PDA

Zobacz pełną wersję : Wasze pierwsze efekty cwiczenia...

Fehu
18-12-08, 10:05
Witam po jakim czasie ćwiczenia zauważyliście ze wasze ciało się zmienia pod wpływam ćwiczeń??

może to głupie ale ja po dwóch tygodniach widzę ze ładniej biceps wygląda, naprawdę czuje ze mój organizm dobrze reaguje na ćwiczenie (wcześniej uprawiałem domatora) właśnie czy to jest możliwe czy to tylko moja korbka na punkcie ćwiczenia??

piszcie swoje spostrzezenia jak to u was jest....

gangster
18-12-08, 10:55
Ja nie pamietam po jakim czasie to zauwazylem,ale pamietam,ze jak przechodzilem obok lustra w domu,w ktorym wczesniej tak sie nie ogladalem bo nie bylo co,zauwazylem,ze koszulka jakos inaczej na mnie lezy :) Od tamtego czasu czesciej patrze w lustro.

p_narozny
18-12-08, 12:02
Ja pamietam dokladnie,zapisalem sie wtedy na silke tylko na 2 miesiace wprawdzie, chwile przed treningami palilem po 3 paczki fajek na dzien do tego wodka i browary, dzien w dzien!! Mialem wyniszczony organizm jak cholera.. Zaprzestalem odzywek i zaczalem cwiczyc. Wazylem 67kg, po 2 miesiacach przytylem 7kg suchego miesa, tylko na lodowce - nawet nie maielm diety zadnej wtedy:) (to mialem wtedy gdzies 19 lat chyba..) To byl poczatek silowni, potem regularnie zaczalem cwiczyc dopiero jak znalazlem sie w UK - i jakos idzie, po prawie 2 latach na sucho, ciagle widze ze organizm sie rozwija, co mnie zdziwlo dopiero od jakis 2-3 miesiecy sila idzie mocno w gore (tzn wchodza ciezary na ktore dobrze sie juz patrzy:) ), wprawdzie nigdy nie przykladalem do niej wagi, ale to mile:) Pozdrawiam

przemek_yo
18-12-08, 19:33
p narozny - sog za opowiesc z zycia ;D

ja odwrotnie mialem niz w pytaniu bo zaczalem cwiczyc na silowni jak zobaczylem ze mi sie zarysowaly miesnie od lekkiej atletyki i pilki ;)

mario84
18-12-08, 20:43
cwicze 6 miesiecy. delikatne zmiany zauwazylem po 2-3 miesiacach ( wieksza wydolnosc organizmu przedewszystkim) ale siłowo i masowo zauwazylem poprawe po skonczonym I cyklu na monohydracie. teraz znowu jade na sucho wiec sila lekko spadła, ale za miesiac zaczynam na jabłczanie i znowu bedzie jazda ;)

Sokol
18-12-08, 22:04
moje poczatki.... harcoreowe zakwasy :neutral: ukladanie diety i nauka starszych na silowni .... i po jakims czasie kazde lusterko w domu było "moje" przechodząc obok niego :)

Volves
18-12-08, 22:05
mi przybyło ~15 kg ale nie wiem na ile to jest kwestia ćwiczeń
a na ile porządnej diety

Fehu
18-12-08, 22:08
mi przybyło ~15 kg ale nie wiem na ile to jest kwestia ćwiczeń
a na ile porządnej diety

w jakim czasie?

Volves
18-12-08, 22:09
5 miesięcy gdzieś tak...