Zobacz pełną wersję : MMMmm ciacha ! ! !
Czek dis aut, ja sie dopiero o nich dowiedzialem ;) :
http://www.joemonster.org/art/9258/Guido-boys-zaatakowali-Europe
Haha kozak.
Taki typ kurewskiej rasy marzą Ci się rarytasy ? ;)
slim shady
10-12-08, 19:22
ale pedalstwo ... i po co nam siłka heh
Na uczelni mamy kolesia, ktory przychodzil w japonkach i rybaczkach.
Tej jesieni zablysnal kozakami do kolan i wpuszczonymi w nimi biodrowkami.
Blackphoenix
10-12-08, 19:34
OMG :P to są już jakieś zaburzenia psychiczne w samo postrzeganiu się - TO SIĘ LECZY :D ja rozumiem że mozna raz na jakiś czas na solarkę , że można postawić sobie włosy na żel , że można nosić markowe ciuchy ale oni to już PRZESADA :P
jakby ktos nie zauwazyl na dole tamtego artyk. jest wiecej :
http://www.joemonster.org/art/8637/Nowa-moda-malowani-chlopcy
:D
fanatykkkk
10-12-08, 21:38
do piachu.....
aLe SłOźOOOOOtKiE HłOppAkI :**:*:** <lol>
heh to to mało obczajcie typa http://nasza-klasa.pl/profile/16231490/gallery/9
Blackphoenix
11-12-08, 22:35
heh to to mało obczajcie typa http://nasza-klasa.pl/profile/16231490/gallery/9
o shit :p
fanatykkkk
12-12-08, 15:53
o kurwa z miejsca tego kolo bym zajebal zywcem bez zadnych zachamowan....to niemozliwe ze tacy ludzie jeszcze istnieja????jebal go pies TAK jest tak jest tak jest...xD
OMG :P to są już jakieś zaburzenia psychiczne w samo postrzeganiu się - TO SIĘ LECZY :D ja rozumiem że mozna raz na jakiś czas na solarkę , że można postawić sobie włosy na żel , że można nosić markowe ciuchy ale oni to już PRZESADA :P
To sie leczy? chciałeś chyba powiedzieć to sie napierdala bo takie gówno że aż płakać sie chce.
*TERRORBLADE*
13-12-08, 15:40
Żelowi chłopcy a na to wszystko szminka i wiadro samoopalacza przed drzemką w piekarniku na 360 stopni z termoobiegiem ;/ ---> kill'em xD
hmmmmm , chyba brak mi słów - ogólnie nie mam nic do solarki oraz do żelu nie wiem jeżeli Wy cośmacie do tego to chyba troszkę brak w Was tolerancji.
Sam kiedyś poszedłem do dermatologa polecił mi solarke na cere , znowu lekarz polecił mi solarke na zatoki i od czasu do czasu chodzę (możecie się śmiać) :p . Natomiast do takigo ubioru itp to popsrosu wstyd , żal i kur** brak slów staram sie być tolerancyjny dla wszystkich no ale jak widze coś takiego to mnie ściska.
Solarka (bez przesady) TAK
Żel (bez przesady) TAK
Ubiór - KUR*A NIE ;p
Geryon, masz racje, solarka od czasu do czasu jak najbardziej, miesnie ladniej wygladaja na ciemniejszej skórze ale bez przesady.. zel też od czasu do czasu, to juz kazdego wybór ale taki ubiór to juz masakra.
taki przypadek:
Środek lata wybrałem się na zakupy ze są lubą do centrum handlowego w Warszawie wszystkie ładnie pięknie , niektórzy ludzie na prawdę byli super ubrani i zadrościłem im tego a wręcz miałem komplesy w czym ja chodze :P (nie to że jakieś łachmany) :)
Ale nagle mój wzrok przykół pewien człowiek, miał na sobie spodnie gdzei krok miał prawie przy kolanach (spoko toleruje, chociaż ja bym tego nie założył) , dalej trampki jeden czarny drugi różowy (no już przesada tego bym nie założył) , ale to nie wszytko włosy blond kręcone gęste z pasemkami czarnymi takimi do ramion (spoko niech sobie nosi jakie chce) ale na to mial czapke zimową brudną czapkę wełnianą zaciągniętą tylko na czubek głowy i sterczącą w górę. Tego nie da sięza bardzo opisać ale wyglądało to po prostu tragicznie :)
ja nie moge ze oni nie widza iz to co maja na ryju, ten BRAZ to im odznacza linie wlosow ! Gdzie robia takie koszulki z dekoltem na klate xD
Prezydent_1c
14-12-08, 19:04
Solarka- nie
ich pedalski ubior - nie
żel - nie
Nie komentuje nawet :) Osta powinna dostać każda osoba która wkleiła do nich linka bo mi prawie oczy wypaliło :D
a powiedz mi dlaczego jestes przeciwko solarce i żelowi ? owszem ubiór też potępiam bo kazdy ma swój styl ale czasami jest to odrażające tak samo jak i przesadny żel i solarka.
