PDA

Zobacz pełną wersję : która kreatyne wybrac

marian190
29-10-06, 17:02
witam jestem nowy na forum

i moje pytanie brzmi :

co byscie wybrali olimp mega caps 300tab czy AMINOSTAR Kre-Alkalyn 120 kap

prosze o pomoc bo nie wiem czy lepiej wziac te 120 kap aminostara czy lepiej mi wyjdzie olimp mega caps 300tab za taka sama cene

z góry dzieki za pomoc

Kakashi
29-10-06, 18:57
to zalezy czy juz brałes jakas kreatyne czy cokolwiek i jak długo juz ćwiczyc?

bejnar
30-10-06, 08:28
jeśli już brałeś kreatyne ja osobiście polece kre-alkalyn, natomiast jeśli nie to może lepiej kup kreatyne jakąś w proszku. napewno będzie łatwiej przyswajalna.

pey
30-10-06, 08:59
tylko kreatyna w proszku i nie Olimpu - najlepsza Trecka!

Jose
30-10-06, 20:49
moze i byc olimpu, zalezy jak na kogo podziala

bejnar
30-10-06, 21:59
moze i byc olimpu, zalezy jak na kogo podziala

racja, np. na mnie słabo działa własnie ta TRECA a po innych widać efekty

Kakashi
30-10-06, 22:03
wiesz na mnie słabo działa w prosztu dlatego jem tylko w kapsułkach :D wszystko zalezy od organizmu!!

u.waw.pl
30-10-06, 22:38
A w kapsułkach to co jest ? Nie ma proszku ?

Jose
31-10-06, 01:25
wiesz na mnie słabo działa w prosztu dlatego jem tylko w kapsułkach wszystko zalezy od organizmu!!i Ty sie lapiesz za kox :roll:
rece opadaja....

Gandziamen88
31-10-06, 08:00
W sumie mono to mono i według mnie nie ma różnicy kieruj się ceną jak będzie odpowiedni trening i dietka to pójdzie bardzo dobrze nie ważne czy to z Olimpu czy Treca ja brałem najtańsze z Vitalmaxa i byłem bardzo zadowolony :wink: a jeśli już brałeś mono możesz spróbować KRE-ALKALYN-u z Aminostara czy z Olimpu :cool: a czy w proszku czy w kapsach to tylko kwestia wygody :cool:

POZDRO :wink:

Kakashi
31-10-06, 15:16
wiecie moj kumpel jadł najpierw w kasułkach (tez z proszkiem) i mu nic nie przyszło. jakos jak sie chwycił za proszkowana dostał niezłego kopa...wiec widze ze jakas róznica jest!!
a co do kox'u nie widze z wiazku i "łapaniem sie za to" mimo iż mam niewielka wiedze na ten temat...jakbym ja posiadał to bym sie ludzi nie pytał o pomoc nie?

Halski
31-10-06, 18:44
wiecie moj kumpel jadł najpierw w kasułkach (tez z proszkiem) i mu nic nie przyszło. jakos jak sie chwycił za proszkowana dostał niezłego kopa...wiec widze ze jakas róznica jest!!

Bo może jak brał w tabsach to olewał diete i trening a jak brał w proszku to już przyłożył sie do tego cyklu :grin:

Kakashi
31-10-06, 19:13
to co ty mowisz to czyste spekulacje:D a ja wiem ze podczas obu cykli miał taka sama diete której sie trzymał i trenig wygladał prawie tak samo!

Jose
31-10-06, 21:59
glupoty gadasz, musial jakies bledy popelnic ze za pierwszym razem nie podzialala zbyt dobrze ...
albo bral innej firmy i moze lepiej mu podeszla... jedynie gdybac mozna

Kakashi
31-10-06, 22:54
mozeliwe...ale dalej nie wiem co ma to ze mowie iż kreatyna w kapsułkach i w proszku moze byc inaczej przyswajalna (jak widac jest to oparte na doswiadczeniach kumpla) do tego ze chce brac koksy?:|

u.waw.pl
31-10-06, 23:20
Ma to tyle, że robisz sobie chłopcze krzywdę i Cię wszyscy ostrzegają, zrobisz jak uważasz...