Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Odżywki

Pelek3
17-12-08, 14:23
Mam takie pytanie ... a mianowicie mam 14 lat postanowiłem ćwiczyć u kolegi na siłowni ale nie wiem jakie odżywki kupić , bo wymyśliliśmy że na sucho nic nam nie daje , tylko obolałe mięśnie . Ważę 70 kg , wzrost około 174 cm , i prosił bym was o zaproponowanie Mi jakie odżywki by mi się zdały . Chodzi mi o ładnie zakreślone mięśnie coś na rzeźbę

Bewolf
17-12-08, 14:44
chlopie chlopie wez nie zaczynaj znow tych samych tematow.....jakiesuple ile lat co ty jak nic nie daje.......musisz wiedziec cos o diecie i o treningu a nie aby wioslowac ile sie da to nie na tym polega poszukaj saobie czego na forum zanim cie tu zjada....

HONDA_
17-12-08, 15:05
o jaa....ludzie poczytajcie troche...macie podwieszone, wszystko jest...nic wam nie daje..to wezcie juz odzywki, a bedziecie mieli 18 lat powiecie odzywki nic nie daja wezmiecie koksy i w wieku 25 lat krzyz na droge. poszukacjie troche myslenie nie boli.

Kolo91
17-12-08, 15:46
proponuje winstrol, deca durabolin, testosteron... no i metke na podtrzymanie łykaj ;) nie no nie bierz tego do siebie co do tego co napisales to zeczywiscie masz racje WYMYŚLILIŚCIE sobie :) dobrze sie odzywiaj uloz sobie diete i plan treningowy i jedziesz :) powodzenia narazie zadnych odzywek co najwyzej witaminki :P 3maj sie

Fehu
17-12-08, 16:02
Dokładnie trening+ dieta i efekty muszą być choć jesteś jeszcze mlody...pochwal się może planem treningowym?? pewnie ćwiczycie 5 razy w tyg?

hardworkOUT
17-12-08, 19:42
dobra beka.

Pelek3 (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=11270)

po co sie zabierasz za cos o czym nie masz wogole pojecia.

najpierw poczytaj/dowiedz sie ocb w tym sporcie to moze takie debilne tematy przestana wyrastac

Voice666
17-12-08, 20:20
Pasza dla świń jest ponoć dobra i daje w łapę więcej niż odżywki Animala.

DiscoKing
17-12-08, 22:12
no sory ale takie są dzieci.. myślą że zjedzą odżywki i będą wielkimi koksami..
trzeba im to wybaczyć :D chłopcze poćwicz troszke a potem porozmawiamy o czymś poważniejszym.

Bewolf
17-12-08, 22:16
ja powiem jeszcze raz tak za jedzenie sie ku...wa czepic a nie za chemie....

KrychaXX
27-01-09, 15:39
Chlopie nie w tym wieku jak zawcześnie zaczniesz brać to syfów i wogóle zaczniesz dostawać

michal_f
27-01-09, 19:19
wez sobienuloz dobra diete a bedziesz wielki... a narazie moze daj sobie spokoj z silka bo za mlody jestes... a jak cie juz bardzi cisnie to lekko trenuj ale tylko odzywki typu gainer i bialko... pzdr

Geryon
31-01-09, 07:54
kolejny z typu malo wiedzących dużo chcących :P

pij mleko będziesz wielki!!

odżywki STOP i nie myslcie z kumplem za duzo bo to chyba nie jest wasza mocna strona.
pozdro