Zobacz pełn± wersję : Co dalej 2 cykl
witam , mam za sob± cykl mono z olimpu , ktory okazał sie kompletynm niewypalem , zero masy /sily - nic , aż mam teraz niechęc do wszystkich kreatyn , Co mi mozecie poleciec na 2 cykl ? myslalem nad cell pumpie ale moze cos innego bedzie lepsze? dieta jest.
Przedwszystkim celu nie podałe¶, czy dieta jest, wymiary itp.
CP słyszałem wiele dobrych i troche mniej złych opinii ale jak nie lubisz aspartamu to nie wiem czy przekłniesz;)
Cel masa masa! :] , i trochu sily ,wymiary w profilu .
witam , mam za sob± cykl mono z olimpu , ktory okazał sie kompletynm niewypalem , zero masy /sily - nic
Nie obwiniaj monohydratu, przyczyn szukaj gdzie indziej i staraj się najpierw je poprawić.
W±tpię, żeby to kreatyna nie podziałała. Widocznie miałe¶ zły program treningowy, nie trzymałe¶ diety itp. Bez tych rzeczy nie spodziewaj się rewelacji, nawet po najlepsazych stackach.
moze ktos mi wkoncu odpowiedziec na moj 1 post ? , nie chce nic juz slyszec na temat mono , dla mnie to jest szit i tyle , i nie tlyko dla mnie , jest duzo zlych opinii..
Moja odpowiedĽ jest taka, że jak nie masz podstawowej wiedzy na temat odżywiania i/lub treningu to w ogóle się nie łap za suplementację.
podstawa to dieta i dobry trening pozniej suplementy, jak sadzisz ze to szit to wiadomo ze robisz jakies bledy ktore powduja braki efektow
aktualnie koncze jazde na cell pumpie 2x 450g i bcaa vitalmax miesiac= 4kg masy i 1,5 cm w lapie. polecam i sila na plus.
zrób cykl na mono vitala albo na mono universala