Zobacz pełn± wersję : Metunia xD
Creazy noob
11-12-08, 21:14
WItam :P
Ciekaw jestem czym różni się Metanabol ( jelfa ) fake od reala ;)
Oczywi¶cie pomijajac odpowiedzi typu : "działaniem" ,bo chodzi mi o to jak rozpoznać przy transakcji z dilem ;) czy dany towar to lipa czy tez nie :)
Za ciekawe odp. Sog'acz naturalnie ;)
problem w tym ze tej mety juz praktycznie nie ma na rynku,
poza tym kto widzial real towar jest w stanie widzac cos niepokojacego stwierdzic ze trzyma w reku jakas lipe,
nie da sie odpowiedziec ci na pytanie bo jest kilka skladowych ktore sie ocenia patrzac na dany srodek,
Creazy noob
11-12-08, 21:23
No wła¶nie ,ze w mojej okolicy też krucho z nasz± polsk± produkcj± ,ale jednak udało mi sie załatwić ... po trudach :)
możesz wymienić jakie¶ charakterystyczne "składowe" ?
jak trzymales w reku opakowanie, widziales opakowaniem widziales blister to powienienes wiedziec,
jak nie to huj ci z tego ze ci napisze,
no chyba ze wezmiesz zrobisz dobre foto i wrzucisz to bedziesz dobrze,
Creazy noob
12-12-08, 17:11
Cisnać to każdy każdy umie ale jakie¶ wskazówki dać to już nie ... metke t± widziałem i dlatego pytam czy jest jaki¶ charakterystyczny mankament etc. który by mi pomógł w ocenie .
tak to interpretujesz bo zadajesz durne pytania,
jak ktos widzial zepsuty jogurt wie jak wyglada zepsuty jogurt,
jak ktos widzial legit saa wie jak wyglada oryginal i potrafi odroznic go od fejka,
wiec albo wiesz i niepotrzebnie pytasz albo pierdolisz glupoty,
proste,
Creazy noob
12-12-08, 23:32
Widze że , albo koks ci mózg przepalił ;) albo nie masz sie na kim wyżyć ...
To ,że 3małem w łapie polsk± metke nie oznacza ,ze wiem czy to był fake czy tez nie .
Dlatego tez pytam ... a jak ty nie chcesz lub nie umiesz mi na to pytanie odpowiedzic to poprostu nie odpisuj ,bo twoje tu wypowiedzi wogole mijaja sie z celem <lol>