Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Proszeo pomoc :p

sir_xxx
15-12-08, 19:40
Mam pytanie . moje dane :P
a) STAŻ na silce 5x w tyg 2 lata
B) cel cyklu masa miesniowa
c)kontakty z ssa Bralem 200 metki
d)przeciwskazania chyba zadne nieraz kregosłup boli
e) waga 82 kg wiek 17,5lat wycisk 110kg
no wiec i mam pytanie chcialem zrobic cykl z omka 10 strzalow czy polecali byscie mi to?? a jak nie to co ? :P na ten wiek, i wogole bo chce szybko przybrac na masie miesniowej :D czy kupywac sobie narazie odzywki np jak mutant mass :errf:

p_narozny
15-12-08, 19:56
Masz 17 lat? Trenujesz 5x w tygodniu? Jestes po cyklu na mecie? SERIO?

Przykro mi... to jest forum tematyczne matki z dzieckiem w wieku przedszkolnym...

sir_xxx
15-12-08, 19:58
dobra koles ale ja czytalem rozne rzeczy na tym forum i pisza zeby opisywac sie ;/

p_narozny
15-12-08, 20:11
My sie chyba nie rozumiemy.
Masz 17 lat i jestes po SAA? Chyba sobie zarty robisz...
Podaj diete, dzien po dniu...
5x w tygodniiu trening? Kurwa, musisz bys jakas swieza krwia wsrod strongmenow albo innym ukrytym skarbem wsrod trenerki silaczy... trening w Twoim wieku 3x/tydz max...
I to ten Twoj caly pomysl? 10 strzalow omki i to wszystko? Och.. Bogowie....
Podaj diete, rozpiske treningu, cykle z SUPLEMENTOW, pozdro...

Sosna91
15-12-08, 20:23
jego życie jego problem, wiec niech ktos kto sie zna na tym mu pomoże i niech robi co chce.

lg team
15-12-08, 20:48
jesli juz chcesz cos brac wybierz jeden estr - enanthat badz propionat,
mniej szkod sobie wyrzadzisz, lepszyjakosciowo miesien zrobisz, oraz mniejsze spadki zaliczysz,

007
15-12-08, 20:48
wogole bo chce szybko przybrac na masie miesniowej :D

Na kiedy chcesz tą masę mięśniową ? :D

p_narozny
15-12-08, 20:57
007: ;d

ciaastek91
15-12-08, 21:17
Na kiedy chcesz tą masę mięśniową ? :D

najlepiej przed sylwestrem.

Fehu
15-12-08, 21:20
p narozny szacunek dla Ciebie!!! widziałem Twój profil i kurcze na tez bym chciał mieć takie wyniki ale na "sucho" moze jakies suple, ale kurcze nie tak jak sir Sir jestes z mojego wieku i co nie szkoda Ci zdrowia a co w efekcie wiarze sie z zyciem? co z tego ze teraz bedziesz "napompowany"? daje Ci to satysfakcje...Chlopie zycie jest piekne a silowania powinna byc czyms w rodzaju odstresowania sie, hooby, rekreacja a nie sposobem na smierc poprzez koksy!

sir_xxx
15-12-08, 21:26
Bylem w takim towarzystwie ze wiecie biara koksy i wogole. kit narazie bede jechac na odzywkach :P dzieki ze mi doradziliscie bo serio sie nieznam na koksach a czy te 200 metki mi zaszkodzilo ? po pierwszej nic nie bralem po 2 wzielem 1 paczke chepatilu i siminarol XD :P btw p_narozny czemy 3x w tyg mam cwiczyc :P jak cwiczye 3x w tyg to czuje jak by mi spadalo a nie wzrastało :P a chcialem brac koksy bo widze np 18 letniego kolesia co wyciska 180 :P

Fehu
15-12-08, 21:33
olej to! ja wole miec kurwa 35cm w bicepsie ale wiedziec ze zawdzieczam to tylko i wylacznie sobie i swojej ciezkiej pracy...Sir madra decyzja..Tyle to Ci raczej nie zaszkodziło, ale lekarzem nie jestem

p_narozny
15-12-08, 21:36
Laik: A gdzies Ty wyczytal ze ja cokolwiek bralem kiedys? Co? Nawet kreatyny nigdy nie dotknalem poki co............. :/