Ale jesteś chyba strasznym konserwatystą ... kto by pomyślal kiedyś ze facet zaloży japonki albo różową koszule czy krawat a zobacz ile teraz kolesi w tym chodzi jest to modne... ja nie bede przekonywał nikogo do swojego zdania jednak chciałbym poznać waszą opinię do solarki i zelu WHY NOT ?? :D
Znam typów co chodzą na solare i nie wiem czy to zbieg okoliczności ale zachowują się jak homoseksualiści. Ubierają się też dziwnie, nie wiem czemu ale jak gościu już chodzi na solarium to ubrania też musi dziwaczne zakładać :) Nie mówię, że wszyscy tacy są, ale większość.
hehe bo takich ludzi mozna podzielić na kilka grup :D
Jedni chodzą bo mają kompleksy i mysli ze jak bedzie opalony to kazda dupa na niego poleci dobrze ze sobie jejec nie golą jeszce ;p - takich ludzi nie trawie
Ini chodza bo maja okropnie jasna karnacje niczym przeźroczyści są i wtedy nabierze troche kolorków zupełnie inaczje wyglada i nie dlatego ze cche sie podobac komus ale dla podwyższenia własnej wartości , ciężko się to tłumaczy kurna , ale wiem to po sobie ja czasami pojde na solarke (zadko ,ale zdazy mi sie) nie chce sie nikomu podobac ale jak jestem zabrozowiony to inaczje sie czuje poza tym gdy wyskoczą mi syfy na ciele od białka to solarka je wypali :P hehe
dlatego ja staram sie patrzec na to z dwuch stron
lalusie i ludzie normalnie :) i wszystko :p
Tolerancja cnotą ludzi bez przekonań.
Tyle w temacie.
banda pedałów.
Prezydent_1c
14-12-08, 22:27
Co do twojego pytania czemu tak a nie inaczej to mógłbym tylko spytać czemu nie nosisz sukienek ? I w tym momencie twoja odpowiedz bedzie rownoczesnie moja odpowiedzia co do zelu, solarki i calego tego pedalstwa. No chyba że jestes na tyle tolerancyjny że nosisz wtedy nie bylo nawet pytania :)
*wyjątek szkoci odrazu podkreslam i to toleruje bo to ich tradycja a nie pedalstwo
od kiedy to że ktoś chodzi na solarke i używa żelu jest pedałem ;o;o to o niczym nie świadczy i Geryon dobrze pisze. a prawda jest taka ze czasem ludzie co nie chodzą na solar używają żelu mogą być pedałami. nie ma reguły dlatego śmieszy mnie to ze ktoś tak uważa, sam nie trafie takiach chudzielców dziwnie ubranych ale włosy na żel o niczym nie świadczą.
Heh to czy ktoś ma włosy na żelu czy chodzi na solarke o niczym nie swiadczy i nie wazne jak sie wyglada wazne co sie soba prezentuje.
ps.Oczywiscie bez przesady nie popieram takich ludzi jak na zdjeciach ale tez nie ingeruje w to co robia bo po co ? Mam własne zycie i sprawy.:)
Blackphoenix
14-12-08, 22:53
bo to są właśnie polskie stereotypy, czy tego chcemy czy nie Polska jest 10 lat za murzynami i to od nas - dzisiejszej młodzieży zależy czy te stereotypy będą nadal ciągnięte. Czasy się zmieniają a polacy nadal wyrabiają sobie zdanie ksenofobów.
Tak samo nie rozumiem tej całej pseudo-homofobii, ludzie oceniają innych przez pryzmat tego co robią w łóżko (choć nikt się z tym nie odnosi) zamiast oceniać ich pod kątem tego jakimi są ludźmi.
A co do fotek to kolesie po prostu GRUBO przesadzili :]
pedał jest pedałem a to że tak to podkreśla że jest pedałem czyni go jeszcze większym pedalem
Blackphoenix
15-12-08, 20:50
normalnie żeś zabłysną ;]
Polska jest 10 lat za murzynami
puste oklepane slogany.
jesli jednak rzeczywiscie tak jest - chce żyć w kraju ktory jest 10 lat za murzynami (pewnie chciales napisac 100 lat za murzynami)
otwarte tolerancyjne spoleczenstwo doprowadziło do tego ze narodowy hymn jest wygwizdywany w swoim kraju, a tak juz sie dzieje w Europie.
