tego co wiem to w PL aptekach krąży ( odpowiednik clomidu ) "CLOSTILBEGYT" i "OMIFIN". Pzdr.
A co do mety to wypadałoby uzupełnić profil ....
martin_grab
19-12-08, 10:00
co to jest gino? wystepuje podczas brania mety ?
*TERRORBLADE*
19-12-08, 10:06
gino to inaczej ginekomastia , powinieneś sobie to wy'google'ać ,bo w wieku 26 lat nie wypada prowadzić Cię "za rączke" ...
*Ginekomastia (łac. gynaecomastia, ang. gynecomastia) – powiększenie się sutka u mężczyzny, na skutek rozrostu tkanki gruczołowej, włóknistej i tłuszczowej. Gruczoł piersiowy ulega jednostronnemu lub obustronnemu powiększeniu, jest obrzmiały i może być bolesny. Ginekomastia spowodowana jest zaburzeniami hormonalnymi, najczęściej na skutek leczenia hormonalnego || źródło wikipedia
Innymi słowy będziesz miał suty jak wętyle od STAR'a ... no ale i na to jest rada :P
w pl aptece poza clomem by EGIS nie ma zadnego,
w pl aptece dostaniesz hcg, clom, tamo na recepte oczywiscie,
szukaj, co sie mnie pytasz
martin_grab
19-12-08, 13:58
ja tego niemam tylko sie tak profilaktycznie pytam , a jak sie pojawia jest cos bez recepty zeby to zaleczyc ? i jaka jest najlepsza metoda zdobycia clomidu ?
*TERRORBLADE*
19-12-08, 14:29
najlepsza ? a to dopiero dziwne* pytanie ...
Najłatwiej chyba od dila ,a tak to musisz sie napocić pewnie u lekarza nad receptą.