Sir_xxx: Bo wiecej to nie znaczy lepiej, zrob 3 treningi w tygodniu ale porzadne, to nie znaczy ze masz ciachnac 25 serii na miesien (ok 9 na male miesnie - bicek, tricek, barki - ok 12 na duze - plecy, nogi, klatka), rozgrzewka, serie probne i normalne... Wykorzystaj wpierw potencjal odzywek - szkoda zdrowia poki co.. wycisniej maaxa zorganizmu, zdobadz wiedze i wtedy pomysl o SAA jesli juz masz takie cisnienie na to...
A co do 18 letnich kolesi ktorzy biora 180 na klatke - sorki ale nie czuje respektu przed nimi... Szczyl to szczyl (bez obrazy mlodzi Panowie:)) ).. A masa oraz sila nie jest gwanarcja pokonania przeciwnika w starciu face 2 face;>>

Fehu
15-12-08, 21:38
Narozny wiem zle zabrzmiala ta wypowiedz wlasnie kiedys wyczytalem ze wlasnie nic nie brałes!!! tamto sie tyczyło Sir-a!!! wlasnie dlatego jestes dla mnie przykladem bo jedziesz na sucho a 40 w bicepsie masz

sir_xxx
15-12-08, 21:47
Dzieki za porady :) bo ja silownie bardzo poważnie biore :P to jest czesc mojego zycia :D a chcialem sie spytac jeszcze .dobre mam proporcje na ten wiek ? klatka 107cm Brzuch 90cm bicek 39 ;> wycisk 110 bez mostka waga 82 wzrost 184 :P btw 2 lata temu bylem dzieckiem z niedowaga ;>>>

p_narozny
15-12-08, 21:49
Bardzo dobre proporcje! Wiec zapomnij o koksach kurwa! Napisz diete tutaj... To tak ja poprawimy ze za 2 miesiace przybedziesz ze 3 kilo suchego miesnia, bez meczenia watroby poki co. Brales jakies suple kiedys? Pozdro

sir_xxx
15-12-08, 21:50
:D do to w szkole kanapki snikersy itp po szkole ryz codziennie sobie gotuje po treningu obiad mamy :P no i jakies kalorie wieczorem na dworku a i 3 litry wody podstawa :P u mnie z biedry niegazowanej :P

p_narozny
15-12-08, 21:51
Jaja sobie uskuteczniasz...?

sir_xxx
15-12-08, 21:54
na poczatku jak zaczelem cwiczyc po 3 miesiacach terningu jakas tania kreatynke i aminokwasy i tam 2x po 50 metki wziolem :P no a teraz po wakacjach 2x gainer potem metka 100 po niej creatyna no i teraz gajnera kooncze po swietach planowalem 100 metki +mutant mass ale juz niechce :P teraz tylko tego mutanta zjem i dalej niewiem :P

sir_xxx
15-12-08, 21:55
jajka do gajnerka sobie wrzucam bo mam mixer 1-2 dzienie na wieczorna porcje :P

p_narozny
15-12-08, 21:56
Kurwa...:D Czy Ty sobie jaja uskuteczniasz z ta dieta, pytam? Sorry ale to jest dupa zbita a nie dieta:P
Wez nie pisz nawet ze odzywki wpierdalales bo sie koziki w kieszeni otwieraja... Studiuj dzial dieta, DO SKUTKU:*;>

urlich28
15-12-08, 22:56
Przeciez napisał ze snikersy je rano, a pozniej ryz od mamy. Co ty chcesz od niego? Sory, ale musiałem napisac. Pozdro

p_narozny
15-12-08, 22:59
Przeeestan kurwa...;D

007
15-12-08, 23:45
sir_xxx (http://www.e-kulturystyka.info/member.php?u=11244) zanim zaczniesz zadawać pytania w tym dziale to ogarnij tematy podklejone w dziale trening i dieta.Zacznij zadawać pytania w dziale dla zielonych. Jak na razie to prowokujesz innych do dziwnych dla ciebie odpowiedzi. Zastanawiasz się co kupić dece czy gainera ? Nie prowokuj ! Pozdro.