frozenik
08-12-08, 21:11
Czesc. Troche się rozpisze ; )
A więc.
Mam 16 lat. 180 cm wzrostu i od...1.5 roku waze ciagle 67 kg.
Na siłownie "chodze" od 3 lat. ale traktowałem to jako.... hmm...no jako rozgrzewanie mięśni. nie traktowałem to jakoś super serio. 2-3 razy w tygodniu. czasami 3 tygodnie przerwy. O tak o...chodziłem. Ale...od 1 Wrzesnia ruszyłem "pełną parą". Czyli 4 treningi w tygodniu.
Poniedziałek klata
Wtorek plecy
Środa wolne
Czwartek bary
Piątek triceps i biceps
ćwicze systematycznie.
Na atlasie,ławeczkach...itd
Ale chciałbym nabrac troche masy. Ale...najbardziej zależy mi na rzezbie.
Nie jestem ani gruby ani chydy.
W bicepsie mam chyba 33 cm jak napnę.
Tak jak pisze...chciałbym się fajnie wyrzezbic,podłapac troche masy.
Moze jakaś dieta?
Kompletnie sie na tym nie znam. Nie chce duzo "chemikali" brac. Jakis tabletek czy cos.Ale jesli taka potrzeba to ok.
Co do jedzenia. Jem raczej duzo. Na sniadanie pare kanapek. W szkole 4 bułki z serem,obiad okolo 14,okolo 17 Kebab,okolo 20 hot dog,23 kolacja. Miedzy tym jakies drobne przekąski.
Dziennie pije około 4-5 litrów herbaty.
+ 1 L wody na siłowni.
Za rady bede bardzo wdzieczny : )
A więc.
Mam 16 lat. 180 cm wzrostu i od...1.5 roku waze ciagle 67 kg.
Na siłownie "chodze" od 3 lat. ale traktowałem to jako.... hmm...no jako rozgrzewanie mięśni. nie traktowałem to jakoś super serio. 2-3 razy w tygodniu. czasami 3 tygodnie przerwy. O tak o...chodziłem. Ale...od 1 Wrzesnia ruszyłem "pełną parą". Czyli 4 treningi w tygodniu.
Poniedziałek klata
Wtorek plecy
Środa wolne
Czwartek bary
Piątek triceps i biceps
ćwicze systematycznie.
Na atlasie,ławeczkach...itd
Ale chciałbym nabrac troche masy. Ale...najbardziej zależy mi na rzezbie.
Nie jestem ani gruby ani chydy.
W bicepsie mam chyba 33 cm jak napnę.
Tak jak pisze...chciałbym się fajnie wyrzezbic,podłapac troche masy.
Moze jakaś dieta?
Kompletnie sie na tym nie znam. Nie chce duzo "chemikali" brac. Jakis tabletek czy cos.Ale jesli taka potrzeba to ok.
Co do jedzenia. Jem raczej duzo. Na sniadanie pare kanapek. W szkole 4 bułki z serem,obiad okolo 14,okolo 17 Kebab,okolo 20 hot dog,23 kolacja. Miedzy tym jakies drobne przekąski.
Dziennie pije około 4-5 litrów herbaty.
+ 1 L wody na siłowni.
Za rady bede bardzo wdzieczny : )