Teraz ''socjalisci chcą swiat uczyc tolerancji do pedałów". Potem pojdziemy krok dalej, niech adoptuja dzieci, w jendym ze stanow zakazano pisac w podrecznikach 'mama', 'tata' bo to moze urazic pedałów, pojdzmy znowu krok dalej i zrobmy to samo.
Nam póki co to nie grozi, ale zamiast krytykowac lepiej sprawy brac w swoje ręcę.
Sorry za ot ale musialem
co do tego żelu, solarki, ''lubimy szerokie horyzonty'' nie mozna nikogo oceniac w ten sposob bo jak ktos trafnie zauwazyl pozory mylą. Napije sie z nażelowanym koleszką a nie zrobie tego z łysym pedałem.
pozdr
Blackphoenix
17-12-08, 00:12
jesteś pewien ze 4% społeczeństwa jest w stanie zrobić taką demoralizacje? - wątpie...
Jeśli juz wchodzimy na te tematy, kto teraz śpiewa hymny ? - na własnym przykładzie wiem że na rozpoczęcie roku szkolnego wszyscy tylko stoją i czekają aż ta muzyczka z głośników przestanie lecieć...
Kolejna sprawa, odnoszę wrażenie ze cześć osób myśli w ten sposób " zabronimy czegoś to problem zniknie " To czy w polsce bedzie legalizacja zwiazkow homo czy nie to i tak nie zmieni faktu ze oni byli, są i będą.
Dlatego najlepiej zająć się własnym życiem ( no i treningiem rzecz jasna! ;p ) i olać to wszystko :]
otwarte tolerancyjne spoleczenstwo doprowadziło do tego ze narodowy hymn jest wygwizdywany w swoim kraju, a tak juz sie dzieje w Europie.
gdzie niby? moze to jakies regiony chcace autonomi?
mówie o Francji ktora została zalana masą tunezyjczykow, arabow marokanczykow etc....
eot
pozdr
Na dzień dzisiejszy nie będzie tu żadnej demoralizacji, ponieważ kler na to nie pozwoli. Tak jak na zachodzie z gejami, tutaj 1000 razy mocniej wszyscy liczą się z kościołem i nie chodzi mi tutaj o młodzież, ale o rząd i tych co mogą w tym momencie coś zmienić w tym kraju.
tm7 nie zgodze sie z Toba.
Jeszcze 20 lat i w Polsce zostanie 30% katolikow praktykujacych!
Dzis malo kto z moich znajomych(rowesnikow i mlodszych osob) chodzi do kosciola.
Jedyna "ostoja" katolicyzmu zostaly osoby ktore maja minimum 40 lat.
Za 20 lat wspomnisz moje slowa, kiedy kosciol dzieciaki beda ogladac z wycieczkami.
Ps:Nigdy nie bylo pelnej demokracji, a panstwa bardzo liberalne staly sie ostoja dla dyskrymnowanych miejszosci. Po malu widzimy efekty tego postepowania.
Czytaj uważnie MhL, napisałem że na dzień dzisiejszy nic się nie zmieni... Zobacz co się dzieje jak chcą in vitro wprowadzić...
Co Ty myślisz, że ja nie wiem co będzie za 20 lat ?? Proszę Cię...
Będzie się działo z nami to samo co z zachodem, tylko wolniej to postępuje.
Poza tym to zależy też on mentalności społeczeństwa w danym kraju, nie uważam żeby Polacy byli tak pokojowo nastawieni do gejów i murzynów jak np Holendrzy i Niemcy. Tutaj nie ma takiej tolerancji.
Nie zmienia to faktu, że geje pchają się drzwiami i oknami do tv i walczą o swoje. W ostatnim czasie widzę ich coraz częściej w środkach masowego przekazu.
Jeśli juz wchodzimy na te tematy, kto teraz śpiewa hymny ? - na własnym przykładzie wiem że na rozpoczęcie roku szkolnego wszyscy tylko stoją i czekają aż ta muzyczka z głośników przestanie lecieć...
słuchaj, muzyczką to sobie możesz nazywać przyśpiewki jakie mama śpiewa Ci na dobranoc, ewentualnie hymn unii europejskiej.
Taka postawa jest niepoważna, zwyczajny bunt 'zwariowanych nastolatków'. 'bunt nie chce rozwiązań'.
Każdy Polak powinien być uświadomiony w podstawowych kwestiach dotyczących ojczyzny, nie mówie tu już o patriotyźmie (bo tych postaw nauczyć się nie da) czy wielkim poczuciu polskości ale hymn kraju to podstawa, historia, symbol,
nie wyobrażam sobie by ktoś mógł tego nie uszanować - niezależnie od poglądów.
'Pierdol system lecz rób to stylowo'