Zobacz pełną wersję : keratyna +białko
Witam ćwiczę już prawie rok czasu z przerwami 3 razy w tygodniu ,od pewnego czasu wdrażam dietkę wysokobiałkowa zamierzam wzbogacic ja w jakieś suple,myśle nad keratyna Olimpa Monohydrar Mega Caps plus jakieś białeczko.I tu moja prośba do was:jakie białeczko polecili byście mi do tej kretki,czy to dobre połonczenie,i czy ktoś z was stosował taki zestawik,prosił bym rownież o wasze opinie.
białko to podstawa diety kulturysty.. dodatkowym białkiem z odzywek moze cały czas wspomagac swoja diete.. ja polecam białko "matrix" z olimpu. pozdrawiam
slim shady
16-12-08, 22:22
ile masz lat ?
slim shady
16-12-08, 22:56
nie spoko :) bo jest tu dużo osob w wieku 15 lat które chcą sięgac po kreatyne, a ja im poprostu odradzam, co do białka to Vitalmaxa dobrze mi wchodził
*TERRORBLADE*
17-12-08, 10:19
Kiedyś brałem kreatynke 1250 z olimp'a i nie narzekałem ;)
Jeżeli chcesz białko a zależy Ci na oszczędnościach to WPC bedzie odpowiednie dla Ciebie.
Az tak kiepsko z kasa nie stoje szukam bialka tak do 150zł
Bede nudny ale gold whey z optimum :)
ja robie cykl kretki , białka prolongatum wpc , amino, witaminy i dextroza oczywiscie do kreatyny.
Dextroza do kreatyny to podstawa.
ja robie cykl kretki , białka prolongatum wpc , amino, witaminy i dextroza oczywiscie do kreatyny.
Dextroza do kreatyny to podstawa.
Po co do kreatyny dextro ? to nie działa
dextroza to główny transporter kreatyny po organizmie...
co Ci nie działa ?
Jak bialko z kreatyna - to polecam NITROTECH z MUSCLETECH.
Jest to odzywka bialkowa z kreatyna, amino i innymi przydatnymi rzeczami. Smakowo dobra ale z chudym mlekiem tylko (z woda nie jest tak smaczna). Przeznaczona dla ludzi ktorym nabieranie suchej masy przychodzi z wielkim trudem. Po 2 tyg zaczalem juz zauwazac znaczace efekty. Cena wysoka - ale warto. Nie wiem po ile ten sprzet w Polsce stoi. Kupowal z was to ktos w Polszy?