Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : kto mi napisze?

AKRO
18-12-08, 18:35
Witam,
Czy napisałby mi ktos plan treningu? Cwicze 2 razy w tygodniu. W poniedzialek i czwartek. Chcialbym trening na siłe.
pozdrawiam

hardworkOUT
18-12-08, 18:38
niemasz co na to liczyc.

to nie www.jelenie.pl

Malyheh
18-12-08, 19:54
Gdybym sie znał na tym to bym Ci napisał;)

Marian38
18-12-08, 19:58
Jest dużo przykładowych treningów na forum więc skorzystaj , wykaż własną inicjatywę.

.Smile
18-12-08, 20:16
trening 2 dniowy na siłe? Nie wiem czy to mozliwe, poszukaj na forum w dziale trening.

mario84
18-12-08, 20:45
opcja SZUKAJ :)

Hasos
18-12-08, 21:04
niemasz co na to liczyc.

to nie www.jelenie.pl
Myślę ,że tutaj się możesz mylić. Trening na siłe, dwu dniowy jest jak najbardziej realny. W treningu siłowym trzonem są ćwiczeia takie jak: przysiady, martwy ciąg itd. Spotkałem się z takm ciekawym treningiem:

Ten trening wykonuje się trzy razy w tygodniu. Na zasadzie
I Dzień: A
III dzień: B
V dzień: A
W następnym tygodniu:
I dzień: B
III dzień: A
V dzień: B

Co tydzień zwiększa sie na wszystko obciążenia o 2% i ćwiczy z maksymalnym ciężarem. Dwie serie na rozgrzewkę.
Trening wygląda tak:

Trening A:

1. przysiady 3serie x5 powt
2. wyciskanie na poziomej ławce 3x5
3. martwy ciag 1x5

Trening B:

1. przysiady 3x5
2. wyciskanie sztangi z klatki stojąc 3x5
3. wiosłowanie sztangą w opadzie 3x5

Trening wyszukałem kiedyś w internecie.
3 dniowy. Pokazuje tutaj się głowa idea treninu siłowego często zachwaiana przez dodawanie do nich różnych pierdół jak biceps itp.
Wbrew pozorom trening nie trwa 10 minut:) Istny hardcore hehe:)

Reasumując trening dwu dniowy jest jak najbardziej realny chociaż nie optymalny.

Fehu
18-12-08, 21:37
Myślę ,że tutaj się możesz mylić. Trening na siłe, dwu dniowy jest jak najbardziej realny. W treningu siłowym trzonem są ćwiczeia takie jak: przysiady, martwy ciąg itd. Spotkałem się z takm ciekawym treningiem:

Ten trening wykonuje się trzy razy w tygodniu. Na zasadzie
I Dzień: A
III dzień: B
V dzień: A
W następnym tygodniu:
I dzień: B
III dzień: A
V dzień: B

Co tydzień zwiększa sie na wszystko obciążenia o 2% i ćwiczy z maksymalnym ciężarem. Dwie serie na rozgrzewkę.
Trening wygląda tak:

Trening A:

1. przysiady 3serie x5 powt
2. wyciskanie na poziomej ławce 3x5
3. martwy ciag 1x5

Trening B:

1. przysiady 3x5
2. wyciskanie sztangi z klatki stojąc 3x5
3. wiosłowanie sztangą w opadzie 3x5

Trening wyszukałem kiedyś w internecie.
3 dniowy. Pokazuje tutaj się głowa idea treninu siłowego często zachwaiana przez dodawanie do nich różnych pierdół jak biceps itp.
Wbrew pozorom trening nie trwa 10 minut:) Istny hardcore hehe:)

Reasumując trening dwu dniowy jest jak najbardziej realny chociaż nie optymalny.

umiesciles rozpiske na trening 3 dniowy a on szuka na 2 jaki w tym sens?

Hasos
18-12-08, 21:40
Napisałem ,że to jest 3 dniowy... Można robić samo A i B chociaż efekty nie wiem jakie bedą ale po tym co napisałem są super, ale A i B można spróbować:)

hardworkOUT
18-12-08, 21:50
"Napisał hardworkOUT http://www.e-kulturystyka.info/images/ca_evo2/buttons/viewpost.gif (http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?p=167474#post167474) niemasz co na to liczyc.

to nie www.jelenie.pl (http://www.jelenie.pl/)

Myślę ,że tutaj się możesz mylić. Trening na siłe, dwu dniowy jest jak najbardziej realny. W treningu siłowym trzonem są ćwiczeia takie jak: przysiady, martwy ciąg itd. Spotkałem się z takm ciekawym treningiem:"

czemu mnie cytujesz ?? gdzie ja napisalem ze trening 2dniowy nie jest mozliwy ??

Hasos
18-12-08, 21:52
Aaaaaa już wiem, chyba źle zinterpretowałem to co napisałeś. Jeszcze raz przepraszam za pomyłkę.